Şimdi Ara

Digiturk'un HD Yayın Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun yıllardır Digiturk üyesiyim. Yaklaşık 2 ay evvel LED TV aldığımız için HD yayınları açtırmaya karar verdik bi hevesle. Aradık, konuştuk, talebimizi ilettik falan filan. Aylık 4 lira karşılığında HD yayınları açtırdık. Israrla sormama rağmen bu 4 liranın haricinde herhangi bir ücret olmadığını belirttiler. Bugün 83 liralık bi fatura geldi. Hesapladığımdan daha fazla olduğu için aradım Digiturk müşteri hizmetlerini, durumu ilettim. HD yayın almak için Eutelsat kullanmamız gerekiyomuş, Turksat'tan alamıyomuşuz. Bunu bilmiyodum, buraya kadar sıkıntı yok. Ama Eutelsat'ı kullanabilmemiz için de Digiturk'ün kendi belirlediği, yani uydurduğu 2 farklı keyif kanalına (dandirik müzik kanalları) üye olmamız, yani ücret ödememiz gerekiyomuş. Bu kanal paketini almamız mecburiymiş, yoksa Eutelsat'ı dolayısıyla da HD yayınları kullanamazmışız. Bu nasıl bi saçmalıktır. Adamlar resmen bizim bilgimiz dışında bizi saçma sapan kanal paketlerine üye yapıp bizden fazladan para koparma peşindeler. Var mı aynı durumla karşılaşan arkadaşlar?

Umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı :)

• Benzer sorunu yaşadım, yani 3-4 lira farkla hd yayın istiyorum dedim, aynen eutelsatta olmanız gerekiyor dedi, çanağı çevirelim öyle arayayım sizi dedim :) . Olmaz dedi. aboneliğiniz oranın üzerinde olmalı dedi.Bana gayet açıklayıcı anlattılar.Burdaki aboneliği iptal edip geçmeniz gerekmekteymiş ve 67 TL den başlayan fiyatlar olduğunu bildirdi.Bende şampiyonlar paketi kullanan biri olarak,40 tL'ye teşekkürler deyip kapattım
  • iyi yapmışsın :)

Eutelsat kullanmamız gerektiği konusunda sıkıntı yok. Turksat bunu desteklemediği için teknik olarak böyle gerekiyomuş zaten internetten de araştırdığım kadarıyla. Ama Eutelsat'ı kullanabilmemiz için saçma sapan 2 farklı keyif paketi kullanmak zorunda bırakmaları dolandırıcılığın daniskası. Bunun teknik olarak bi gerekliliği yok çünkü. Tamamen götlerinden element uydurmuşlar.

Yani atıyorum, kullandığınız GSM operatöründen SMS paketi satın almak istediğinizde, SMS paketini satın alabilmek için, hiç kullanmıcağınız halde sizi internet paketi satın almaya mecbur bırakmaları gibi bişey. Hatta daha da saçması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.