Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tikliyorum 1200k ya. Ozellikle 800k ve 1200k arasinda gecisler yaptim 800k da mac izlenemez bile top belli olmuyor. Internet hizimi kontrol ettim 20mb de. Hem kablolu hem kablosuz olarak denedim. Mactan once yayin cam gibi ama ne zaman mac basliyor goruntu bozuluyor,iphone ve ipadde goruntu guzel ama tarayicida ve win8 programinda kotulesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 mbit internetle sorunsuz 1800 kbps yayın izlenir mi? Maç kiralamıştım geçen hafta sonu sıkıntısız izledim ama sanıyorum hızım yükselmişti.Emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 1 Eylül 2014; 22:16:51 >
  • Bende 3-4 hafta felan once aldım bu kapitalist mereti..Almayı dusunuyodum daha önceden illegal de bi yere kadar(illegal dediğim bu yayınlardan daha kaliteli de neyse) test videolarına baktım 1800 Kbps ile 1200 Kbps arasında belli bi fark görememiştim.Bide 1200 Kbps 229 TL bide 6 ay premium üyelik bedava kampanya çıkınca iyi güzel lan dedim aldım.Almaz olaydım...Test videolarına kanıp aldık ama gerçekte görüntü çamur gibi...Üstelik 24 Mbps internet hızım ve Pcnin özellikleride 8 GB Ram 2 GB Amd ekran kartı daha ne olsun...Maç başlarken donmalar felan maç başlayana kadar yine iyi kötü kalite var karelenmeleri vs. saymazsak maç bi başlıyor 2 saat takılıyo üstüne görüntü çamur gibi oluyor..HD yayını nerdeyse SD olarak izliyoruz..Böyle olunca ufak bi çözüm Win8 uygulamasından izliyorum maç başında takılma felan en azından olmuyor ama karelenmeler hala devam ediyor..Ben test videolarındaki gibi görüntü beklerken izlediğim yayına bak!!!Bunlar adamı resmen kandırıyolar..Geriden gelmeside cabası..Hadi birebir yapın demiyorum birebir olsa millet DT Play alır normal dekodere kimse para vermez..Ama yayın en az 40 sn. geriden geliyor...Bunu bi 10-15 sn.ye çekin bari...TrtSpor'un kendi sitesindeki bedava yayını bile birebir..Ama gel gör ki Digiturk gibi baba parası kurumun web yayınına bak..Bunun internet hızı ile uzaktan yakından alakası yok..Paramızla rezil oluyoruz anasını satim..Yıl olmuş 2014 sorunlara bak arkadaş..Bu sorunları iletişimden her gün dile getiriyorum ne bir geri dönüş var ne bir düzelme var..Canlı yardımdan söylüyorum hiç tınlayan yok müşteri memnuniyeti,hizmeti sıfır.Almayan arkadaşlarada almamalarını tavsiye ediyorum....Alan arkadaşlar sizde bu sorunları İletişimden yada Canlı yardımdan dile getirinde belki ufak bi düzelme olur...

Edit:Bide karelenme sorununa çözüm vs.bulan bilgilendirebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat588 -- 2 Eylül 2014; 1:28:05 >

• Konu sahibi hocam çok teşekkür ederim. Geçen hafta tam GS taraftar paketini 1800KB 350TL ye alıyordum ki son anda bunu gördüm. Bu pazartesi paketi satın aldım. LG smart tv ile digitürk play in sitesine bağlanıp denedim. Hiçbir sorun olmadı. 6 aylık premium paket olduğudan Lig tv 1200kbps denedim. Maç için daha denemedim ama inşallah problem olmaz. En azından hem premier lige hem süper lige 230TL vermiş oldum yıllık.
  • Arkadaşlar 47 inç. tv için 1200 kbps mi 1800 kbps mi tercih edilmeli?
  • Arkadaşlar 47 inç tv için 1200 mü 1800 mü almalıyım?
  • BJK li ve FB li ortak aranıyor
  • Konu tekrar yayındadır. Herkese teşekkürler. Konunun gösterimden kaldırılma nedeni olarak forum yönetiminin verdiği cevap ortak arama girişimine istinaden yazılan mesajlar olarak gösterilmiştir. Konuyu okumuş bu kadar kişi ve kendi adıma bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen bu konuya üyeliğe ortak aramak veya ortak olmak nedenleriyle mesaj yazmayın. Benimle hiç alakası olmayan bu durumda beni karşınıza almayın. Benim tek amacım konunun faydalı olabilmesini sağlamak ve bunun için de mutlaka gösterimde kalmalı. Bunun gibi bir nedenle de konunun bir daha gösterimden kaldırılmasını istemiyorum. Forum kurallarını ben belirlemiyorum sonuçta. Forum yönetimi açısından da eğer ki ortak aramaya yönelik mesajlar olursa konuyu kaldırmak yerine mesajları silme seçeneğini düşünürlerse çok daha akılcı bir çözüm üretmiş olacaklardır.

Bu arada ilk mesajdaki tüm paketler, şu anda halen satın alıma açıktır ve bu durum ilk mesaja da eklenerek belirtilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 8 Eylül 2014; 18:58:01 >

• donanber D kullanıcısına yanıt
    Cumartesi aksam tüm yayinlarda bu icerik bu ülkede izlenemiyor diye uyari aldim. Neden bu sekilde hata geldi bilen varmi?

289TL lik Süper Paket var bende ama türk dizileri izleyemiyorum. Bu normalmi?

• Kablo cekince donmalar olurmu yayinda ?

• Merhaba, Beşiktaşlıyım, Digiturk Play 1200 kbps yayınım için ortak arıyorum.

Beşiktaş harici tüm takımlar için ortak alabilirim.

Şifre ortak kullanılır, her üye sadece kendi maçını izler.
    Derbi maçlarda ev sahibi izler.
    Ücret 80 TL. düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

Arkadaşlar 47 inç tv için 1200 mü 1800 mü almalıyım?

1800 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizzetince

Merhaba, Beşiktaşlıyım, Digiturk Play 1200 kbps yayınım için ortak arıyorum.

ben ortak olabilirim ama ben 80tl öderken siz neden 69tl ödeyeceksiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

O nerden çıktı? en fazla 2 ortak almayı düşünüyorum. Toplamda 3 kişi olacağız.

240 / 3 = Kişi başı 80 TL.

Hangi takım taraftarısınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

O nerden çıktı? en fazla 2 ortak almayı düşünüyorum. Toplamda 3 kişi olacağız.

240 / 3 = Kişi başı 80 TL.

Hangi takım taraftarısınız?

Fiyat 240tl değil 230tl, galatasaray taraftarıyım

• 1200k Digiturk Play hesabıma TRABZONSPOR'lu arkadaş arıyorum :)

Hesabımda 1 yıllık ücretli premium üyelik de mevcut olacaktır .

TRABZONSPOR'lu ortağımıza yıllık ücretim 50 liradır.

Fiyatın ucuz olmasının sebebi derbileri izleyemeyecek olmasıdır .

Yani toplamda 34 mac yerine 28 mac izleyecektir .
  • Ya arkadaslar Androidli cihazi Tv'e baglayinca köselerde siyah bölümler oluyor. Bunu nasil yok edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanbayram -- 9 Eylül 2014; 17:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanbayram

Ya arkadaslar Androidli cihazi Tv'e baglayinca köselerde siyah bölümler oluyor. Bunu nasil yok edebilirim?

HD yayın seçeneği aktif olduğu sürece Play'le ilgisi olmağını sanıyorum. Android cihaz veya TV'den aspect ratio ayarı yapmanız gerekiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 10 Eylül 2014; 1:52:04 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Kendim BJK'lıyım GS ve FB taraftarı ortak arıyorum paketi alalı bir hafta oldu daha maçlar baslamadı izlemedim hiç, 280 TL verdim ve 2 ortak arıyorum kişi başı 90 TL isteyen varsa ortak olabilirim.

standart pakettir HD değildir. ( 800 K )

Derbi maçlarını her takım kendi evindekini izleyerek çözebiliriz.
  • donanber D kullanıcısına yanıt
    HD yayin secenegi aktif. Android 4.2 ile alakasi olabilirmi?
    TV'de ekran ayarinda ne yaparsam yapayim düzelmiyor. Sonucda Android Ana ekran'da hersey güzel ama sadece Digiplay yayini izlerken bu sekilde

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanbayram -- 11 Eylül 2014; 11:31:45 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.