Şimdi Ara

Digiturk'ün başına gelecek isim belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturk'ün başına gelecek isim belli oldu
    Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce Katarlı beIN Media Group tarafından satın alınan, 3,3 milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük dijital platformlarından Digiturk’ün dönüşüm süreci tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde şirketin yeni CEO’su da belli oldu.

Buna göre hem satın alma sürecinde etkin rol oynayan hem de 26 Ağustos tarihinden bu yana Türkiye operasyonlarının başındaki isim olan Yousef Al-Obaidly, CEO koltuğunun yeni sahibi oldu.

beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nasser Al-Khelaïfi yaptığı açıklamada -aynı zamanda beIN MEDIA GROUP’un başkan vekili olan- Yousef Al-Obaidly’nin yeni görevinden oldukça memnun olduğunu belirterek şimdiden spor ve eğlence cephesinde olumlu etkileşimlerin yaratıldığını ifade etti.

Digiturk’un yeni CEO’su Yousef Al-Obaidly kimdir?

Seattle Üniversitesi mezunu olan, Paris Saint-Germain Futbol Kulübü ve Paris Saint-Germain Hentbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Al-Obaidly yaklaşık 14 yıldır beIN MEDIA GROUP’ta birçok farklı pozisyonda görev alıyor. 2003 yılında MENA bölgesinde faaliyet gösteren geri ödemeli televizyon spor ağının tanıtılmasında etkin rol üstlenen Al-Obaidly, 2012 yılında beIN SPORTS’un Amerika, Fransa, Asya-Pasifik bölgelerine ulaşmasını sağlayan isim olarak öne çıkıyor.

2013 senesinde ise Nasser Al-Khelaïfi ile birlikte -şirketin en öneli adımlarından kabul edilen- Al Jazeera Sport’un uluslararası spor ağı beIN SPORTS’a dönüşümünü tamamladı. Diğer taraftan edinilen bilgilere göre maçların yayın hakları konusunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın ortaklaşa kurduğu Yayın İhalesi Komisyonu’nun ilk görüşmesinin Yousef Al-Obaidly önderliğindeki Digiturk'le yapılacağı dile getiriliyor.

• Yabancı marka isimleri gördüğüm zaman bir Türk olarak üzülüyorum.

Türkçe okunduğu gibi yazılır. Zaten bu sebeple yabancı kelimeler dilimize uymuyorlar. Bundan ötürü editör bazen Digiturk yazmış, bazen Dijiturk yazmış, adama kızamıyorum.

Dilimizi kaybetmek üzereyiz, umarım kimliğimizi kaybetmeyiz.

• Resmi olarak Digiturk olarak geçtiği için o şekilde düzeltmiş zaten. Türk şirketleri hep yabancılarda :(
  • Resmi olarak Digiturk olarak geçtiği için o şekilde düzeltmiş zaten. Türk şirketleri hep yabancılarda :(

• teq_sevdam23 T kullanıcısına yanıt
    Kapak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Herkes bıktık Digiturk'ün fiyatlarından diyor -ki buna ben de dahilim- ama gelen gideni aratır. Artık teklifler uygun fiyatlar da geride kalacak kanımca. Yüksek fiyatlardan biraz da araplar söğüşler ooh mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: teq_sevdam23

quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

Yabancı marka isimleri gördüğüm zaman bir Türk olarak üzülüyorum.

Türkçe okunduğu gibi yazılır. Zaten bu sebeple yabancı kelimeler dilimize uymuyorlar. Bundan ötürü editör bazen Digiturk yazmış, bazen Dijiturk yazmış, adama kızamıyorum.

Dilimizi kaybetmek üzereyiz, umarım kimliğimizi kaybetmeyiz.

Nick ise XAGDAS "X" alfabemizin ilk harfi zaten

Canım sazan kardeşim, he he!

Maalesef adım "Çağdaş" uluslararası yazımda çok zor oluyor. Diğer harflerin (ĞŞ) noktasızını yazarken, ilk harfi de çarpı yaptım.
    Bana bunu yazarken sen kendi TEQ SEVDANdan utanmadın mı?

• Flash tvde bal satan eleman değil mi bu ??

• Şu son yıllarda Katar' a ne çok firma satıldı. Ama özellikle Katar. Neden acaba!?!

• Bari digiplay fiyatlarını biraz düşürseler..
    Utanmasalar uydudan pahalı yapacaklar..

Orijinalden alıntı: BekirHan

Şu son yıllarda Katar' a ne çok firma satıldı. Ama özellikle Katar. Neden acaba!?!

adamlar la iyiyiz ne güzel işte yatırım yapıyorlar teşekkür edecegimize nankörlük etmeyelim elin almanı fransızın dan iyidir
    Sefalete mahkum olmanın memleketin kaderi olduğuna inanmışcasına ve bunu kabul etmişcesine memleketin meselelerine vatandaşlarının ihtiyaclarına medeni ve ileri bir bir hayata kavuşmanın icaplarına nasıl omuz silkelercesine lakayit kalındıgını görüp yaşamış olan bir memlekettir türkiye Adnan Menderes
  • adamlar derbi maç için internet ten 50 tl istiyor aşır pahalı çamur gibi götüntü veriyorlar 370 tl istiyorlar o da indirimli bu kafayı degiştirmeleri lazım 2 sezon aldım indirim bile yok
    Sefalete mahkum olmanın memleketin kaderi olduğuna inanmışcasına ve bunu kabul etmişcesine memleketin meselelerine vatandaşlarının ihtiyaclarına medeni ve ileri bir bir hayata kavuşmanın icaplarına nasıl omuz silkelercesine lakayit kalındıgını görüp yaşamış olan bir memlekettir türkiye Adnan Menderes
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Katar el degilde alman fransiz mi el oluyor sizin icin? Katarlisiniz herhalde?

• artık Türkiye'ye avrupalı yatırımcı gelmiyor.firmalar hatta konutlar en çok arap zenginlere satılır oldu.heryer arap,tam 3üncü dünya ülkesi olduk.halbuki "sky" gibi avrupanın birçok ülkesinde yayın yapan firmalar da var.iyiki iptal ettirip dsmart'a geçmişim.

Gittikçe daha fazla dışa bağımlı hale geliyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Diğer harfleri noktasız yazabiliyorsanız pekala cagdas da yazabilirdiniz. Veya başka bir şey de olabilirdi.

Yakınmışsınız, yakındığınızın aksine hareket etmişsiniz bir de bu konuda sizi uyarana laf etmişsiniz. Enteresan olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

Katar el degilde alman fransiz mi el oluyor sizin icin? Katarlisiniz herhalde?

ne kadar sığ cevaplar yabancı yatırım dünyanın heryerinde var araplar sırf altın olarak londıra ya 600 milyar dolar koymuş elin fransızı yatırım yapar ama 1 koyup 100 almak için o işlerde bitigi için gelmiyorlar elin arabı hertürlü yatırıma müsait parada var bide katarlılar özellikle kimse gelemz iken geliyor sen ben zaten sermaye sıkıntısından yapamıyoruz o zaman bu öfke niye ben katarlı deilde sen fransızsın galiba zoruna gittigine göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.