Şimdi Ara

Digiturk ve Halk TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk bağlı televizyonumda tüm kanallar, başta "havuz medyası" olmak üzere her daim sorunsuz açılırken, Halk TV, Kanal B gibi muhalif kanallar sürekli kapalı. İki dakika açılıyor sonra yine "sinyal" hatası verip siyah ekran çıkıyor. Hadi bu tesadüf diyelim, Samanyolu Haber ve Bugün gibi "yeni muhalif" dediğimiz Cemaat medyası da sürekli aynı durumda ve yayın kesilip duruyor. Bu olayı başkası yaşıyor mu bilmem ama tesadüf falan değil, apaçık sansür oluyor. Digiturk'e, diğer Karamehmet kuruluşlarıyla birlikte el konulduktan sonra sahibi kim bilir hangi yandaş bilmiyorum ama taahhüdüm bitsin bir an önce kurtulacağım...

• Menü - kurulum- gelişmiş kurulum adımından kanalların frekansına bakin ve diğer kanallarla kiyaslayin frekansları.Paket yayin olduğu için o frekanstaki tüm kanalların göstermemesi lazim.Yok o frekanstaki diğer kanallar gosteriyorda sadece anılan kanallar yoksa dediğimiz olur ki bu durum yok bende var Eutelsat üyeliği sıkıntı yok.Çanak LNB ayarlarını kontrol edin.
    Digiturk %53 Amerikan şirketi %47 TMSF kontrolünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Digiturk bağlı televizyonumda tüm kanallar, başta "havuz medyası" olmak üzere her daim sorunsuz açılırken, Halk TV, Kanal B gibi muhalif kanallar sürekli kapalı. İki dakika açılıyor sonra yine "sinyal" hatası verip siyah ekran çıkıyor. Hadi bu tesadüf diyelim, Samanyolu Haber ve Bugün gibi "yeni muhalif" dediğimiz Cemaat medyası da sürekli aynı durumda ve yayın kesilip duruyor. Bu olayı başkası yaşıyor mu bilmem ama tesadüf falan değil, apaçık sansür oluyor. Digiturk'e, diğer Karamehmet kuruluşlarıyla birlikte el konulduktan sonra sahibi kim bilir hangi yandaş bilmiyorum ama taahhüdüm bitsin bir an önce kurtulacağım...

Senin digiturkunde sorun vardir bende hepsi sorunsuz calisiyor hatta en neti senin dedigin kanallar cekiyor

• Digiturk kutusu daha yeni, gelip kurulumu da servisi yaptı birkaç ay önce. Paket desek bile, Halk TV nerede Samanyolu nerede? İki kutup bunlar. İkisi aynı pakette değildir herhalde. Neden 24, A Haber gibi yandaş kanallar 1 gün bile sorun çıkarmıyor? Özellikle Halk TV ve Bugün TV'yi açık bulduğum gün mevlit okutacağım neredeyse. :) Ayrıca Digiturk hala TMSF yönetimindeyse bu bile yeter yayın politikasının hükümete hizmet etmesine. Şuan Ruhat Mengi ile Her Açıdan'ı izleyeyim diyorum zehir oldu...
  • quote:

Digiturk kutusu daha yeni, gelip kurulumu da servisi yaptı birkaç ay önce. Paket desek bile, Halk TV nerede Samanyolu nerede? İki kutup bunlar. İkisi aynı pakette değildir herhalde. Neden 24, A Haber gibi yandaş kanallar 1 gün bile sorun çıkarmıyor? Özellikle Halk TV ve Bugün TV'yi açık bulduğum gün mevlit okutacağım neredeyse. :) Ayrıca Digiturk hala TMSF yönetimindeyse bu bile yeter yayın politikasının hükümete hizmet etmesine. Şuan Ruhat Mengi ile Her Açıdan'ı izleyeyim diyorum zehir oldu...

Uydununun markasi ne? Hdmi sd mi kullaniyorsun

• s.karasu02 kullanıcısına yanıt
    DCR HM-9503HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 8 Mart 2015; 12:08:10 >
  • quote:

DCR HM-9503HD

Benkide 9503 sorunsuz izliyorum lnb tuner veya canaktan kaynaklaniyodur bak ikimizinde ayni seyi kullaniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.karasu02 -- 8 Mart 2015; 12:14:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Humax cihazlarda lnb Değişimi yapılmalı. Dt 9102 ve universal lnb kullanıyorum bu kanallarda hiç sıkıntı olmadı.

• s.karasu02, ilgin için teşekkür ederim. Çanak antende bir süre önce apartman kararıyla merkezi sisteme geçildi. Çatıya büyük iki adet anten takıldı. Bilmiyorum ondan mı kaynaklanıyor ama aynı antene bağlı diğer TV'nin uydu alıcısında sinyal sorunu kesinlikle yaşanmıyor. Dediğim gibi Digiturk'te de muhalif kanallar dışında hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu başlığı açma sebebim de bu zaten. Yahu bir kere şu ATV'nin veya diğerlerinin yayını kesilsin tama sorun bizim tesisatta diyeyim...
  • Adamlar erdogan düşmanligindan paranoyak olmuş artik

• Ben de de aynısı oluyor.

Özellikle tartışma programlarında
  • Diledigin yerde üzerinden izleyin o zaman orda kesilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Ben de de aynısı oluyor.

Özellikle tartışma programlarında

Kesinlike kasten yapılıyor kanaati getirdim bugün. Dediğiniz gibi bir tartışma programı varken ve tam hükümet eleştirilirken birden sinyal yok uyarı verdi bugün...

• bizdede digiturk var babam aksamlari catir catir izliyor halk tv siz anteninizi kontrol ettirin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.