< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2814. sayfa)

-
-
musterı olarak sartları zorlamak gerekıyoru soylemek istedim.gecen yıla gore 13 tl daha az oduyorsunuz.ınsanlar gecen yıl sunu verdım.enflasyon su bunun altında olmaz istersen olur.sureci takıp etmek acele etmek gerekıyor.gecen yıl suankı sartları bılseydın daha uyguna gelecekti.burdakı dusunce senın paylasımınla olmaz dedıklerı sey olabılır fıkrıni gostermek.iptal talebi ile biraz daha dusebılırdi.
yenıleme yapacak arkadaslar sartlar aynı ise onlarda bunun ıcın cabalasin yani.
fiyat konusunda esktra olumsuz dusuncem yok keske bı faydamız olsaydi.fiyatta bıraz daha dusurseydık.
-
Gelecek sezon lig mayısın ilk haftası bitmiş olur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsteyelim bakalım ne dicekler :)
-
2 temmuzda sözleşmem bitecek sürekli 379 tl mesajı atıyorlar daha düşük fiyat almak için iptal başvuru yapmakdan başka çare bırakmıyorlar
Digitürk' den aradılar 499₺ fiyat verdiler Ağustos ayında bitiyor sporun yıldızı paketi üyesiniz dediler. Bir kaç kez aradılar son 2 ayda ilk defa açtım. Pek memnun kalmadım dedim. İlk alırken ikinci el istemediğim bir cihaz taktılar dedim, kapatırsak ne yapmamız lazım dedim, E-devlet başvurun dediler.
Bakalım Ağustos'a kadar arayacaklar mı
Teklif budur değil mi 499₺ kampanyamız var diye. Tek seferde ödeyebileceğim aylık ne kadar gelirse iyi bir fiyat olur Ağustos tarihi için diyorum hazırlıklı olayım.
Birde arkadaş neden böyle şeylerle uğraşmak zorundayız, üye oldum aynı fiyat yada biraz üstü paketi yenile herkese ayrı fiyat yine burda okumuştum eski 17 senelik üyeyim diyen arkadaşa 800₺ demişler ayıp yani.
İki fiyat olur yeni üye çekmek için birde mevcut müşteri ama sen bir sürü fiyat karışıklık içinde
Buna bir son verilmesi lazım. Bı kontrol mekanizması olması lazım. Herşey için böyle.
İnşallah düzelir ne diyim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Konu dışı çocuğum için ced-go kodu olan verebilir mi acaba acil ? Ben kullandığım için yok bende
İki günde bir arıyorlar açmıyorum Güncel fiyatlar nasıl arkadaşlar ? Online işlemlerden baktım Sporun yıldızı yenileme teklifi için 15 ay aylık 400 TL ye geliyor.
-
bende uzun süredir sms ve arama kestiler hayır olsun diyelim
Yok mu kimsede acaba ?
ced go kodu nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Digitürk online fırsatlar kısmında çocuklar için oyun alanı var onun kodu. Ücretsiz veriliyor
Bakayım
-
Hımmm Teşekkür ederim hocam , saolasın :
Birsey değil hocam.
Kod için ihtiyacınız varmı halen gönderebilirim
Mayısın ilk haftası bitmez, ekstrem bir durum lig tatili v.s. olmazsa yine mayıs sonu haziran başı biter.
-
Seneye dunya kupası var
Ayrıca 26 mayis kurban bayramı ligin erken bitecegini düşünüyorum
Benim 20 mayisda kurulum yapıldı 02/06/2026 sporun yıldızı paketinin bitişi 😉😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 22 Mayıs 2025; 21:15:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal başvurusu sonrası bugün Sporun yıldızı için 12ay 379TL teklif geldi +3 ay da hediye.
Aylık 303'e geliyor
Nasıl iyi mi?
27 sinde iptal olacak o zamana kadar karar vermem lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X