< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2241. sayfa)

-
-
Bugün iptal için aradım. Sporun Yıldızı kk ile 149 normal ödeme ile 169 tl teklif geldi.
Geçen sene de böyle olmuştu kutuyu bayiye götürünce orda 20-30 daha aşağı teklifle kabul etmiştim. Bayram sonrası kutuyu götürünce bakalım ne kadar teklif edecekler. Kapatmayı da istiyorum ama açıkçası bu devirde 150-200 liralar bedava oldu. Şl de olsa süper olacak bizim lig çok kalitesiz izlenmiyor.
-
Geçen yil bu yıl aynı değil,dolar kuru 26 tl de ve 30 tl doğru emin adımlarla gidiyor.lige erken gel kampanyasıni eski üyelere dahil etmeseydi.149-169 tl bandında zor alınırdı.digiturk için temmuz ayı paketlere fiyat güncellemesi olacak.%35 engelli indirimle 109.85 almışken bayi 149-169 ne kadar indirim yapacak.temmuz zammı ile 149-169 güncelleme olabilir.iptal talebi verme rağmen adamlar teklif bile bulunmadı.tek bir seçenek sundular.149 kredi kartı 169 faturalı %35 engelli indirimi.digiturk bu yıl çok katı hediye bile vermiyor.4 ay box office-6(3 ay ile sınırlı) ay film dizi -4k hediyelerin hiçbiri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 28 Haziran 2023; 15:24:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üyeliklerimiz farklı olduğu için olabilir belki. Engelli paketine bakış açılarını bilmiyorum. Ben iptal talep edince ekstra hediyeler de sundular. Size neden öyle oldu bilmiyorum. Ayrıca 8 yıllık üyeyim 2 de 1 söyleyip durdu. Bunun etkisi oluyor mu ondan da emin değilim.
-
spor yıldızı paketi 149-169 tl ekstra ne hediyeler verildi.suan kullandığınız paket nedir.15yıllık üyeye Avrupa yıldızı paketi adına 69 tl teklif bir yıl film dizi yıl sonuna kadar süper lig bütün maçlar.149-169 eski yada yenı de olsam 3 ay film dizi ile sınırlı.grupta eski üye olup 3 ay dan fazla hediye alan yok 149-169 fiyat bandında.
Bence lig başlayan kadar bi kampanya olur gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lige erken gel kampanyası 149-169 ağustos sonuna kadar.yeni gelecek zamlarla 149 alt mi olur üst mü.geçen yıl 109 spor yıldızı paketi kredi kartına %35 engelli indirimle 70.85 kullandım.adamlar bu yıl uyanmış kredi kartına %35 engelli indirimi yapmadılar.149-96.85 yerine 169-109.85 yenileme yaptım.gelecek zamla lige erken gel kampanyası fiyatın dada güncelleme olabilir.agustos ayını beklemedende bitebilir.gönül ister hersey düşündüğümüz gibi olsun ama Türkiye şartlarıni da unutmamak lazım.ekmek 5 tl den 7.5 olacağına göre digiturk gidipde 149 altına satmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 28 Haziran 2023; 17:5:0 >
Evet hocam benide taahhüdü ağustos ayında 2 si de bitiyor
Geçen yıla göre
70.85x55.1=39.03
70.85+39.03=109.88
% 55.1 farkla
%35 engelli indiriminle
spor yıldızı paketini
yenileme yapmış oldum.
temmuz zammı %25 olursa
engelli spor yıldızı aylık 137 denk gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 28 Haziran 2023; 17:18:30 >
2 ay daha taahhüt süremin kalmasina rağmen bu kampanyaya geçerek onumuzdeki aylarin faturasını ödememiş oldum ve taahhüt süremi seneye liglerin bitmesine gore ayarlamis oldum, totalde 130-135 TL gelmis oldu bu acidan bakarsak.Daha iyi kampanya olabilir diye bekleyen eski uyeler icin bilgi vermek istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredi kartına göre mi 130 tl oldu.hayirli olsun.
149 normalde, onumuzdeki aylarin faturasini odemedigimi sayarsak 130lu fiyatlara gelmis oldu.
Son zamanlarda avrupanın yıldızı + eğlence paketine teklif alan olmadı mı hiç.?
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek yok mu? Şimdiden teşekkürler.
-
Dostum biraz eski sayfalara gitsen çözümü kendin bulacaksın ama ben sana sölim aynı durumdaydım müşteri hizmetlerini aradım lige erken gel kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim kredi kartından 1722 tl yi 12 ay taksit olacak şekilde çektiler aylık 143 tl ye denk geldi sen de aynısını yapabilirsin normal faturalı olsun istiyorsan aylık 169 tl den yapıyorlar.
Arkadaşlar demin aradım
1788 tl 12 taksit çektiler.bugüne dek 3 kez başvurmuştuö kabul etmemişlerdi..
267 tl cayma bedeli çıktı.işlem bittikten sonra görevli cayma bedelinizde sistemden silinmiş gelmeyecek dedi.
Sadece aklıma takılan benim 4k kutumda vardı ne olacak o şimdi?
4K kutu kullanım bedeli tamamen ayrı takip ediliyor, paket fiyatı ile karıştırılmıyor. Yıllık 1788 TL sadece Sporun Yıldızı paket bedeli.
4K kutu için aylık 25 TL ayrıca ödemeye devam edeceksiniz. Onda taahhüt yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 29 Haziran 2023; 14:21:31 > -
Çok teşekkürler müşteri hizmetlerini aradım Lige erken gel kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim. 12 Ay 1567 Liradan aylık 130 Liradan kredi kartıyla ödeme aldılar.
-
taahhüt nezaman bitiyordu?
Ağustos 2023, Gün olarak 15-20si arasıydı tam hatırlamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X