Şimdi Ara

Digitürk'ü ilk ay bedava kullanmanız için davetiye gönderebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki duymuşsunuzdur,Digitürk Arkadaşını Getir kampanyası var,yeni üye olacaklar eğer başkasının önerisiyle üye oldularsa,ilk ay paketini bedava izliyorlar.Tabi tek kazançlı çıkan yeni üye olan olmuyor,yeni üyeye referans olan da 1 ay paketini bedavaya getiriyor.
    İlla birine gel seni Digitürklü yapalım demiyorum,ama zaten digitürk alacaksanız,gelin ben size referans olayım sizde 1 ay bedava kazanın ben de.Digitürk başvurusu yapmadan önce ya benim sizin bilgilerinizi vermem gerekiyor yada sizin benim üye numaramı vererek benim tavsiyemle digitürklü olduğunuzu söylemeniz gerekiyor.

kampanya detayları: http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyadostlar.aspx

Uyan arkadaşlar PM (özel mesaj) atsınlar,burdan da pm attıklarını belirtsinler ki update olayı olsun.

• Merhaba Arkadaşlar,

Digiturk e üye olmak isteyen arkadaşlar varsa referans olabilirim böyle hem öneren hemde yeni üye olan arkadaşın 1 aylık faturasını Digiturk ödüyor.

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyadostlar
  • 14 aylık Digiturk kullanıcısıyım bırakın 1 ayı 1 yıl bedava verseler uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic bir sey yapmadan verecek varsa pm atasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

14 aylık Digiturk kullanıcısıyım bırakın 1 ayı 1 yıl bedava verseler uzak durun.

1 aydır kullanıyorum ve memnunum açıkçası. Hele 12'den sonra PlayBoy ve Penthouse süper oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Deniz

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

14 aylık Digiturk kullanıcısıyım bırakın 1 ayı 1 yıl bedava verseler uzak durun.

1 aydır kullanıyorum ve memnunum açıkçası. Hele 12'den sonra PlayBoy ve Penthouse süper oluyor

İlk ay ben de memnundum faturada çok saçma şeylerden kösebiliyorlar,verdikleri sözleri tutmuyorlar,kapattırayım desen geri kalan tüm ayların parasını verin kapatalım diyorlar.İlerleyen aylarda kafanı duvarlara vurmazsın umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.