Arkadaşlar, DigiTurk üyeliği ile Zap üyelik arasında ne fark var. Sanırım Zap’ta normal uydu çözücüsüne kart takmak yetiyor. DigiTurk’ün TV ve Radyo yayınları dışında sağladığı diğer hizmetlere erişemiyoruz sadece değil mi? En ucuz paketinde (hangisiyse) sinema ve önemli belgesel kanallarını (maçlara filan gerek yok) izleyebiliyor muyuz, Zap’ta? Fiyat farkı nedir?
Digi>Turk'un Web sitesine ulaşmayı başardım sonunda. Anladığım kadarıyla Vestel alıcısı almamız gerekiyor(?) Ama sanırım bu baştan kurulum için gerekli. Sunny, toplam 3 kart yuvası barındıran alıcım, ZAP için yeterli mi? Daha doğrusu ZAP standart kart tipi olarak mevcut mu?
Digitürkte bütün kanallar var zapta bazı kanallar eksik.standart kanallar var birde maç var yani zapta.
anlayacağınız. Standart paket+lig tv
aman digitürk almayın ben aldım geri verdim hala fatura yolluyorlar vereli 3 ay oldu her ay fatura geliyor itiraz ediyoruz her seferinde zapta böyle bir sorun yok amam zaptada bazen şifre kartı takmana rağmen açılmıyor.
Teşekkürler Zap'ın mini paketinde normal yayına ek olarak en azından Discovery Channel var. Orta pakette Sinema da var. Ama ozaman da Lig için de ödeme yapmak durumunda kalıyoruz.
Zap için en merak ettiğim şey Vestel alıcısının şart olup olmadığı?
zap için gereq yok arkadaşlar biz kullanıyoruz ...