Şimdi Ara

Digitürk yeni üyelik ve E16-04 - E18-04 kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık bir aydır digitürk üyesiyim fakat yoğunluktan dolayı dün taktırabildim. Birkaç kanal haricinde çalışan hiç birşey yok. HD/3D uydu alıcım var fakat bundan yararlanamıyorum. Normal kanallar hiç açılmıyor diyebilirim. HD olarak TRT hariç hiç bir kanal açılmıyor. SD olarak çalışan kanallar şunlar : lig tv, trt1, ve birkaç küçük kanal. Atv, kanal d vs, hd olsun sd olsun açılmıyor. Sürekli E16-04 ve E18-04 kodları geliyor oysa aboneliğim 100% aktif ki ligtv sd olarak açılıyor. Yardımcı olabilecek varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kbycg

Merhaba. Yaklaşık bir aydır digitürk üyesiyim fakat yoğunluktan dolayı dün taktırabildim. Birkaç kanal haricinde çalışan hiç birşey yok. HD/3D uydu alıcım var fakat bundan yararlanamıyorum. Normal kanallar hiç açılmıyor diyebilirim. HD olarak TRT hariç hiç bir kanal açılmıyor. SD olarak çalışan kanallar şunlar : lig tv, trt1, ve birkaç küçük kanal. Atv, kanal d vs, hd olsun sd olsun açılmıyor. Sürekli E16-04 ve E18-04 kodları geliyor oysa aboneliğim 100% aktif ki ligtv sd olarak açılıyor. Yardımcı olabilecek varmı acaba ?

hd paketiniz varmı sinyal seviyeniz kaç acaba tekrar kanal kurulumu yapın eutelsat mi turksat mi üzerinden yayın alıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Merhaba. Yaklaşık bir aydır digitürk üyesiyim fakat yoğunluktan dolayı dün taktırabildim. Birkaç kanal haricinde çalışan hiç birşey yok. HD/3D uydu alıcım var fakat bundan yararlanamıyorum. Normal kanallar hiç açılmıyor diyebilirim. HD olarak TRT hariç hiç bir kanal açılmıyor. SD olarak çalışan kanallar şunlar : lig tv, trt1, ve birkaç küçük kanal. Atv, kanal d vs, hd olsun sd olsun açılmıyor. Sürekli E16-04 ve E18-04 kodları geliyor oysa aboneliğim 100% aktif ki ligtv sd olarak açılıyor. Yardımcı olabilecek varmı acaba ?

hd paketiniz varmı sinyal seviyeniz kaç acaba tekrar kanal kurulumu yapın eutelsat mi turksat mi üzerinden yayın alıyosunuz

Var kardeşim. SD de çalışmıyor HD de. Sinyal seviyesi 78, kalitesi 87. Bazen 99 olabiliyor. Yağmurlu şu an :)) eutelsat, kurulumu çok kez yaptım fakat işe yaramadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Var kardeşim. SD de çalışmıyor HD de. Sinyal seviyesi 78, kalitesi 87. Bazen 99 olabiliyor. Yağmurlu şu an :)) eutelsat, kurulumu çok kez yaptım fakat işe yaramadı

Hocam mh. Hiz. Gorus sinyal yollasinlar cihaza en son care tknik srvs.le gorus ilk 3ay ucret alinmiyor

Olmazsa,buraya donersin hocam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.