Şimdi Ara

DIGITURK'ü PC'den izlemek // Digiturk + SkyStar 2.8 = ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mahallenin_delisi

Merhaba arkadaşlar henüz montaj için gelmediler 6 dan sonra geleceklermiş bekliyorum. Bu arada çok çok çok kötü bir gün geçiyorum evime hırsız girdi ve tüm birikimimi aldı. Allah'ım bunu onların yanına bırakmicak inşallah.Çolukjlarından çocuklarından çıkaracak. Ama hayat devam ediyor cana gelmesin mala gelsin diyorum. Öbür tarafta onlardan yüklü bir alacağım olacak haklarımı helal etmiyorum o para onlara zehir olacak büyük Allahım sen onları nasıl biliyorsan öyle yap.

Her şeye rağmen hayat devam ediyor digitürk olayını denicem size yazarım.

Dostum gerçekten çok üzüldüm. Allah'ından bulsunlar. Durumunu anlayabiliyorum. Ancak yaşayan anlar. Büyük geçmiş olsun. Ne denir ki...

• arkadaşlar digiturk kartımı programmera takıp bağlantı kurmak istediğimde ATR kısmı çıkıyor ancak s n çıkmıyor bu ne anlama gelebilir acaba proğrammerda mod değiştirme işlemimi yapmak gerekiyor gerekiyorsa bu mod değiştirme işlemini nereden yapmam gerekiyor bilginiz var mı Ya da usb den gerekli enerjiyi alamıyor anlamına da gelebilir mi bu sn çıkmaması ya da başka ne olabilir fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

DIGITURK'ü PC'den izlemek // Digiturk + SkyStar 2.8 = ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 1 Ağustos 2008; 21:21:57 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar henüz montaj için gelmediler 6 dan sonra geleceklermiş bekliyorum. Bu arada çok çok çok kötü bir gün geçiyorum evime hırsız girdi ve tüm birikimimi aldı. Allah'ım bunu onların yanına bırakmicak inşallah.Çolukjlarından çocuklarından çıkaracak. Ama hayat devam ediyor cana gelmesin mala gelsin diyorum. Öbür tarafta onlardan yüklü bir alacağım olacak haklarımı helal etmiyorum o para onlara zehir olacak büyük Allahım sen onları nasıl biliyorsan öyle yap.

Her şeye rağmen hayat devam ediyor digitürk olayını denicem size yazarım.

Abi çok üzüldüm geçmiş olsun.
    Allah belalarını versin bu heriflerin ne diyelim.
    İnşallah en yakın zamanda zararın telafi edilir,Allah yardımcın olsun.
    Bu dünya da olmasa bile öbür dünya da cezalarını fazlasıyla çekecekler.

• quote:

arkadaşlar digiturk kartımı programmera takıp bağlantı kurmak istediğimde ATR kısmı çıkıyor ancak s n çıkmıyor bu ne anlama gelebilir acaba proğrammerda mod değiştirme işlemimi yapmak gerekiyor gerekiyorsa bu mod değiştirme işlemini nereden yapmam gerekiyor bilginiz var mı Ya da usb den gerekli enerjiyi alamıyor anlamına da gelebilir mi bu sn çıkmaması ya da başka ne olabilir fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

ATR kısmı çıkıyorsa kart okunuyor anlamına geliyordu sanırım bendeki usb programmer atr yi gösteremiyordu diye hatırlıyorum.
    Client bağlandığı zaman hiçbir tepki vermiyor mu ?

Yarın ben de kurulum yaptırıyorum ben de deniyim kendi kart okuyucumla bakalım ne olacak sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 1 Ağustos 2008; 23:22:38 >

• Öncelikle Digiturk'ün hayırlı olsun.
    ATR sorununa da bir an önce çözüm bulabilmen ümidiyle. NetX de denesin bakalım.

Ben henüz nötr'üm.
  • Ne yaptım neyi denediysem olmuyor. Sanırım kart okuyucu problemli herhangi bir ışık yanmıyor üzerinde ATR okuyor ancakSN çıkmıyor. Ayrıca altta bulunan DWs kutucuğu hep boş. Bios kucuğuda hep boş. İnternette de yeterli açıklama bulamadım. Netx kardeş senin denemeni bekliyorum artık.
  • Arkadaşlar kötü haber.
    Bugün ben kurulumu yaptırdım tam servis gitti kartı çıkardım bir baktım üzerinde Irdeto yazıyor, Digiturk Plus'da kullanılan Irdeto kartdan vermişler.Zaten kartın üzerinde de Digiturk Plus yazıyor.Bu kartlar cihaz ile eşleşmeli oluyor o yüzden bir işime yaramıyacak sanırım.
  • quote:

Ne yaptım neyi denediysem olmuyor. Sanırım kart okuyucu problemli herhangi bir ışık yanmıyor üzerinde ATR okuyor ancakSN çıkmıyor. Ayrıca altta bulunan DWs kutucuğu hep boş. Bios kucuğuda hep boş. İnternette de yeterli açıklama bulamadım. Netx kardeş senin denemeni bekliyorum artık.

Cihaz üzerinde kırmızı ve yeşil olmak üzere 2 ışık vardır , hatırladığım kadarıyla kart takılı olduğu zaman kırmızı ışık sürekli yanar yeşil ışık ise kartdan veri okuyunca yanıp sönerdi.
    ATR okurken bakar mısınız kırmızı ışık kısa süreli yanıp sönüyor mu ?
    Eğer öyle ise programmer ya bozuktur ya da usb olduğu için çalışmıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

quote:

Ne yaptım neyi denediysem olmuyor. Sanırım kart okuyucu problemli herhangi bir ışık yanmıyor üzerinde ATR okuyor ancakSN çıkmıyor. Ayrıca altta bulunan DWs kutucuğu hep boş. Bios kucuğuda hep boş. İnternette de yeterli açıklama bulamadım. Netx kardeş senin denemeni bekliyorum artık.

Cihaz üzerinde kırmızı ve yeşil olmak üzere 2 ışık vardır , hatırladığım kadarıyla kart takılı olduğu zaman kırmızı ışık sürekli yanar yeşil ışık ise kartdan veri okuyunca yanıp sönerdi.
    ATR okurken bakar mısınız kırmızı ışık kısa süreli yanıp sönüyor mu ?
    Eğer öyle ise programmer ya bozuktur ya da usb olduğu için çalışmıyordur

Programmer üzerinde bir tane ışık var görünüyor oda yanmıyor. Programmerin bozuk olduğundan şüphelendiğimden yeni programmer alıp deneyeceğim. Senin kart ile deneme yaptın mı? Kartın plus çıkmasına üzüldüm.

• Her ikinize de şanssızlığınızdan ötürü geçmiş olsun.
    İl dışındaydım şimdi geldim, pek ilgilenemedim ama ben de bu aralar bağlatacağım. Yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım.
    İçimdeki ses televizyon al diyor. Ben içimdeki sese inat bilgisayardan izlemek istiyorum.

Bir an evvel çözüm bulun. Ekran görüntüsü görmek istiyorum artık. :D
  • quote:

Programmer üzerinde bir tane ışık var görünüyor oda yanmıyor. Programmerin bozuk olduğundan şüphelendiğimden yeni programmer alıp deneyeceğim. Senin kart ile deneme yaptın mı? Kartın plus çıkmasına üzüldüm.

Evet programmer ya bozuk ya da usb beslemeli olduğu için çalıştırılamıyor.
    Benim kart ile deneme yapmadım çünkü kart Irdeto 2 kart ve versiyonu 5.4 bu kartlar maalesef çalıştırılamıyor şimdilik.
    O yüzden benim denemelerim başlamadan bitti :(
    Cryptoworks kart olsaydı çok güzel olacaktı halbuki.
  • Nereye baktıysam phoeix programmer bulamadım.İnternette satış yapıyor gözüken bir kaç İstanbul firmasını aradım onlarda da yok. İnanılır gibi değil koca Türkiye'de bulunmuyor. Bazı forumlarda elle phoenix yapımı anlatmış ya alıp onları elektronikçilere yaptırıcam ya da CI slot ve modül alıp o şekilde kullanıcam. Netx dostum sizin oralarda da yok dimi phoenix programmer? Ayrıca CI slot ve modülle bu işi yapsam sence nasıl olur? Düşüncelerini bekliyorum. Görüşürüz.
  • Evet bizim buralarda da maalesef yok, benim aldığım uyducu Phoneix üretimden kalktı artık üretilmiyor diye biliyorum dedi.
    Onun yerine Promim programmerlar satılıyormuş.
    Eğer programmer ile halledemezseniz mecbur modül ile halletmeniz gerekecek, yalnız hiç modüllü tv kartı kullanmadığım için bir fikir veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 7 Ağustos 2008; 14:56:52 >
  • @mahallenin_delisi, İstanbul'da çok var, yukarıda da yazmıştım gittim buldum falan. Ama kutulu değil, açık programmerlardan var(aşağıdaki). Karaköy taraflarında uyducular var, onlarda bulabilirsin.

Şimdi arkadaşlar ben önce digiturk'ü bağlatıp gelen kartın plus kartı olup olmadığnı öğrendikten sonra mı skystar almalıyım? Üzerinde Irdeto yazıyor demişsiniz, eğer yazmıyorsa kesin izlenir mi?
    Herkese mi aynı karttan gönderiyorlar artık acaba?

Israrla kart almak istiyorum. Televizyon hep ikinci planda. Ama mecbur bırakıyor Digiturk sanki.

• @Replica_Gun_Snatch kardeş İstanbul'da olsam 1 dakika beklemem alırım. Bu arada programmer olan yerlere nasıl ulaşabilirim acaba.? Bu arada bildiğim kadarıyla eutelsat w3 den izleyeceğin bir paket alırsan crtptaworks veriyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

@mahallenin_delisi, İstanbul'da çok var, yukarıda da yazmıştım gittim buldum falan. Ama kutulu değil, açık programmerlardan var(aşağıdaki). Karaköy taraflarında uyducular var, onlarda bulabilirsin.

Şimdi arkadaşlar ben önce digiturk'ü bağlatıp gelen kartın plus kartı olup olmadığnı öğrendikten sonra mı skystar almalıyım? Üzerinde Irdeto yazıyor demişsiniz, eğer yazmıyorsa kesin izlenir mi?
    Herkese mi aynı karttan gönderiyorlar artık acaba?

Israrla kart almak istiyorum. Televizyon hep ikinci planda. Ama mecbur bırakıyor Digiturk sanki.

İstanbul'da var mı adaptörlü programmer satan ?

Şöyle söyliyim sana DigiTurk şu an SD yayınlarda 4 değişik receiver modeli kullanıyor.
    1.receiver 9 yıldır kullandığı Philips interaktif receiver (CW)
    2.receiver Vestel'in ürettiği DCR OPTV 3900 adlı interaktif receiver. (CW)
    3.receiver yine Vestel'in Digiturk için ürettiği DCR DT-9001 receiver (CW)
    4.receiver yine Vestel'in Digiturk için ürettiği DCR DT-9002 receiver (IRDETO 2 (v5.4) )

Şekilde de görüldüğü üzere şu an sadece en yeni cihaz olan DCR 9002 Irdeto sisteminde ve tabi ki DT Plus receiveri PACE'de kullanılmakta.

Eğer Digiturk'u 24 ay taahhütsüz açarsan büyük olasılıkla sana en eski Philips vereceklerdir, eğer gelen servisin elinde Philips kalmadıysa bu sefer 2.şık olan Vestel receiverı verilir.
    Pepsi kampanyası taahhütsüz olduğu için bu cihazlardan verilmesi şart, yalnız Pepsi konusunda bir üyenin yazdığı dikkatimden kaçmadı taahhütsüz üye olduğum halde DT 9002 verdiler yazmış, büyük olasılıkla servisin elinde 2 cihaz da yoktu bu cihazı verdiler,aslında yanlış bir davranış 9002 ve 9001 üyelik taahhütlü üyeliklerde üye bitiminde üyenin olduğu için vermemeleri lazım servis olayın kolayına kaçmışa benziyor.

Eğer sana da böyle bir servis denk gelmezse alacağın cihaz büyük olasılıkla Cryptoworks olacaktır, ben taahhüt verdiğim için biliyordum 9001 veya 9002 verileceğini, ama 9001 verirler diye düşünüyordum niye derseniz 9002 daha yeni çıktı piyasaya ben daha servise gelmemiştir diye ümit ediyordum.
    Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

• Replica_Gun_Snatch kutulu olması şart değil kardeş varsa bana satan yerin telini falan bulabilir misin? Herşey tamam bi programmer bulamadım artık soğumaya başladım bu işten
    Bana verdikleri receiver DCR DT-9001 receiver (CW).
  • @NetX, umarım dediğin gibi olur ve eskiyi verirler.

quote:

Replica_Gun_Snatch kutulu olması şart değil kardeş varsa bana satan yerin telini falan bulabilir misin? Herşey tamam bi programmer bulamadım artık soğumaya başladım bu işten
    Bana verdikleri receiver DCR DT-9001 receiver (CW).

Yukarıdaki mesajı atarken de aklıma gelmişti telefonu sana pm ile göndermek, adamdan kart almıştım ama kartı bulamadım bir türlü.
    Bir daha gideceğim bu aralar (-da aşırı yoğunum), eğer sen hâlâ bulamamış olursan telefonu vs. alırım.

Bahsettiğim yerde hem adaptörsüz (usb), hem de adaptörlü model mevcut. Usb olan 30, adaptörlü olan 35 YTL demişti. Başka bir yerde aynı ürün 25 liraydı, epey fiyat değişiyor ama bulabildiğim en ucuz yerden alacağım her neyse... Önce digiturk'ü bağlatalım hele. :)

• evet arkadaşlar bu konu beni çok yakından ilgilendiriyor ve sizi bilgilendirmek isterim bu konuda.

yaklaşık 4 sene sene önce ligtv turksat için modüllü üyeliğim vardı ve bu 2 sene cyrptoworks kartı boyunca infinity programmerım la newcs ile olsun diğer clientli programlarla olsun sorunsuz şekilde izledim.sadece aktivasyon bitince kartı uydu alıcısına takıp ligtv üzerinde bir kaç sn bekleyince yayın geldiğinde uydu alıcısına takıyordum.

o aboneliğimi iptal ettirdim.1 sene önce.

şimdi yeniden abone oldum bu sefer mega gold pakette abone oldum ve 24 ay taahütlü üye olduğum için gelip dcr dt 9002 bağladılar.verdikleri kart digiturk plus irdeto v5.4 dü.

bu kartı pc imde kurulu gbox server a okuttum,kartı tanıdı ama karttan key gelmiyor :D
    newcs ile okuttum banamısın demiyor kart gelmiyor atr yi görüyor ama key gelmiyor :D

bir araştırma yaptım ve aldığım sonuç çok ilginç digiturk yeni kartları kutularla eşleştiriyormuş yani ben kartımı başka bir dcr dt 9002 makinasına taksam yine kanalları açmazmış.

çok ilginç bir olay bende böyle olunca digiturk plus kutularına yöneleceğim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 13 Ağustos 2008; 16:16:23 >

• @replica son kısımları okuyamadım, böyle bir bilgi aldın verildi mi bilmiyorum
    zamanında(yaklaşık 4 yıl önce) digitürkü inca tv kartımla kullanmıştım adamlar geldiginde direk bilgisayara bağlatmıştım kabloyu sorun çıkmamıştı, işin şu an ki boyutları farklıysa bilemiyeceğim.
    önemli bir nokta scart girişi yok demişsin
    benim inca tv kartında da yoktu
    bir converter bulduk biraz büyük kare bi kutu, şu an evde olmadıgım için resmini gösteremiyorum. bu kutu normal tv anteni girişini scart girişine çeviriyordu yanlış hatırlamıyorsam, birde audio video baglantı kısmıda vardı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.