Eutelsat uydusundan Digiturk üyesiyim. D-Smart seneye Euroleague ve İspanya La Liga maçlarını vereceği için D-Smart'da almak istiyorum.
Ancak balkonda çanak anten kirliliği yapmak istemiyorum. D-Smart sitesinde yazdığını göre D-Smart eutelsat uydusunda da izlenebiliyormuş. Aynı çanak ile evdeki farklı televizyonda D-Smart izleme olanağım var mı, varsa nasıl yapabilirim?
D-Smart TURKSAT uydusu üzerinden yayın vermektedir bu yüzden Eutelsattan izleyemessiniz Eutelsat digitürkün uydusudur.
quote:
Orijinalden alıntı: The Chevin
D-Smart TURKSAT uydusu üzerinden yayın vermektedir bu yüzden Eutelsattan izleyemessiniz Eutelsat digitürkün uydusudur.
D-Smart web sitesinde sık sorulan sorular:
D-SMART'I HANGİ UYDUDAN İZLEYEBİLİYORUM?
TÜRKSAT UYDUSUNA BAKAN BİR ADET ÇANAK ANTEN YETERLİDİR. BUNUN DIŞINDA DİĞER UYDULARA BAKAN ÇANAK ANTENLERİ DE D-SMART İLE KULLANABİLİR VE YAYIN ALABİLİRSİNİZ. (ÖRNEĞİN; HOTBIRD, EUTELSAT, ASTRA, SIRIUS VB)
quote:
Orijinalden alıntı: koray5006
quote:
Orijinalden alıntı: The Chevin
D-Smart web sitesinde sık sorulan sorular:
D-SMART'I HANGİ UYDUDAN İZLEYEBİLİYORUM?
TÜRKSAT UYDUSUNA BAKAN BİR ADET ÇANAK ANTEN YETERLİDİR. BUNUN DIŞINDA DİĞER UYDULARA BAKAN ÇANAK ANTENLERİ DE D-SMART İLE KULLANABİLİR VE YAYIN ALABİLİRSİNİZ. (ÖRNEĞİN; HOTBIRD, EUTELSAT, ASTRA, SIRIUS VB)
Yanlış bilgi hemde yanlışın alası :)
Yani bu uydulara bakan çanakları da Türksat uydusuna çevirerek yayın alabilirsiniz demek istiyor.
Belki önceden sadece TURKSAT oluyordu, emin misiniz bu konuda?
quote:
Orijinalden alıntı: aesoydan
Yani bu uydulara bakan çanakları da Türksat uydusuna çevirerek yayın alabilirsiniz demek istiyor.
Olabilir, ama sanki ilk okuyunca hepsinden izlenebilecekmiş gibi oluyor.
Peki alt komşunun Türksat çanak anteninden bir çıkış daha alsak olur değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: koray5006
quote:
Orijinalden alıntı: aesoydan
Olabilir, ama sanki ilk okuyunca hepsinden izlenebilecekmiş gibi oluyor.
Peki alt komşunun Türksat çanak anteninden bir çıkış daha alsak olur değil mi?
Çift LNB alırsınız olur biter daha mantıklı komşunuz izin veriyosa.
d-smart almayın bi tek la liga için başınız yanar onun yerine cardsharing alın dünyada ne kadar lig varsa hepsini izleyin dsmart gerçekten çok yalancı ve sahtekar bir platform
koray5006
kullanıcısına yanıt
dsmart digitürk için talip olmuş en iyisi biraz bekleyin belki dsmart digitürk birleşir
Umarım birleşme falan olmaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme