Şimdi Ara

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.949
Cevap
25
Favori
161.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef çalışmıyor benim 4k plus cihazımi Türksat ile uyumlu değil dediler aldılar düz HD cihaz bağladılar Ekim Kasım gibi Türksat uyumlu 4K cihazlar gelecek dediler inşallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kayıt özelliği yokmus sanirim değil mi? Biz çok sık kullaniyoruz o özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Eylül 2022; 20:28:18 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kayıt özelliği yokmus sanirim değil mi? Biz çok sık kullaniyoruz o özelliği.

Evet kayıt özelliği yok maalesef. Kanal geçişlerinde de birkaç sn donmalar oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hemen iptal talebinde bulundum

Digiturk kendi topuğuna sıkmaya devam ediyor. Şirketin ne yapmaya çalıştığını anlamak zor. Yakında satışa çıkarılırsa hiç şaşırmam. Zaten şirketi ayakta tutan tek şey Süper Lig. O da olmazsa, kısa zamanda dibe vurur.
    Ben de son zamanlarda ciddi ciddi iptal etmeyi düşündüm. Uydu aboneliğini iptal edip, uygulama üzerinden devam etmeyi planlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Serpantino

Türkasat uydu değişimi sonrası taktıkları Sagem 4K plus kutu için 3 Kasım"dan sonra aylık 25 TL ücret alacaklarmış... Hadi 10-15 TL neyse de 25 TL nedir kardeşim?

Hemen iptal talebinde bulundum

Sagem 4k plus kutu Türksat ile uyumlu değil demişlerdi bana. Siz kullanıyor musunuz?

4k plus kutu artık türksat uyumlu sadece lnb değişecek. Ücretsiz.

• 4K plus kutunun kullanımında ne gibi bi avantaj var? Anladığım kadarıyla maç yayınları 4K değil. Aylık 25 liraya değecek ne güzellikleri var, yazabilir misiniz? Ben modül kullanıyorum. Modülde görüntü kalitesinden memnunum baya bi. Açıkçası Sagem'in kutusunu alsam dahi o görüntü kalitesini alamayacağımı düşünüyorum. Modülde tek sıkıntı, bein connect yok. Platforma bağlanamıyorum haliyle. Onun dışında memnunum ama Sagem kutu da epey popüler. Merak uyandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 19 Ekim 2022; 1:14:57 >

Hızlı ve arızalı kutu olmadığı sürece kendi kendine pek arıza vermeyen bir kutu. Ayrıca canlı yayın durdurma geri alma kaydetme gibi özellikleri var.

Hocam peki modüle göre görüntü kalitesi nasıl bilginiz var mı?

ayrıca kaç saate kadar geri sarabiliyoruz? Tv Plus’ta 24 saat ama..

evet uydu değişimi sonrası bu kutuyu taktılar..kutu her yönden çok kaliteli ama aylık 25 TL verecek kadar da değil..

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar

Hızlı ve arızalı kutu olmadığı sürece kendi kendine pek arıza vermeyen bir kutu. Ayrıca canlı yayın durdurma geri alma kaydetme gibi özellikleri var.
    Metin bey benim eski kutum sagem 4k kutuydu. Çok memnundum. Plus üyeliğim de vardı. Digiturk o kutu Türksat ile çalışmayacak diye mesajından sonra gittim o kutuyu verdim. HD kutu verdiler ama hiç memnun değilim. Bu kutuyu nereden bulabilirim? Digiturk müşteri hizmetleri ile görüştüm. Vermiyorlarmış sanırım.

• aldılar elimden güzelim cihazı yerine verdiler humaxı ne portalı güzel ne cihazın kendisi desteklemiyor diyip değiştirdiler müş. hiz. ve tek. ser. türksatı desteklemiyor 4k plus cihazlar diyor burada kullananlar var anlamış değilim

İlk başta vermeyecektiniz. Şuanda zor verirler. Online işlemler üzerinden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın bakalım ne diyecekler

4k plus kutu ise türksat için dmdu takılıyor.

Servis elemanı geldi, abi sadece antenin yönü değişecek dedi. Başka hiçbir şey yapılmadı.

Aynı benimde Türksat uyumlu değil diye 4k plus cihazımı aldılar düz HD 9506 taktılar bu Dumdan hiç memnun olmadım servisin dediği Ekim sonu gibi yeni 4k plus modeli gelcek dedi ozaman değiştiririz dedi bakalım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.