Şimdi Ara

Digitürk tek maç satın almak yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • shaktar-fb maçını pcden izlemek istiyorum. 30 lira bayılıp almayı düşünüyorum. Fakat digitürk evimde bağlı değil. böyle bir şey mümkün olur mu?

• Digiturkplay'e üye olup satın alabilirsin.
  • yanmayanmodemisigi Y kullanıcısına yanıt
    http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000108838/Canli-Spor/SL-On-Eleme/Shakhtar-Donetsk--Fenerbahce

üye olun satın alın izleyin 8mb internet ile sorunsuz izlersiniz...
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    16 mbe kadar internetim var ama sadece 2mb kullanabiliyorum. neden böyle oluyor sizce?
  • yanmayanmodemisigi Y kullanıcısına yanıt
    Değişik sorular sormaya başladın dostum birden fazla nedeni olabilir ne desem yalan olur müşteri temsilcisine arayıp sorun net sağlayıcınızın, alt yapınız eski ve yetersiz olabilir, innterneti bilginiz dışında kullanılmadığından emin olun wifi şifresini değişin bilgisayarınızda interneti sömürecek torent vs yazılımları açık olmadığına emin olun vs vs...
  • Rustavi 2 veriyor diye biliyorum maçı, boşuna spiker için para vermeyin. Ayrıca sopcast diye bir şey varken kıraathane kuruluşuna 30 TL vermek de normal gelmiyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salon 3 maçı satın aldım yalnız digiturk de ne 203 nolu kanal var ne de 399 nolu kanal müşteri hizmetleri de bağlanmıyor?? Nasıl halledebilirim bu sorunu . Hem 30 tl ver hemde maçı izleyeme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mimi kullanıcısına yanıt
    ben de izleyemedim. bağlantı hızı sorununda. gitti 30 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.