Şimdi Ara

Digitürk Web Tv Maç Yayını Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
41.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün üye oldum ses ve görüntü güzel hiç donma olmadı inş böyle devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

arkadaşlar benim 2 sorum olacak yanitlayan deneyimli arkadaşlara sonsuz teşekkurler simdiden..

1-Yayin normal tv den geç geliyor mu?
    2- Pc tamirde indirimden 99 tl den alsam pc gelince kullanabilirmiyim?

Geçen sene yarım sezon paketini almıştım ona göre sorularını cevaplayayım. Görüntü 1 dk kadar geç geliyordu. Sanırsam hala aynı şekilde. 2. soruna gelince de tabii ki kullanabilirsin. Kullanıcı adın ve şifrenle istediğin makinada izleyebilirsin...
  • ben de denemek için bi arkadaşın abone bilgileri ile Bursa maçını izledim.

benim internet 8mbite kadar, maçtan önce hız testinde 6'yı geçti, maç esnasında da 2mbit'i geçti. ama maçı izlerken bazen 100'e kadar düştüğünü gördüm yayının, ama genelde 600-700 arası idi. 600-700 de 46 inç ekranda sd yayından iyi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: jabbaWockeez

arkadaşlar benim 2 sorum olacak yanitlayan deneyimli arkadaşlara sonsuz teşekkurler simdiden..

1-Yayin normal tv den geç geliyor mu?
    2- Pc tamirde indirimden 99 tl den alsam pc gelince kullanabilirmiyim?

Geçen sene yarım sezon paketini almıştım ona göre sorularını cevaplayayım. Görüntü 1 dk kadar geç geliyordu. Sanırsam hala aynı şekilde. 2. soruna gelince de tabii ki kullanabilirsin. Kullanıcı adın ve şifrenle istediğin makinada izleyebilirsin...

Eyvallah sağol.
  • beyler hele şükür alabildim sezonluk paketi ama şu aa kadar test yayını da dahil hiç maç yayını açamadım.sadece atv show filan açılıyor.maç zamanı görüntü kalitesi show da gösteriği gibi olur umarım.geçen sezonun maçlarına bakayım dedim onuda açmadı.biraz tedirginim o kadar para verip izleyememekten sizde açıyor mu test yayını filan yada bi süre beklemek falan mı gerekiyor?

edit:test yayını açtı görüntü tabiki çok süper değil ama yinede izlenebilir seviyede idare eder 1mbit e göre
    yalnız firefox ta açmıyor sadece explorer da açtı firefox ta nasıl açabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 17 Ağustos 2010; 22:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

beyler hele şükür alabildim sezonluk paketi ama şu aa kadar test yayını da dahil hiç maç yayını açamadım.sadece atv show filan açılıyor.maç zamanı görüntü kalitesi show da gösteriği gibi olur umarım.geçen sezonun maçlarına bakayım dedim onuda açmadı.biraz tedirginim o kadar para verip izleyememekten sizde açıyor mu test yayını filan yada bi süre beklemek falan mı gerekiyor?

edit:test yayını açtı görüntü tabiki çok süper değil ama yinede izlenebilir seviyede idare eder 1mbit e göre
    yalnız firefox ta açmıyor sadece explorer da açtı firefox ta nasıl açabilirim?

sadece maç dan 1 saat önce açılıyor hafta sonunu bekliyeceksin artık

• 1 mbit sınırsız kullananlar görüntü nasıl?Donma yapıyormu maç esnasında?
  • daha canlı izlemediğim için donma yapıp yapmadığını bilmiyorum ama görüntü hemen hemen iyi sayılır.maçı akıcı bir şekilde izleyebiliyorsun.top filanda görünüyor.karıncalanma filanda yok.ama tabiki hd yayın gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 17 Ağustos 2010; 23:54:52 >
  • satisi sadece internettenmi yoksa bayiiye gidip alabilirmiyim?
  • onu bende merak ettimde sen yine sorabilirsen sor bayiye nakit ödeme olması lazım
  • yarin gidicem almaya zaten.. yazarim buraya yine
  • noldu gittin mi bayiye?
  • 3 maçı sorunsuz izlersiniz 4 maçta sorun çıkarır.Abone sayısı artıkça sorunlarda başlar.Parayı peşin verdiğiniz için kimse de ilgilenmez.Birisini de ulaşırsanız internetiniz de problem var,modeminiz de problem var,bilgisayarınız da problem var gibi bilişim yalanlarını sıralarlar.
  • 1 mbit ile kullananlar memnun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

1 mbit ile kullananlar memnun değil.

ben 1 mb nettim var bursa-konya ve ibb-kayseri maçlarında ses ve görüntü güzeldi donmadı tabi inş bundan söylede böyler olur
  • ya donmasın yeter görüntü o kadar güzel olmasada olur topu ve oyuncuları görelim yeter
  • quote:

ya donmasın yeter görüntü o kadar güzel olmasada olur topu ve oyuncuları görelim yeter

nettinin ismi ne ?
  • ttnet 1mbithemde sınırsız
  • şuan itibariyle bende almış bulunmaktayım işallah pişman olmam...

10 taksit olarak aldım...
  • quote:

ttnet 1mbithemde sınırsız

aynen benimde öyle bi problem yaşarsak beraber yaşıyacağız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.