Şimdi Ara

Digitürk Üyelerine Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darıca Faruk Yalçın hayvanat bahçesine Digitürk üye ailelerine Pazartesi günleri bedava.Max. 4 kişilik aile için sağlanan bu avantaj sene sonuna kadar her Pazartesi geçerli. Bugün ben kendim ve ailem için denedim bir sorunla karşılaşmadan parkı gezdim. Telefonunuza gelen şifreleri girişte gişedeki yetkiliye veriyorsunuz işlem bitiyor. Üye sayfasından aile uyeleriniz adedinde -max 4- şifre almalısınız. Park güzel ve eğlenceliydi, özellikle arapaima (bilinen en büyük tatlı su balığı Amazon), zürafa, gergedan ve aslanlar büyüleyici tavsiye ederim. Digitürk Üyelerine Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Ücretsiz Digitürk Üyelerine Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Ücretsiz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şifre nereden alınıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Digitürk online işlemler sayfasından

• Balığın mekan inşallah o kadar alçak değildir. Hayvanın dibe inmesi ve su yüzeyine çıkması 2 sn sürmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem haftaiçi hem de öğleden sonra..bana uymadı. İsteyen varsa özelden yazan ilk kişiye yollarım. Bu arada en son yıllar önce gitmiştim; çok pis ve bakımsızdı.. Hayvanlar aç-bitap haldeydiler.. Verdiğim parayı haketmeyen bir işletmecilik vardı.
    "Pazartesi gunu saat 13:00'ten sonra kodu gise gorevlisine gostererek giris yapabilirsin."

Edit: İlk mesajı atan mhmtkyrk isimli üye ile paylaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricorn79 -- 3 Eylül 2019; 22:4:0 >
  • Sıcak Fırsatlar bölümünde Çek-Kod-Hesap Alımı-Satımı-Takası-İsteği yasaktır, bu nedenle ilgili mesajlar silinmiştir.

Çek Satış bölümünü kullanınız lütfen.

İyi forumlar,
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    hayvanların durumuyla alakalı herhangi bir yere şikayette bulunup cimer bimer vs gibi kuruluşlara kayıt açtırdınız mı merak ettim.

yani birileri bu ülkede işini düzgün yapmayabilir. bunun osu busu yok. vatandaş olarak biz de gördüğümüz aksaklığı iletmezsek bazı sıkıntıların aşılması zamana yayılacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayvanat bahçesi vialand vs.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bkz: ormanya
    herkese her gün beleş
  • 43HY34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bi aralar sinema bileti veriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pazartesi gittik diyelim 4 kisi haftaya 4 sifre alip arkadasiminnailesini yollayabilirmiyim

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Max. 4 sifre hakkın var zaten. Kullandiktan sonra vermiyor başka

• arkadaşlar çek satıs bölümünde hiç konusu yok bu kampanyanın. buradan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.