Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59.885
Cevap
763
Favori
3.362.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler. Online işlemlerden girip iptal et dedim ama paket ekleme talebiniz diye bir şey çıktı anlamadım. E devlet ten de yapayım olmazsa internet bankacılığı ile nasıl yapabilirim?

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt

Önemli değil o.

Sol menüden yapıyorsunuz işlemi üyelik > kişisel bilgilerim menüsünde en altta fesih talebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Temmuz 2025; 11:42:17 >
  • Hocam merhaba

1.e-devlet yada online işlemlerde yasal sure 7 gün.uygun teklıf gelmese yasal süre dolmadan iptal talebınızi kaldırın.

2.müsteri hizmetleri ordan iptal birimine baglanın.kanallarım 14 agustos kapansın diye iptale eklettin.e-devlet online yada iptal bırımınden verdıgınız iptali teyit etmek için bir yada ıkı saat sonra arayin iptal talebinizi teyit ettirin.

3.iptal talebi verdikten sonra iptal bırımınden sıkayet kaydi acin.uyelıgıme diger uyelere gore yuksek teklıf gelıyor.maddi olarak bunu karsılamam zor.iptal talebinden sonra 12x249 teklıf edılmese agustos uyelıgımı kapatmaya gidecegınızı sıkayete ekletin.

4.iptal bırımıne baglandıgınız 3 maddeyi konusun.biraz sitemkar sınırli iptal talebi vermeden.iptal bırımınden 12x249 alıp yenıleme yapabilirsın.

5.uyelıgınızı ne kadar erken yenıleme yaparsanız.kredi kartina yada faturali agustos 14 kadar alacagınız varmı sorun.alacagınız varsa size sunulan teklıfler düsürme yoluna gıdılır.yada müsteri hızmetlerınden kayıt acın fatura donemınde içerde alacagınız dusurulurek fatura cıkar.

6.sizde kamu engellı memursen gibi sartlar varsa % 25-35 ekstra ındırım alırsınız.,

7.Bi an once iptal talebını verin.hem içerde alacagın gun fazla olur hemde engellı kamu memursen belgeyi mail adresıne gonderin fatura donemıne indirim yansısın.

indirimbelge@digiturk.com.tr

• Aktif taraftar paketini 229 tl ye kullanıyordum Eylül 2 si taahhüt bitiş. E devletten talep oluşturdum şuanda. Kaç tl hangi pakete gelirse kabul edeyim.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki sıkıntı, onay sms i gelmiyor. 3 gündür ona uğraşıyorum. Biraz önce numara değiştirdim. Yine gelmedi. Engellenenlerdede yok. Neden olur bu durum başına gelen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cuins kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Spam kısmına baktınız mı.
    Onay mesajı ziraat kampanyasimi yada başka bir kampanya mı.

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

1.Suan güncel spor yıldızı paketi 12x249 tl.Taraftar paketine göre daha mantıklı.

2.12x249 faturalı engelli kamu memursen durumu varsa %25-35 indirim alırsın.

3.E-devlette yasal süre 7 gün.uyelikten erken ayrılma cayma bedeli yansimamisin için iptal talebi süresini geçirmeyin uygun teklif gelmedi iptali kaldırın.

4.Eylul 2 biten üyeliğe erken yenileme yaparsan.genel merkezden arayan kişiye sor üyelik 2 eylülde bitiyor.Uyeliginiz kredi kartına yada faturalı ise içerde alacağınız varmi.icerde alacak çıkarsa size sunulan teklifden düşülürur.

5.Sartlari zorlarsan acele etmesen 12x249 tl gelir.Diğer üyeler gibi bende 12x249 faydalanmak istiyorum.Bunun dışında teklifi kabul etmiyorum.iptal talebinden sonra 12x249 gelmese cayma bedeli göze alarak üyeliğimi erken kapatmaya kadar gidebilirim.Blofunu kullanın.

6.iptal talebi verdiniz.2 gün geçti müşteri hizmetleri arayın iptal talebi verdim şuana kadar dönüş olmadı üyeliğim için acil dönüş arama için kayıt açtır.Gun içi ertesi gün dönüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 29 Temmuz 2025; 12:26:24 >

İptal talebi sonrası en dip teklif taraftar paketi için 199 tl, sporun yıldızı için 249 tl, ilk seferde daha yüksek teklifler gelirse sonraki aramaları bekleyin. 6. gün hala aramazlarsa yada iyi teklif gelmez ise fesih talebini iptal edip ertesi gün tekrar fesih talebi yapıp bekleyin. Ama unutmayın lig başlamaya yaklaştıkça avantajlı yenileme teklifi alma ihtimaliniz azalacaktır.

• Kamu kimliğini 3 kez göndermeme rağmen bize gelmedi diye yalan söylüyorlar, ben de bugün fesih başvurusu yaptım. 10 günlük kullanım için 720 Tl cayma bedeli çıkıyor.

• cruise1905 C kullanıcısına yanıt
    PDF formatında istiyorlar Konu kısmında üye numaranız cep numaranız olsun,

Sendika kurum kimliği vb. Olsun içerik olarak da kamu indirimden yararlanmak istiyorum vb. Açıklama yazıp gönderin.

Muhtemelen PDF formatı olmadan sadece resim çekip atınca kabul etmiyorlar.

• ivez23 kullanıcısına yanıt
    Dreambox'ta Dt lnb si için nasıl bir ayar yaptınız?

Ziraat kampanyası ama digiturk digi sms den onay sms i gönderiyor, 2 numara verdim ikisinede gelmiyor, spamda da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuins -- 29 Temmuz 2025; 13:29:35 >

Hattı başka bir telefona takıp öyle deneyin.

müsteri hizmetlerini arayın durumu konus.onlar size fikir yardımcı olurlar.

Az önce müşteri hizmetlerini aradım. İptal talebiniz ulaşmıştır dedi. Cayma bedeliniz 229 TL dedi. Eylül 2 de bitiyor taahhütüm. Önemli değil dedim bana gelen teklif 399 Tl arkadaşım 249 Tl ye kullanıyor dedim haklısınız dedi bir kayıt vs almadı.

• Sporun yıldızı 1 yıl + Ocak ayına kadar yıldız dolu paketini engelli indirimi ile 161 TL anlaştım.

Süreci özetlersem; Yaklaşık 2 hafta önce iptal talebi verdim. Bu sefer hızlı dönmediler birkaç kez ben arayıp şikayet ettim dönmüyorsunuz diye. :) Normalde engelli indirimim ile ayda 129 Tl ödüyorum. Geçen sene 199 TL kampanyası ile alanlardanım. İptal talebinden önce 349 Tl gibi saçma fiyatlar verdiler. Derdimi detaylı anlattım fiyatların yüksek olduğunu, çok daha uyguna teklifler olduğunu vs söyledim. Biraz ikna etmek lazım yani. İptal talebinden sonra ilk aramada 227 TL verdiler yine reddettim. Bugün 2. arama oldu. Sporun Yıldızı paketi, Ocak ayına kadar Yıldız dolu hediye engelli indirimi ile toplam 161 TL'ye teklif verdiler ben de çok zorlamadım kabul ettim. Belki reddedip sonraki aramaları beklesem daha da uyguna alabilirdim. Ama fiyat fena değil gibi. Bu süreçte bana yardımcı olan ve yol gösteren @1071V-DRMS hocama sonsuz teşekkürler.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

50 liraya mı alacaktın gayet iyi teklif hayırlı olsun.  

hocam merhaba

iptal talebinden sonra ilk arama.3-4 arama daha olacak.siz acele etmeyin sureci takip edin.iptal talebini e-devletten mı verdınız.

müsteri hızmetleri iptal bırımıne baglanın.sitemkar biraz ust perdeden boyle sacmalık olurmu.insanlar iptal talebi verıyor.iptal talebinden sonra ilk aramada 12x249 alıyor.iptal talebinden sonra ilk aramada 12x399 teklıf edildi.herkes bu kampanyadan faydalanırken bana neden hala yuksek teklıf sunuluyor.teklıf olayını burdan cozun yada sikayet kaydi açin.musterımız bu yaklasımdan davranısdan rahatsız diger uyelere 12x249 verılırken kendısıne 12x399 cayma bedelını goze alarak uyelıgını kapatmaya kadar gidecegını sunulan teklıf hem maddi olarak hemde kendısıne uygulanan fiyat polıtıkasından rahatsiz 12x249 gelmese uyelıkten erken ayrılma cayma bedelini göze alarak sıkayet kaydi actırın.

hatta ordan teklıf almaya bakın.size biraz bekleyın der.biraz ust perdeden konusun rahatsızlıgını dile getirin iptal bırımınden cozum olmasa sıkayete istinaden insallah teklıfı alırsın.

siz bişe soylemezsenız onlar kayıt almaz.iptal bırımınden sıkayetınden sonra 2.ci aramaya sıkayet kaydını sisteme ekletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 29 Temmuz 2025; 14:34:2 >

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

ilk önce hayırlısı olsun.ayrıca emeklerının karsılıgını alman beni mutlu etti.bununla ılgılı musteri hizmetleriye konusstum.sizin verdıgınız kampanyada sorun var.engellı yada kamuda uyelerın ındırım alacagını siz dedim yuksek gosterıyorsun.normal sartlarda kamu 203 olması lazım iken siz 218 tl gosterıyorsunuz.

normalde engellı 161-169 arasi

kamu 189 tl

yeni arkadasla gorustum.kendısınede yardımcı oldum.oda sizinle aynı teklifi almiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 29 Temmuz 2025; 14:45:53 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? Alanlar var hocam 79 TL alıp engelli ile 51 TL'ye gelenler falan var hâlâ yok değil. Bizim 161 TL çok da uygun değil onlara göre, bir an reddetsem mi diye düşünmedim değil ama süreci uzatıp kendimi yormak istemedim. Eskiden paranın bir değeri vardı şimdi bu rakamlar çok ufak gelmeye başladı nedense. 150-200 liraya bir öğle yemeği yiyemiyoruz. Gerçi bu yayın kalitesine Digitürk'e bence ayda 100 liradan fazla da verilmez de neyse. Teşekkür ederim size de hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.