Şimdi Ara

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.949
Cevap
25
Favori
160.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün itibariyle ben de sagem 4k ultra hd - dt-61440uhd cihazın testerı oldum. Yanlız 400. nolu kanalda BeinIz TV şuanda calişmiyor. Üyeliğiniz bu kanalı kapsamıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arasam sorun cozulur mu?

4k Recieverin caliştigi üyelik Ailenin yıldızı, diğer bir üyeliğimiz daha var Sporun Yıldızı. Bu iki üyeliği değiş tokuş edebilir miyiz? Fikri olan var mı?

Teşekkürler
  • emopi kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın 4k kanalı açtırabilirsiniz. Yardımcı olurlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Test kullanıcısıyım ama 20 TL servis ücreti istiyorlar 4k Plus özelliğini açtırmak için. Cihazda Hardisk var fakat kaydetme özelliği kapalı durumda servise üye olmadığım için.
  • emopi kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Normalde kutu da aylık 20 TL ücreti var maalesef. Kredi kartı tek ödeme olarak 200 TL den alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Henry 20

Fotoğrafta çok belli olmasada ilk kez helal olsun verdiğimiz para dedirtti Digiturk. Lg B7 oledle kullanıyorum muazzam renk kalitesi var şuan. Zaten 400. Kanala geldiğinizde Tv de
    Hdr logosu çıkıyor. Cihazı almayı düşününlere tavsiyem artık kullanılabilir hale geldi bence almalısınız.

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz

Kutudan çıkan HDMI kobloyumu kullanıyorsunuz yoksa farklı bir marka HDMI kablo kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar

Normalde kutu da aylık 20 TL ücreti var maalesef. Kredi kartı tek ödeme olarak 200 TL den alabilirsiniz
    Metin kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum, çok fazla mesaj atmadım ben bu konuya ama sen maşallah herkese elinden geldiğince yardımcı oluyorsun müşteri hizmetlerinden daha iyisin.

Bende 4K tv alma aşamasındayım almışken maçlarıda artık 4K izliyim diyorum, bu 4K kutulardan şuanda 2 farklı versiyon var sanırım

Bunların farkları nedir hangisi daha stabil ve sorunsuz çalışıyor, artıları eksileri şeklinde paylaşma şansın varmı, seçerken ona göre hataya düşmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Öncelikle diğer 4k kutu şuan herkese açık test aşamasında yani sadece bu kutuyu alabilirsiniz. 4k plus kutu yani bu kutu gayet stabil. Aylık 20 TL ücreti var.

• quote:

Hocam Merhabalar

Öncelikle diğer 4k kutu şuan herkese açık test aşamasında yani sadece bu kutuyu alabilirsiniz. 4k plus kutu yani bu kutu gayet stabil. Aylık 20 TL ücreti var.
    Yani şuanda sadece 1 tanemi 4K kutu var.

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur.

Ayrıca onda da stok sorunu var. Online işlemler üzerinden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ürün gelince ücretsiz kurulum yaparlar.

• quote:

Hocam Merhabalar

Kutulardan biri = dt-61440uhd

Kutulardan diğeri = ? hangisi tam cihaz açılımını yazarmısın bir üstte yazdığım gibi. (dt-61440uhd)
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Hocam

Test kutusu olan model

DT 6142 UHD

• cihazın kendi kendine uykuya geçmesi sorununu bende yaşıyorum. iğrenç bir durum gerçekten.
  • Genel bir soru sormak istiyorum.

Digiturk bugün baglandı peşin 1,308 tl verdim.

Normal müşteri temsilcisi bana sporun yıldızı paketine iq plus kutu hediye veriyoruz dedi.

Fakat gelen teknik eleman düz kutu takmış.

Benim için kayıt özelliğinin hiçbir hükmü yok.

Bunu mesela yapmalımıyım. Bana iq plus kutu almakla bunun kalması bir fark yaratır mı?

Ona göre talepte buluncam. Teknik elemanla görüştüm.

Abi o çok hantal bir kutu birde daireye güçlendirici takmalıyız gibi birşey dedi.

Hatta elinde o kutu olanlar geri bile veriyor dedi.

Sizce ne yapayım?
  • recak R kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Kullanıp çok memnun olanlar da var, biraz şans işi. Tercih sizin. Ayrıca görüntü kalitesi 1 tık daha iyi olur.

Hocam getirdikleri kutu bu eğer görüntü kalitesi bir tik bile iyi olur diyorsanız şikayette bulunucam.

Yok sadece kayıt özelliği yok diyorsanız iq plus kutudan bu kalsın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Hocam Merhabalar

İllaki biraz fark ediyor plus kutular fakat çok değil. Dediğim gibi plus kutudan çok memnun olan da var olmayan da. Tercih sizin. Ücretsiz denemek istiyorum derseniz öneririm. Fakat siz bilirsiniz.

altyapınız uygun değil iq plus kutu için güçlendirici takmamız gerekiyor demiş...

Bizimi yiyor yoksa gerçekten böyle bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 30 Ağustos 2019; 16:19:48 >
    Hocam Merhabalar

PLUS kutu MDU 5 lnb ile çalışır bundan dolayı daha fazla sinyal gerekiyor doğru olabilir.

• Hocam bu 4k kutuları nasıl alıyorsunuz. Ben ne zaman arasam stok yok diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydnksvl

Hocam bu 4k kutuları nasıl alıyorsunuz. Ben ne zaman arasam stok yok diyorlar.
    Ben aradım hemen getirdiler

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.