Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: plusboxxt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.651
Cevap
704
Favori
3.213.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 28122813281428152816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad şuan 4 k dahil 246 liraya geldi geçtiğimiz sezon 4k ile birlikte 259 ödüyordum gayet mantıklı geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • musterı olarak sartları zorlamak gerekıyoru soylemek istedim.gecen yıla gore 13 tl daha az oduyorsunuz.ınsanlar gecen yıl sunu verdım.enflasyon su bunun altında olmaz istersen olur.sureci takıp etmek acele etmek gerekıyor.gecen yıl suankı sartları bılseydın daha uyguna gelecekti.burdakı dusunce senın paylasımınla olmaz dedıklerı sey olabılır fıkrıni gostermek.iptal talebi ile biraz daha dusebılırdi.

yenıleme yapacak arkadaslar sartlar aynı ise onlarda bunun ıcın cabalasin yani.

fiyat konusunda esktra olumsuz dusuncem yok keske bı faydamız olsaydi.fiyatta bıraz daha dusurseydık.

• Gelecek sezon lig mayısın ilk haftası bitmiş olur mu

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

İsteyelim bakalım ne dicekler :)

• 2 temmuzda sözleşmem bitecek sürekli 379 tl mesajı atıyorlar daha düşük fiyat almak için iptal başvuru yapmakdan başka çare bırakmıyorlar

• Digitürk' den aradılar 499₺ fiyat verdiler Ağustos ayında bitiyor sporun yıldızı paketi üyesiniz dediler. Bir kaç kez aradılar son 2 ayda ilk defa açtım. Pek memnun kalmadım dedim. İlk alırken ikinci el istemediğim bir cihaz taktılar dedim, kapatırsak ne yapmamız lazım dedim, E-devlet başvurun dediler.

Bakalım Ağustos'a kadar arayacaklar mı

Teklif budur değil mi 499₺ kampanyamız var diye. Tek seferde ödeyebileceğim aylık ne kadar gelirse iyi bir fiyat olur Ağustos tarihi için diyorum hazırlıklı olayım.

Birde arkadaş neden böyle şeylerle uğraşmak zorundayız, üye oldum aynı fiyat yada biraz üstü paketi yenile herkese ayrı fiyat yine burda okumuştum eski 17 senelik üyeyim diyen arkadaşa 800₺ demişler ayıp yani.

İki fiyat olur yeni üye çekmek için birde mevcut müşteri ama sen bir sürü fiyat karışıklık içinde

Buna bir son verilmesi lazım. Bı kontrol mekanizması olması lazım. Herşey için böyle.
    İnşallah düzelir ne diyim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konu dışı çocuğum için ced-go kodu olan verebilir mi acaba acil ? Ben kullandığım için yok bende

• İki günde bir arıyorlar açmıyorum Güncel fiyatlar nasıl arkadaşlar ? Online işlemlerden baktım Sporun yıldızı yenileme teklifi için 15 ay aylık 400 TL ye geliyor.

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    bende uzun süredir sms ve arama kestiler hayır olsun diyelim

• Yok mu kimsede acaba ?

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    ced go kodu nedir

Digitürk online fırsatlar kısmında çocuklar için oyun alanı var onun kodu. Ücretsiz veriliyor

Bakayım

• Böyle uyarı verdi.

Hımmm Teşekkür ederim hocam , saolasın :

Birsey değil hocam.

Kod için ihtiyacınız varmı halen gönderebilirim

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Mayısın ilk haftası bitmez, ekstrem bir durum lig tatili v.s. olmazsa yine mayıs sonu haziran başı biter.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Seneye dunya kupası var

Ayrıca 26 mayis kurban bayramı ligin erken bitecegini düşünüyorum

Benim 20 mayisda kurulum yapıldı 02/06/2026 sporun yıldızı paketinin bitişi 😉😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 22 Mayıs 2025; 21:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal başvurusu sonrası bugün Sporun yıldızı için 12ay 379TL teklif geldi +3 ay da hediye.

Aylık 303'e geliyor

Nasıl iyi mi?

27 sinde iptal olacak o zamana kadar karar vermem lazım.

• 
Sayfa: önceki 28122813281428152816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.