Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sense21 , volkanadana Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
56.080
Cevap
700
Favori
3.182.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28002801280228032804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birsey degil yinede sartlarını zorlasaydin.senın için hayırlısı olsun.

• feykbey kullanıcısına yanıt
    Benim de Ağustosun ilk haftası bitiyor mesaj göndermişler 499₺ kullanmak için diye,

Ben senelik kampanyalı tek seferde ödemiştim.

Kamudan yararlanma olayı var. İlk defa bu sene üye oldum kutulu cihaz.

Bilgim yok bu konuda, sizin durumu görünce size sorayım dedim. Nasıl bir yol izlemem lazım. daha uygun kullanabilmek için tek seferde ödeyip fatura gelsin istemiyorum. Hangi fiyat benim için iyi olur.

Sizin de görüşüne göre tarife iyi olmuş, hayırlı olsun.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

hocam nerhaba

sızın soyledıgınız tek seferde odeme durumunda kamu ındırımı olamaz.kredi kartinla odeme oldugu için.uyelıgınıze cok var.haziran temmuz kampanyalarını bekleyin.kutuluk uye kredı kartına ise faturalı yenıleme yapın.kredi kartina gore 40 tl daha asagı oluyor.bıde kamu ındırımı ile uyguna gelir.uyelıgınız faturalı ıse kamu belgesi kımlıgınızı gonderın.agustos kadar kamu ındırımınden faydalanın.

size sunulan teklıflere gore degil iptal talebı verdıkten sonrakı teklıflere gore anlasmaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 12 Mayıs 2025; 16:54:37 >
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Kamu indiriminden yararlanmak için faturalı olması lazım diyorsunuz.

Ben baştan ödedim fatura felan yok ağustosa kadar.

Üyeliğim kutulu bu şekilde yayın iyi ve geç gelmiyor. Benim için ideal.

O zaman Ağustos ayına yaklaşmadan iptal talebi vereceğim. Kamu indirimli yeni sundukları tarifeye geçeceğim. Mecburen kamu indirimi için faturalı olacak diyorsunuz yani o indirimi tek seferde ödemede olursa yararlanamıyoruz diyorsunuz.

Kutulu üyelik için fiyat aralığı nedir bana 499 sundular şimdi arıyorlar açmıyorum. Ağustos ayında bana hangi fiyat aralığı uygun olur. Kamu indirimide alarak. 200₺- 300₺ arası ideal bir fiyat aralığı olurmu bunu kabul etmek mantıklımı, ilk defa kullandığım için genel fiyat durumunu bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Ana sayfa dediğiniz online işlemler mi göremedim öyle birer 279 için 319 329 gibi birşey alırsam kabul edeceğim. Kaç yıldır kullanıyoruz kamu da istemedik onu da alırsak baya uyguna geliyor sanırsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada modüllü üyelik kullanıyorum. Bir hoca arkadaşıma daha modüllü üyelik almak istiyoruz bahçeye felan giderken götürüp izleyebilmek için. Modül için ilk alırken ekstra ne yapabiliriz ya?? Ben modülü Sivas bayine kabul ettirebilmek için btk cimer çok uğraşmıştım. Kolay yolu varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    ben 13 yıldır üyeyim artık ptsi günleri hediye veriyor siyah süpriz kutu var ona basıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mertozden8382 M kullanıcısına yanıt
    Benim biraz karışık ben istanbuldayım ve 3 üyeliğim var. teklif aldığım bu üyeliği elazığdan başlatmıştım. Dolayısıyla kalkınmada öncelikli il vurguları doğru bir vurgu.

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Tam engelli sporun yıldızı için 349 teklif ettiler diye yacaktım ki size daha uygun teklif etmişler. Anlaşıldı iptal talebi vericez mecburen.

• dahool kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

size sunulan kredi kartina.kamu ındırımı olarak dusunsek.aylık 375 tl gelıyor.oysa 240-262-280 arasında degısen kamu ındırımı oluyor.dıger uyelere fazla odemıs olacaksınız.sıze sunulan teklife gore fıyatı yazdım.

haziran temmuz ayı kampanya donemi.gecen yılkı sartlara gore yıne yuksek almıssınız.agustos kacında bıtıyor uye son tarıhı sıze kalmıs bı durum ıptal talebını e-devlet yada musterı hızmetlerı ıptal bırımınden.

1.onlline ıslemlere baktınız mı orda teklıf varmı

2.online ıslemlerden asıstana ıkı defa musterı hızmetlerı ordan sorun teklıf varmı.musterı hızmetlerı onlıne farklı olabılıyor.

3.Agustos tam gunu bılmedıgım ıcın e-devlet yasal sure 7 gun oldugu ıcın uyelıgınız bıtıs zamanına denk getırmek lazım

4.temmuz 15-20 musterı hızmetlerı ordan ıptal bırımıne baglanın agustos paket suresı bıttıgı zamanda kanallar kapansın dıye ıptale ekletin.

5.iptal sonra 4-5 arama oluyor.son aramaya kadar bekleyın.acele etmeyın.kamu calısanı oldugunuzu faydalanmak ıstedıgınızı soyleyın sızı sunulan teklıfler boyle olsun.

6.iptal talebı verırken ordan sıkayet kaydı actırın.diger uyelere gore yuksek teklıf geldıgını ıptal sonrada aynı olursa uyelıgımı kapanmaya kadar gıdecegını sıkayete ekletırsın.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

bıse yapmanıza gerek yokkı arkadas uyelık baslatırken modul uyelık ıstıcek.ayrıca arkadasın faturalı uyelık alsın.kurulum ve sms onay vermesın.sızın uyelık kredı kartına degılse sızı referans gostersın.dostlar kampanyası var.sıze fatura cıkmaz ona cuzzı vergı cıkar.

• cawrash C kullanıcısına yanıt

iptal talebi ile 227 tl bandına gelır.arkadasa soyledım.acele etme diye en son aramada bu fıyata kadar dusecekler dıye dusunuyorum.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum.. talep vermeden 349 veren iptalden sonra daha uygun verir

• cawrash C kullanıcısına yanıt

normal sartlarda suankı fıyat polıtıkası bellı oldu.tahmınım 300 tl bandı engellı kamu ile 200 tl bandında olacak gorunuyor.eglencenın avrupa yıldızı paketı bır yıl super log hedıyelı 279 bandında olursaa 200 tl altında olur.299 tl bandında ise sadece engellı olarak 200 tl bandı altı olur.iptal talebi istinaden 349 tl 319 tl uzerınden engellı ındırımı verırler.

kısıye ozel 319 tl teklıften engellı ındırımı yapabılırler.gecen yıl 194-207-219 arasında degısmıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 12 Mayıs 2025; 18:35:49 >
  • 2 temmuzda bitecek sözleşmem için bugün aradılar 12 x 379 teklif ettiler kabul etmedim. 319 tl sunulan müşterileriniz var dedim aynı teklif varsa arayın yoksa beni rahatsız etmeyin üyeligi iptali için temmuzu bekliyorum dedim kapattım

• Geçen sene Ağustos ayında Ziraat kampanyası ile 3348 TL'ye aldığım hatta 850 Tl'de ziraat para iadesi yapılan sporun yıldızı paketi için dün aradıklarında 499 TL'lik teklif sunuyor. Şaka gibi. Ki bu fiyatta bana özelmiş sözde.

• Pacey57 P kullanıcısına yanıt

Hocam 4200 tl suanda n11'de. Teklifle filan ugrasmayin direk alin ayni sekilde. Aylik 350 tl

Babama gecen sene sizin sistemle almistim. Simdi onu iptal edip hic teklif filan ugrasamam yine n11 den alip takacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 13 Mayıs 2025; 10:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana aylardır 649 TL teklif ediyorlar utanmadan kabul etmiyorum dedikçe bi sonraki aramlarındada aynı teklifi sunuyorlar. Bu gidişle iptal edeceğim sanırım. (Sporun Yıldızı Paketini kullanıyorum)
    Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

• Beyler kuruluma gelirken modül istemeyi düşünüyorum
    4k maçlar icin.
    Fiyatlar ve performans olarak ne dersiniz?

Teşekkürler

• eski usul iptal faksını çektim şuana kadar teklifleri 429 TL 319 tl ödüyordum eğer 250 - 275 TL arasında teklif vermezlerse güle güle digitürk bu lige 300 tl bile fazla...

• 
Sayfa: önceki 28002801280228032804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.