Şimdi Ara

Digitürk web tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A Beatiful Mind

digitürk play kotadan ne kadar yer bu maç ?

Kotayı kesin aşacağın için aylık maksimum ücrete tabi tutulur. 70 tl idi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: A Beatiful Mind

digitürk play kotadan ne kadar yer bu maç ?

Kotayı kesin aşacağın için aylık maksimum ücrete tabi tutulur. 70 tl idi sanırım.

hadi ya teşekkürler saolasın :)
  • al izlersin kardeş. ben şuan açtım izliyorum Allaha şükür bir sorun yok

Digitürk web tv
  • Tek maç nasıl 15 tl oluyor beyler biri anlatsın televizyonda digiturk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Tek maç nasıl 15 tl oluyor beyler biri anlatsın televizyonda digiturk var

Hocam aradım digitürk'ü mesaj geldiyse cevaplayın dedi aktif olur. Babamda dışarıda izlemeyecekmiş alalım dedi maçı. Mesajı aynen 3555'2 geri yolladık ve taraftar kanalı açıldı. Sanırım mesaj gelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Hocam aradım digitürk'ü mesaj geldiyse cevaplayın dedi aktif olur. Babamda dışarıda izlemeyecekmiş alalım dedi maçı. Mesajı aynen 3555'2 geri yolladık ve taraftar kanalı açıldı. Sanırım mesaj gelmesi gerekiyor.

Hocam bi bende deneyeyim ya mesaj hangi numaradan geldi boş mesaj mı attınız direk 3555'e
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Hocam bi bende deneyeyim ya mesaj hangi numaradan geldi boş mesaj mı attınız direk 3555'e

Digitürk'ten geldi mesaj, dün gelmişti. İşte derbiye 1 gün kala fırsat, bilmem kaç lira olan maç size özel 15 tl, bu mesajı 3555' gönderin yazıyordu. Babamda evde izleyelim diyince az önce gelen mesajı direk 3555'e yolladım geldiği gibi.

• digitürke üye degiliz yine de satın alıp izleyemezmiyiz?Satın al dedigim de üye girişi yapın diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

digitürke üye degiliz yine de satın alıp izleyemezmiyiz?Satın al dedigim de üye girişi yapın diyor

Evet üyelik şart, sanırım digitürkplay'dan bahsediyorsunuz, üyelik ücretsiz zaten.
  • Korsan lig tv akar
  • Satın aldım.HD fena.Umarım böyle devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K IRMIZI

quote:

7 mbit hız alabiliyorsan donma sorunu yaşamazsın ama yüklenmeden dolayı bir sorun oluşur mu bilemiyorum. Maçı satın alacaksan 1 saat öncesinde alıp hemen yayını takip etmen gerekir. Sonradan bağlantı sorunu yaşayabilirsin.

Maç sırasında donmaz dimi? Paramızla rezil olmayalım

Benden sana tavsiye kardeşim hiç riske girme, güzel bir kafe kahvehane filan varsa git orada izle. :) Bu adamların ne yapacakları belli olmaz.

al bendende o kadar biz aldık rezil oluyoruz kopmalar mı dersin geç gelmeler mi yoksa bulanık görüntü mü ne ararsan var zaten son seneye almayacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.