Şimdi Ara

Digiturk vs Dsmart Hangisi Alınmalı Sizce ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • d smart ın kampası hoşuma gitti internete an itibari ile 60.50 tl ödüyorum d smarta geçersem 65 tl ödeyeceğim ve film belgesel spor kanalları açık olacak mantıklı değilmi sizce arkadaşlar ayrıca cayma bedelini d smart ödeyecek ve 15 tl olann yalın internet parası almayacak

    https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/d-smart-dunyasi-ve-sinirsiz-internet-bir-arada-cok-daha-uygun-fiyata
  • zaten bulunduğum bölgeye internet hızı 8 mbit geliyor hocam
  • şimdi dsmart'la tartışmalarım ve insanları sürekli yolunacak kaz muamelelerinden ötürü kafadan silmeyi düşünüyorum. ancak digitürk'le ilgili kafam çok karıştı. yayın kalitesi kötü diyorlar, kanal geçişleri çok yavaş diyorlar, hd kanal sayısı az diyorlar.

    hem dsmart'tan kurtulmak adına hem de uygun olması gerekçesiyle digitürk merhaba paketine geçmeyi düşünüyorum. 12 ay 14,99 tl... önerilerinizi bekliyorum. çok fazla tv izleyen bir aile değiliz, ama oldun mu da hd olsun diyorum. tipik bir türk'üm yani... neyse yardımlarınıza muhtacım...
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    2 side soyguncu en iyisi filbox al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    bence digiturk sinema paketini alin 5.senem mukemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gelecek3535

    bence digiturk sinema paketini alin 5.senem mukemmel

    sinema filmi falan tv den izleme alışkanlığımız pek yok. annemin keyfine gelirse belki. bizim zaten vaktimiz yok bunun için. fırsat bulursam netten izliyorum. ama artıları eksileri nedir acaba? en düşük paketten satın alacağım. dsmart'ı aratırsa çok can sıkar. sonuçta 1 yıl zincir vuracaklar boynumuza. değişme şansımızda yok.
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    valla diledigin zaman uygulamasi sahane yani reciveri internede takinca degmeyin keyfinize kanallar guzel kaliteli hediyeleri var sitesine girip bakabilirsiniz ihtiyaciniza gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ttnet taahutum yarin bitiyor ve internet arayisindayim. Ttnette devam etmek istemiyorum. D smartin mega paketi internetle birlikte 72 tl. Ve kanallar gayet iyi. Internet konusunda aklimda soru isaretleri var. Digiturkte aklimda var ama d smart daha hesapli ve kaliteli gozkuyor. Acil yardimlarinizi bekliyorum... yarina kadar karar verecegim. Simdiden tesekkur ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ocakta bitiyor d smarta geçtim taahütüde onlar ödeyecek bende araştırdım lig tv almıcaksan en mantıklısı d smart
  • Peki interneti nasil... ttnetten farki var mi hos ayni alt yapi ama bilmedigim icin sormak istedim. Mega pakete baktim tek farki go ve yetiskin kanali. Belgesel filan bir alt pakette var gibi. Bide bu kutusuz olan bir abonelikte varmis o nasil oluyor bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar DSMART ve Dijitürk gibi platformlardan uzak durun. Aldığınız hizmei geçtim sizin kişisel bilgilerinizi koruyamamaları bile büyük bir sorun. Başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıyorum. DSMART müşterisiyim.
    03129550326 numaradan Gün içinde beni en az on kez aradılar. Türk telekom müşteri hizmetleri olarak tanıtıyor arayan kişi. Kampanya yaptıklarını vs. söylüyor. Çok iyi fiyatlar veriyorlar. Ancak durumu biraz sorgulayınca çat diye yüzüme kapatıp bir daha aramadılar. Araştırınca bu kişilerin dolandırıcı olduğunu kimlik avı yaptıklarını öğrendim. Bu kişilerden çok sizin kişisel bilgilerinizi sızdıran DSMART gibi ucuz platformlar suçlu aslında. Benim numaramı taahhüt bilgilerimi hizmet aldığım operatörü biliyorlardı. Bu bilgileri de muhtemelen dsmarttan bir şekilde edinmişler.
  • dttnette kullandığım hat ile aynı devam internet benim için yeterli bence müşteri hizmetlerine sorun daha sağlıklı
  • mst1903 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi verdigginiz icin, bugun arayip bilgi alacagim ikisinden de...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart internet paketi aldığım D-Smart 3 haftadır internet bağlantımı sağlamadı. Bu paketi almaya karar vermeden önce piyasada tüm haklarında yazılan yazıları okuyup D-Smart'tan teyit ederek bilgi almama tüm olumsuz yazılara rağmen satın aldım. Ama gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşattılar. İlk defa ve 3 haftalık kullanıcı olmama rağmen nefret ettirdiniz. D-Dmart'ı arıyorum burayı değil, şu numarayı arayacaksınız. Arıyorum cevap yok. Tekrar D-Smart'ı arıyorum başka arkadaş başka bir numara veriyor.

    İptal etmek istiyorum bilgi alamıyorum. 3 haftadır yayın var internet yok. Kullanmadığım şeyin bedelinide almayı talep edeceksiniz eminim. Bir an önce kurduğunuz D-Smart'ı hiçbir hak talep etmeden iptal edin, yoksa gerçekten Tüketici Mahkemesi şikayette bulunacağım. 3 haftadır bekliyorum. Daha fazla uğraşmaktırmayın insanları. Bende geniş kapsamlı bir sektörde çalışıyorum. Tüm çevremde uzak durmalarını söyleyeceğim.Dsmart kendince sorunu çözdüğünü zannediyor. 2 haftadır bağlantı sağlayıpta şifre alamadığım internetim için modemim markası modeli nedeniyle desteklemediğinden dolayı sorun yaşadığımı ve interneti iptal etmek istediklerini sadece yayın bedeli olarak 17 TL'ye megapaketi sunup, taahütüde 2yıldan 1yıla çekerek telafi etmeye çalıştılar. Kullanamdığım internetten dolayı74 TL fatura ödememek için bu süreç sonlanana kadar zaman geçiyor diye 17 TL'yi zorla kabul ettim ettirdiler. İlk anlaşmada modemi siz alabilir, elinizde varsa onu kullanabilir veya bizden temin edebilirsiniz dediler. Aksi bir şey belirtilmedi ki elimdeki modem uyumlumu değil mi. Bilgi verilmiş olsa zaten başka modem satın alır onu kullanırdım. D-Smart'ı komple kaldırın dediğimde de kullanamadığım internet dahil hizmet bedeli adı altında 155 TL cezai yaptırımı ödersem iptal edebileceklerini ilettiler. Yayını satabilmek için böyle bir oyunun içine girilmiş resmen. Sırf sizin eksik bilgilendirmeniz nedeniyle neden ben uğraşıyorum. Ceza ödüyorum.




  • arkadaşlar dsmart ile devam ediyorum yan oda kampanyasıda aldım cok memnunum suana kadar bir sıkıntı yok ince eleyip sık dokuyan biriyim ama memnunum bilgi vermek istedim
  • Arkadaşlar seneler önce Digiturk kullandım, 5 sene sonra aniden bi fatura gönderip üzerine dünya kadar faiz, avukatlık ücreti vs. ekleyip bir de avukatlık şirketinin ultra kaba, haraç keser tavırlarıyla 20 liralık faturayı 200 lira olarak almaya çalıştılar. 5 sene boyunca mail, telefon veya posta ile neden ulaşmadıkları, hizmeti iptal ettirip, kutuyu bayiye teslim ederken bu ek faturanın neden ortaya çıkmadığı gibi hiç birmsoruya cevap vermediler. İade zamanında tespit edilememiş vs. İnternette benzer dünya kadar şikayet gördüm, seneler önce iptal edilen hizmete seneler sonra dünya kadar faiz bindirip zorba yöntem ve üslupla tahsil etmeye çalıştıklarını gördüm.



    Büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum, buradaki mail adresimden Digiturk'un ne kadar yöneticisi varsa mail atıp sorunumu çözdürdüm, her ne kadar bu yöntemi sağlıklı bulmasam da veya aynısını çalıştığım yerde yaşadığımda hoşuma gitmese de askere gider ayak fatura, haciz, dava vs uğraşmaya vaktim de olmadı.



    O gün bugündür Digiturk'den fersah fersah uzak duruyorum. Geçen gün teklif almak için çağrı merkezleriyle görüştüğümde ve iptal sözleşmesinin bir örneğini istediğimde de net bir yanıt vermediler. Hala bir katakulli dönüyor diye tahmin ediyorum. Hele ki rakibinin faks çek, hiç bir yere gidemezsin, ömür boyu bizlesin temalı reklamını görünce iyice soğudum.



    Yalnız gün geçti, devran döndü. Benim özellikle film, dizi ve belgesel içeren hd bir paket almam gerekiyor. Apartmanda merkezi sistem uydu var, sadece bir kablo geliyor televizyondaki dahilinde uydu alıcıya, harici kart gibi paketler gördüm her iki sağlayıcının da sitesinde. Bunlar mevcut uydu alıcıyla entegre çalışan aletler mi?



    D-Smart'ın bir de internetli paketi var, bundan memnun musunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: snnkeskin

    Arkadaşlar DSMART ve Dijitürk gibi platformlardan uzak durun. Aldığınız hizmei geçtim sizin kişisel bilgilerinizi koruyamamaları bile büyük bir sorun. Başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıyorum. DSMART müşterisiyim.
    03129550326 numaradan Gün içinde beni en az on kez aradılar. Türk telekom müşteri hizmetleri olarak tanıtıyor arayan kişi. Kampanya yaptıklarını vs. söylüyor. Çok iyi fiyatlar veriyorlar. Ancak durumu biraz sorgulayınca çat diye yüzüme kapatıp bir daha aramadılar. Araştırınca bu kişilerin dolandırıcı olduğunu kimlik avı yaptıklarını öğrendim. Bu kişilerden çok sizin kişisel bilgilerinizi sızdıran DSMART gibi ucuz platformlar suçlu aslında. Benim numaramı taahhüt bilgilerimi hizmet aldığım operatörü biliyorlardı. Bu bilgileri de muhtemelen dsmarttan bir şekilde edinmişler.

    Bu ciddi bir sorun . DSMART hakkında önyargılı olmamak gerekir . Bu konu DSMART'a kesinlikle iletilmeli .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Mart 2017; 16:28:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: false6

    Arkadaşlar seneler önce Digiturk kullandım, 5 sene sonra aniden bi fatura gönderip üzerine dünya kadar faiz, avukatlık ücreti vs. ekleyip bir de avukatlık şirketinin ultra kaba, haraç keser tavırlarıyla 20 liralık faturayı 200 lira olarak almaya çalıştılar. 5 sene boyunca mail, telefon veya posta ile neden ulaşmadıkları, hizmeti iptal ettirip, kutuyu bayiye teslim ederken bu ek faturanın neden ortaya çıkmadığı gibi hiç birmsoruya cevap vermediler. İade zamanında tespit edilememiş vs. İnternette benzer dünya kadar şikayet gördüm, seneler önce iptal edilen hizmete seneler sonra dünya kadar faiz bindirip zorba yöntem ve üslupla tahsil etmeye çalıştıklarını gördüm.



    Büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum, buradaki mail adresimden Digiturk'un ne kadar yöneticisi varsa mail atıp sorunumu çözdürdüm, her ne kadar bu yöntemi sağlıklı bulmasam da veya aynısını çalıştığım yerde yaşadığımda hoşuma gitmese de askere gider ayak fatura, haciz, dava vs uğraşmaya vaktim de olmadı.



    O gün bugündür Digiturk'den fersah fersah uzak duruyorum. Geçen gün teklif almak için çağrı merkezleriyle görüştüğümde ve iptal sözleşmesinin bir örneğini istediğimde de net bir yanıt vermediler. Hala bir katakulli dönüyor diye tahmin ediyorum. Hele ki rakibinin faks çek, hiç bir yere gidemezsin, ömür boyu bizlesin temalı reklamını görünce iyice soğudum.



    Yalnız gün geçti, devran döndü. Benim özellikle film, dizi ve belgesel içeren hd bir paket almam gerekiyor. Apartmanda merkezi sistem uydu var, sadece bir kablo geliyor televizyondaki dahilinde uydu alıcıya, harici kart gibi paketler gördüm her iki sağlayıcının da sitesinde. Bunlar mevcut uydu alıcıyla entegre çalışan aletler mi?



    D-Smart'ın bir de internetli paketi var, bundan memnun musunuz?

    Hem DSMART hem de BEİN kanallarına üyeyim.

    BEİN görüntü kalitesi açısından DSMART'ı yakaladı.

    DSMART'ın ceosu değişince daha müşteri odaklı çalışmaya başladı . Ben Memnunum .

    BEİN'in müşterilerini memnun edip edemeyeceği , sözleşmeler yenilenirken ve abone iptallerinde belli olacak .

    Dizi, film ve belgesellerde 2 side fena değil.

    Futbolda herzaman olduğu gibi BEİN T E K E L .




  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı yayınladıktan sonra defalarca aradım adamları. Ve saçma sapan birçok numaradan da aranmaya devam ettim. Ancak dsmart bizi bağlayan bir durum yok deyip geçiştirdi her defasında. Sizin bilgilerinizi abone olduğunuz dsmart bayisi paylaşmıştır diyor. Ben bayiden değil doğrudan web üzerinden abone oldum halbuki.
    sorumsuzlar.
  • Ben denemek için digiye geçtim lakin dsmart belgeselde ezer geçer digide belgesel az hdsi dahada az dsmartta bolbol vardi ve hepsi hd idi inş digiye eklenir ozellikle travel channel ve dtx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.