Şimdi Ara

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
24
Favori
152.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayrica eklemek istedigim;
    Ben bu bilgileri mediamarkt tv bolumunde calisan arkadasimdan aliyorum. Yanlisim varsa affedin.. ama benim simdiye kadar izledigim en net en guzel yayini 4k kanalindan aldim. Dunya kupasini trt 4kdan izleyemedim. Hollanda eredivisie espn uhd kanalinin abonesiydim, ordaki 4k yayini bizim yayin gibi degildi, o upscale idi mesela. Ayrica 4k yayini tvnin ne kadar buyukse o kadar iyi fark edersin. 43 veya 55 inchde fhd ve 4k arasindaki farki gormek zor olabilir.
    2. Konu bizim “cok farkli” dedigimizde tartisilir. Ne kadar titiz isen okadar fark gorursun. Yani kime gore neye gore “cok” farkli. Mesela ben tribunleri falan cok net gormem lazim. Genel kamera benim icin iyi olmasi lazim, zemini cok iyi gormem lazim, pankartlar cok net olmasi lazim. Yakin cekimde, yani diyelim icardinin yuzunu cekiyolar, o benim cok umrumda degil, o an 1080p de de cok iyi. Aynisi pozisyonun tekrari icinde soylenebilir. Yani biraz zevk meselesidr olabilir, pek zemine, tribune, oankarta yani uzaktaki detaylara bakmiyorsaniz, sizin icin 1080p ile fark gormeniz zor olabilir. Dediğim gibi, top sag acikta (tete) ise, karsi tarafin sag bekinin (diyelim osai samuel) forma numarasini cok net gormem lazim. Iste bu detay 400. Kanalda cok net iken, 77de biraz bulantili. Ben o detaya cok onem veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 25 Eylül 2023; 15:32:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Murat23070 M kullanıcısına yanıt

    Hocam Tv' nin 100 Hz olmasi iyi bir sey, kotu degil ama 2.1 baglantiyla alakasi yok..

    2.1 Oyunlar icin cikartilmis bir sey simdilik..Yani 2.1 Olmasa sizin tv den Ayni performansi alacaksiniz anlatmak istedigim bu..Sizin Tv iyi cunku..Hem upscale, hem goruntu kalitesi, motion, 100 hz..

    Ama bunlarin 2.1 cikisla alakasi yok..

    2.1 cikista ki Bant genisligini almaniz icin Media player lazim..2.1 cikis saglayan Ps5 ve Xbox var oyun icin..Baska yok..Vrr ozelligi var oyunlar da..


    Demistiniz ya 2.1 Hdmi cikisli Tv alin Yayin daha iyi ; Yanlisiniz burada..

    Mac ve Filmler icin Tv'nin iyi olmasi lazim, ; 100 Hz , Motion , renk gami, islemci, upscale yetenegi hepsi bilesendir...


    Ama ileriye donuk 2.1 gunumuz de sart artik ayri konu..Oyunlar, filmler 2.1 cikisli media playerler ile daha genis bant ile seyir zevki artacaktir..Ileriye donuk bir yatirim 2.1 cikis..Ama simdilik Cok kisitli..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA. BU KUTU ORTAK ANTENİN OLDUĞU, OTURDUĞUM BİNADA ÇALIŞIR MI ; YOKSA HD KUTUYLA MI YAYIN ALABİLİRİM ???

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhankakiz

    MERHABA. BU KUTU ORTAK ANTENİN OLDUĞU, OTURDUĞUM BİNADA ÇALIŞIR MI ; YOKSA HD KUTUYLA MI YAYIN ALABİLİRİM ???

    Yeni tip lnb takıldıysa ortak anten kullanan binada bu kutuyu kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    Eski tip lnb sanırım. HD kutuyla değiştirdik mecburen. Ama beinsports 1 başta olmak üzere birçok kanalda mozaiklenme kırılma donma var. Hatta son taramadan sonra -sinyal zayıf olduğu için- beinsports 1-2-3-4 kanallarını listemde göremedim!!! Sebebi ne olabilir acaba???

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • degerli arkadaslar ben bunun harddiskini cok ses cikariyor ve bir ise yaramiyor diye cikarmistim. harddiski bulamiyorum. simdi digiturku kapaticam ama bu harddisk olmamasi sorun olacak. benim bu cihazin orijinal harddiskini satin alabilecegim bir yer konusunda bilgisi olan var mi?

    8$'a satiliyor yurtdisi forumda. digiturk 2500 tl istiyor eksik harddiske.

    tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba DT-5103 HD kullanıyorum şu an geçtiğimiz hafta eşimin abisinin evinde ve ailesinin evinde farklı bir cihaz gördüm görüntü kalitesi ve menu kalitesi farklı geldiğinden değişitirmek istedim. Az önce öğrendim ayrıca 4k kutu olduğunu. Bu 4k kutunun yayın kalitesinde de farkı var mı yoksa sadece kayıt vs için mi tercih ediliyor bu kutu?

  • simien kullanıcısına yanıt

    Konu sadece 4K olayı değil. Bu sagaemPlus cihazın aynı anda 4 adet kanalı kayıt ederken başka kanallarda gezebilirsin.

  • depechemode3 kullanıcısına yanıt

    işte benim kayıtla hiçbir işim yok :D sadece daha kaliteli görüntü alabilmek istiyorum. Tatmin edebileceğinden emin olmadığımdan servisten talep etmedim henüz

  • 4k ya geçiş için mhyi aradım,900tl lnb parası dendi.Bu parayı ödememek için ne yapmam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yıl önce 4k kutu kullanmıştım o dönem mdu 5 lnb takılmıştı. O çanak hala eutelsat a dönük. Şu an kendi turksat çanağımı kullanıyorum.

    Soru şu; eutelsat çanağını turksat a çevirtsem mdu5 lnb ile 4k kullanabiliyor muyum? Yoksa turksat ta 4k izlemek için farklı bir lnb mi gerekiyor? Eğer öyleyse zamanında taktırdığım lnb çöp olmuş diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat üzerinden yayın alabilmeniz için Yeni Tip MDU LNB 2 gerekli MDU 5 ler Türksat üzerinde geçersiz


  • GencebayErol G kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim, lnb çöp olmuş:)

  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.