Şimdi Ara

digiturk yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Yaklasik 15gun önce digiturk için kullandiğimiz smartkart girişli dcr isimli alıcı yandi.Bende onun yerine piyasadan sunny marka yine smartkart girişli(kredi kartı gibi ince olan) bir model aldim.Alet slota takılan digiturkun verdiği karti taniyor.Cryptoworks olarak görünüyor ancak digiturkun sifreli kanallari(lig tv vs) şifre çözülmüyor beklememe rağman.Diginin teknik servisi uyumsuz olduğunu soyleyip kestirip atmiş.Ancak ben doğru soylediklerinden pek emin değilim.Sonuçta yeni cihazdada kart girişi var ve kartı taniyor.Şifreli lig tv yi seçince şifre algoritmasını cryptoworks olarak diyor.Kartıda cryptoworks olarak görüyor.Bu durumda çözmesi gerekmezmiydi?.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oguzk

    Merhaba.Yaklasik 15gun önce digiturk için kullandiğimiz smartkart girişli dcr isimli alıcı yandi.Bende onun yerine piyasadan sunny marka yine smartkart girişli(kredi kartı gibi ince olan) bir model aldim.Alet slota takılan digiturkun verdiği karti taniyor.Cryptoworks olarak görünüyor ancak digiturkun sifreli kanallari(lig tv vs) şifre çözülmüyor beklememe rağman.Diginin teknik servisi uyumsuz olduğunu soyleyip kestirip atmiş.Ancak ben doğru soylediklerinden pek emin değilim.Sonuçta yeni cihazdada kart girişi var ve kartı taniyor.Şifreli lig tv yi seçince şifre algoritmasını cryptoworks olarak diyor.Kartıda cryptoworks olarak görüyor.Bu durumda çözmesi gerekmezmiydi?.


    sunny alacağına next 2000 cx super plus alsaydın ya canavar gibi dijitürkün kartını hem görüyor hemde açıyor.geç olmadan götür dediğimle değiştir pişman olmazsın.




  • kardes belki yapmissindir ama modulu yerlestir kartinida tak. cihazini 30 dk stand-by beklet sonra aç ligtv de 30 dk bekle. bende aynı problemi bu sekilde cozmustum. 15-20. dk kada acilmasi lazim.yine olmazsa 2. el digiturk modul bul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.