Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (1610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chtzl , R-Kartal , kornbjk1903 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
48.535
Cevap
577
Favori
2.765.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu firmaya tekrar üye olurken iki kere düşünün bu zaman da bile maçlar olmamasına rağmen para isteyen paracı basit bir kurum eğer spor paketi üyesi olan arkadaşlar var lütfen thh ye başvurun ben gerek forumdan gerek reelde bir çok arkadaşım thh ye başvurduk yani maçların tatil edilmesinden başlayana kadar geçen sürenin parasını alacağız söke söke benim üyeliği 2 temmuz son ancak tff başkanı ağustosta lig bitecek diyor kimse bu firmada hakkını bırakmasın yasal haklarınızı kullanın?
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Üyeliğim Temmuz ayında bittiğini ve maçlar oynanmadığı için üyeliğimi dondurmak istiyorum dedim.
    Müşteri hizmetleri benim maçları 2019/2020 sezonu olarak aldığımı temmuzdan sonra ligler devam ederse maçların izlettirileceğini söyledi. Ben de dondurmaktan vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de once BTK’dan kayit olusturdum ancak surekli kopyala/yapistir mantigiyla ayni yaniti gonderip duruyorlar. Para iadesine dair herhangi olumlu bir geri donus alamadim. THH’ye basvurunuz sonucunda size para iadesi yapilacagina dair geri donus oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, THH'ye online nerden başvurabiliyoruz link verir misiniz ?
  • oxpays kullanıcısına yanıt
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

    Buradan e devlet üzerinden başvuru yapıyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dodiko kullanıcısına yanıt
    Merhaba şöyle belirteyim hem thh ile konuştum bana verilen bilgi şu bu spor paketini sadece süper lig olarak düşünmeyin avrupa ligleri vs bir çok lig var ve bunların çoğu oynanmayacak bunlardan birinin bile oynanmaması bizi kanunen haklı kılar şimdi iptal etmedim ben faturaları ödeyeceğim thh yede ayıp oranında bedel iadesi istemiyle başvurdum orada ki memurların yönlendirmesiyle inşallh sonuçlandığında spor paketi ile giriş paketi arasında ki fark tarafıma geri ödenecek ilginç yanı şu ki bunu digitürk te biliyor tanıdığım bir cafe sahibi müşteri hizmetlerine ana avrat küfür etti digitürk onlardan bile para istedi bu zor zaman da bence bu corona virüs digitürkün sonunu da getirecek bende iptal edeceğim zaten fenerbahçeliyim ligin tadı tuzu yok derbileride gider lokalde izlerim.
  • CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, dikkat çeken bir girişimde bulundu.

    CHP'li Kaya, Covid-19 salgını nedeniyle lig maçlarının ertelendiğini, müsabakaları canlı yayınlayan yayıncı kuruluş "Digiturk"ün de yayınlarına ara verdiğini hatırlatarak; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı tarafından yanıtlanması için TBMM’ye bir soru önergesi verdi.

    Kaya, TBMM’ye verdiği soru önergesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na “Yayıncı kuruluş Digiturk liglerin süresiz ertelendiği bir dönemde, vermediği hizmetin ücretini talep etmeye devam edecek midir" diye sordu.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın TBMM’ye verdiği soru önergesi şöyle:

    "Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart 2020 tarihinden itibaren lig maçlarının ertelendiğini açıkladı. Bu karar sonucu müsabakaları canlı yayınlayan yayıncı kuruluş "Digiturk" de yayınlarına ara verdi.

    Yüksek fiyat politikasıyla aboneleri tarafından eleştirilen Digiturk’te paket yayın fiyatları 19 TL'den başlayarak, 169 TL'ye kadar çıkmaktadır. Ticari işletmeler, eğlence yerleri, kahveler ve kafelerde ise yıllık abonelikler on binlerce lira ile faturalandırılmaktadır.


    Bu bilgiler kapsamında;

    1. Yayıncı kuruluş, liglerin süresiz ertelendiği bir dönemde, vermediği hizmetin ücretini talep etmeye devam edecek midir?

    2. Ücret talep edilecekse, Bakanlığınızın bir müdahalesi olacak mıdır?

    3. Yayıncı kuruluş maçların oynanmadığı süreçte; abonelerine koşulsuz üyelik iptali ya da indirim gibi kolaylıklar sunacak mıdır?

    4. Kulüplere, müsabakaların oynanmadığı süreçte yayın haklarıyla ilgili ödemelere devam edilecek midir?

    5. Kulüplere ödemelerde ertelenme ya da indirim yapılacaksa; bu uygulama diğer abonelere de yapılacak mıdır?"




  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim. Anladigim kadariyla siz THH ile yuz yuze gorusme yaparak basvuru yapmissiniz. Ayip oraninda bedel iadesi istemiyle THH sitesinden online basvuru yapabiliyor muyuz bilginiz var mi? Malum virus sebebiyle gidip yuz yuze gorusme yapma imkani olmayabilir su sira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodiko kullanıcısına yanıt
    gidip önce bilgi aldım buradan bir kaç arkadaş ile konuştuktan sonra e devletten başvuru yaptım.
  • Ben şunu merak ediyorum mesela benim temmuzda üyeliğim bitiyor hali hazırda spor paketine üyeyim.Açıklama yapılmış, demişlerki maçlar başlandığı anda spor paketi üyelerine ücretsiz izlicekler diye.Temmuzda ligler başlarsa benim üyeliğim bitecek o zaman nasıl bir yöntem olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİLENDİRME

    Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla ödeme yapanlar için ne gibi bir çözüm bulmuşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_nash

    Kredi kartıyla ödeme yapanlar için ne gibi bir çözüm bulmuşlar?
    bizlere, sadece sözleşmenin bitimine ne kadar süre maçlar tatil edildiyse koşulsuz şartsız o kadar uzatma yapacaklar sanırım.

    aksi bir durumda hiç hoş şeyler olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

    BİLGİLENDİRME

    Bir yerden verirken bir yerden aliyorlar. Mevcut taahhutum Agustos ayina kadar devam ederken nicin 2 ay daha fazladan taahhut vereyim ki simdiden. Genellikle ligler baslamadan once Temmuz-Agustos yenileme donemi oluyor ve bu donemde kampanyalar oluyor. Simdiden taahhutu 2 ay daha uzatirsak, lig yenileme donemindeki kampanyalardan faydalanamiyor olacagiz ve mecbur ekim ayi taahhut bitis suresinde yuksek fiyatlardan almak zorunda kalacagiz. Hic mantikli degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodiko -- 6 Nisan 2020; 18:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • müşteri hizmetleri görüşme yaptım iki ay dondurma alt paket yıldız dolu dan film dizi 65 tl spor paketi olanlar 35 tl direk btk şikayet açtım bu kadar kan emici bir kurum görmedim 40-45 olacak film dizi yeni üye gibi 65 kakalamaya çalışıyorlar bide bu iki ay indirim fiyat düşün bide üyelere yardımcı oluyorlar seni yeni üye gibi gösterip öyle sözde indirim yapıyor bu kadar uyesinle dalga geçen kurum görmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

    BİLGİLENDİRME

    Bu nedir ya, zor günde yanımızdaymış, extradan 2 ay uzatıp taahhüt istiyor çakallar. Daha da pahalıya geliyor neticede. Böyle yüzsüzlük görmedim arkadaş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartıyla üye olanlara sadece 2 ay dondurma yapıyorlar. E ben bu süreçte evde kalanlar film ve dizi izliyorlar. Paket düşürün diyorum yok diyorlar. E paket düşürmezsen 150 lira ödemeye devam edeceğiz. Saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Kredi kartıyla üye olanlara sadece 2 ay dondurma yapıyorlar. E ben bu süreçte evde kalanlar film ve dizi izliyorlar. Paket düşürün diyorum yok diyorlar. E paket düşürmezsen 150 lira ödemeye devam edeceğiz. Saçmalık.
    ben dondurma yapmadan kullanmak istiyorsam şuan?

    mesela maçlar 3 ay tatil mi edildi o zaman bize taahhütümüz bitince koşulsuz şartsız para istemeden +3 ay eklemeleri lazım. bunu söylediniz mi? yapmayacaklar mı böyle bir şey?

    sadece dondurma hakkımız mı var 2 ay?


    hocam sen bişi biliyor musun? @metin bilgin
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Şuanda hiç bir şey yapmazsanız taahhüt süreniz vs. uzamayacak. Çok saçma ama böyle. Sadece dondurma veriyor kredi kartı ile alım yapıldıysa. Hatta bunu da bir lütuf gibi eskiden bu da yoktu ama bunu veriyoruz bugün itibariyle diyorlar.
  • s_nash kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Maçları başladığında izleyebileceksiniz, ek olarak film dizi hediye bunun dışında şuan için bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16081609161016111612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.