Digiturk yılın ilk bombasını patlattı! LOST'un final sezonunun tüm bölümleri ABD'de yayınlandıktan sadece iki gün sonra DiziMax'da yayınlanacak. İlk bölüm 2 şubat 2010 da amerikada yayınlandıktan sonra 5 şubat 2010 da DiziMax'da olacak; elbette DT+ için HD ve dolby olarak...
Digiturk bazen takdiri de hakediyor, hakkını yememek lazım...
ertesi günü net'e düşüyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: cocobongo
ertesi günü net'e düşüyor zaten
bencede bomba sayılmaz, 1 gün desen anlardım.. ben 1 hafta sonra yayınlıyor diye dizimax'i açtırmadım.. Bide lost bu öyle televizyonda izlemeyle olmaz, yer yer ileri-geri sarmak gerekiyor, izledikten sonra insanın canı bi daha izlemek istiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: telekomum
bencede bomba sayılmaz, 1 gün desen anlardım.. ben 1 hafta sonra yayınlıyor diye dizimax'i açtırmadım.. Bide lost bu öyle televizyonda izlemeyle olmaz, yer yer ileri-geri sarmak gerekiyor, izledikten sonra insanın canı bi daha izlemek istiyor..
Alıntıları Göster
dünyanın en iyi dizisinin orijinal yayınından sadece iki gün sonra türkçe altyazıyla platforma gelmesi beni ve birçok lost hayranını sevindirdi; netle, megayla, rapidle, .srt ile uğraşmadan, ayağımı uzatarak, televizyonumdan hd + dolby digital lost seyredeceğim... budur ;)
quote:
Orijinalden alıntı: nincakurba
dünyanın en iyi dizisinin orijinal yayınından sadece iki gün sonra türkçe altyazıyla platforma gelmesi beni ve birçok lost hayranını sevindirdi; netle, megayla, rapidle, .srt ile uğraşmadan, ayağımı uzatarak, televizyonumdan hd + dolby digital lost seyredeceğim... budur ;)
Alıntıları Göster
altyazıyı divxplanetten alacaklarmış
quote:
Orijinalden alıntı: FATlH
Neden olmasın. Zaten Cnbc-e çevirmenleri bile DP kadar kaliteli çeviri yapamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: atobaba
quote:
Orijinalden alıntı: FATlH
Neden olmasın. Zaten Cnbc-e çevirmenleri bile DP kadar kaliteli çeviri yapamıyor.
Alıntıları Göster
2 gün , HD ve 5,0 için beklenebilir kabuledilebilir bir süredir benim için ...
Teşeküürler DT
bu dediklerinizin hepsini D+ cihazı yapıyor zaten :)
kaydederek seyredip istediğiniz kadar ileri geri sarıp tekrar seyredebilirsiniz.. haa bir tek arşive koyamazsınız, o da çok önemli değil
quote:
Orijinalden alıntı: telekomum
quote:
Orijinalden alıntı: turerdem79
2 gün , HD ve 5,0 için beklenebilir kabuledilebilir bir süredir benim için ...
Teşeküürler DT
Alıntıları Göster
dt kedi olalı fare tuttu
quote:
Orijinalden alıntı: mert.1907
dt kedi olalı fare tuttu
Alıntıları Göster
Hala begenmeyenler var.. Yahu 1) HD izleyecegiz, 2) DD dinleyecegiz 3) altyazi 4) ileri geri sarma var her sey var daha ne olsun, Digiturk hakketen kedi olali fare tuttu :D
quote:
Orijinalden alıntı: TheGuardian
Hala begenmeyenler var.. Yahu 1) HD izleyecegiz, 2) DD dinleyecegiz 3) altyazi 4) ileri geri sarma var her sey var daha ne olsun, Digiturk hakketen kedi olali fare tuttu :D
Alıntıları Göster
Güzel olmuş herkes internetten izleyemez Benim için 2 gün çok geç oda ayrı..Çıktıgı gün HD izlerim, kaçırmam
quote:
dt kedi olalı fare tuttu
digiturk fareyi tutalı çok oldu, sen yeni farketmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
dt kedi olalı fare tuttu
bu farklı fiyat politakası vs. uygulamaya devam ederse tuttuğu fareyi de kaçırır yalnız
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
dt kedi olalı fare tuttu
bu farklı fiyat politakası vs. uygulamaya devam ederse tuttuğu fareyi de kaçırır yalnız
Alıntıları Göster
torrent saolsun :)
quote:
+1907
olay zaten ayagı uzatıp izlemek
quote:
Orijinalden alıntı: kobithekobi
quote:
+1907
Alıntıları Göster
Bizde internetten çekip izlediğimizde ayağımızı uzatıp seyrediyoruz,ayakta seyretmiyoruz herhalde.
Western digital media player sağolsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kobithekobi
quote:
+1907
Alıntıları Göster
2 şubat'taki yayını 5 şubat'ta verince 2 gün sonra mı oluyor, 3 gün sonra mı?
zaten 2 gün de olsa beklemeyiz ya!
quote:
Orijinalden alıntı: recaihercai
2 şubat'taki yayını 5 şubat'ta verince 2 gün sonra mı oluyor, 3 gün sonra mı?
zaten 2 gün de olsa beklemeyiz ya!
Alıntıları Göster
amerikada 2 şubat akşamı yayınlandığında zaten türkiyede 3 şubat sabahında oluyoruz. bundan iki gün sonra da digiturk veriyor. hesap doğru.
ayrıca amerikadaki yayının internete düşüp türkçe altyazılı izlenebilmesi için de hem upload bekleyeceğiz, hem de alt yazı, kimse 3 şubat akşamından önce izleyemez zaten.
ayak uzatmak muhabbetide iyiymiş; ben zahmetsizce manasında söylemek istemiştim. çalışan linkleri bul, HD için 1,5 GB indir, alt yazı bekle, hatasız altyazıyı indir; tüm bunlarla her hafta uğraşmanın karşısında sadece televizyonu açıp izlemek bana ayağını uzatmak gibi geliyor.
quote:
amerikada 2 şubat akşamı yayınlandığında zaten türkiyede 3 şubat sabahında oluyoruz. bundan iki gün sonra da digiturk veriyor. hesap doğru.
ayrıca amerikadaki yayının internete düşüp türkçe altyazılı izlenebilmesi için de hem upload bekleyeceğiz, hem de alt yazı, kimse 3 şubat akşamından önce izleyemez zaten.
ayak uzatmak muhabbetide iyiymiş; ben zahmetsizce manasında söylemek istemiştim. çalışan linkleri bul, HD için 1,5 GB indir, alt yazı bekle, hatasız altyazıyı indir; tüm bunlarla her hafta uğraşmanın karşısında sadece televizyonu açıp izlemek bana ayağını uzatmak gibi geliyor.
Tamam sen de haklısında,Dizimax için fazladan verdiğin aylık 30-40 TL gibi ücret farkını da düşünsen diyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak73
quote:
Tamam sen de haklısında,Dizimax için fazladan verdiğin aylık 30-40 TL gibi ücret farkını da düşünsen diyordum.
Alıntıları Göster
Ne zaman Lost-Digiturk konusu açılsa netten indiririm muhabbetleri başlıyor. Herkesin zamanı, parası, keyfi kendinindir. Dizimax li paket sahibi olanlar da keyfini çıkaracaktır...