Şimdi Ara

DIGITÜRK PLUS HD Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.140
Cevap
7
Favori
127.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wildermess

ooo çok kötü bence aktarma yapamadıktan sonra ne işe yararki

sd yayınları dvdye aktarabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

ooo çok kötü bence aktarma yapamadıktan sonra ne işe yararki

sd yayınları dvdye aktarabilirsiniz

Alıntıları Göster
    müşteri hizmetlerini aradım.

04.11 de başlayan üyeliğime 9.90 tl den plus kutu almak istediğimi belirttim.
    seneye yayın bittiği zaman plus kutuyu bitiremezsiniz,plus kutunun taahhütü ile yayın taahhütü arasında fark olacağı için seneye ceza olarak fiyat farkı yansır dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: JuneSUN

hd ıcın plazma lcd projeksıyon ve benzerı gosterıcıler ortalama 3000ytl, hd ıcın kaynak gosterıcıler recoder ortalama 800ytl bunlar ıcın ıyı baglantı aparatları ortalama 200ytl toplamda 4.000ytl. bu paraya artı olarak hd yayın ızlemek dıgıturk almak zorundasınız buda yıllık ortalama 800ytl. sızce ucuzmu? yanı bugun dıgıturk hd yayın ızlmek ıstıyorum dıyen bırısı sıfırdan kuruluma baslarsa ayda 400ytl masraf edecek.

Alıntıları Göster
    sağolasın hocam işime yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: kskemr

sağolasın hocam işime yaradı

Alıntıları Göster
    "işime yaradı" derken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

"işime yaradı" derken..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, konuşulduysa kusura bakmayın. Bu aletin hddsine kayıt ettiğimiz filmleri nasıl alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

arkadaşlar, konuşulduysa kusura bakmayın. Bu aletin hddsine kayıt ettiğimiz filmleri nasıl alabiliriz?

Alıntıları Göster
    herkese selam arkadaslar 8 yıllık üyeligimi iptal ettirdim hd pulası satın almıstım simdi bu cihazı nasıl kulanabilirim yoksa cöpemi gidecek
  • quote:

ben de merak ediyorum yeni aldım acemisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

Alıntıları Göster
    Bildigim kadariyla kutu calisabilir halde iken kayitlari baska bir depolama birimine aktarmak mumkun degil. Kaldi ki kayit yapabilen televizyonlarin tamami (belki istisnalar vardir) yaptiginiz kaydin ayni model dahi olsa baska bir televizyonda goruntulenmesine izin vermez ve buna hdsp (sanal icerik koruma yada benzer bir isim) denir. Fakat ortada erisilebilir fiziksel kayitlar ve herhangi bir sekilde herhangi bir baglanti turunu destekleyen diskler var ise kopya korumasinin %100 calistigini soylemek ve tabi bu eylemi gerceklestirebilme yetisine sahip olmak sizi justin bieber yada adele kadar unlu, steve jobs kadar karizmatik ve bittabi bill gates kadar zengin yapabilir. Turkce karakter destegi olmadigi icin uzgunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr1aPoS -- 25 Şubat 2012; 17:14:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Arkadaşlar acaba MovieMax HD filmlerinin kalitesi nasıl??? gercek 1080 görüntüye sahip ses ve görüntü açısından kusursuz mu yani kısacası PS3 ü veya BlueRay playerı olan ve aynı zamanda Digiturk HD de moviemaxHD de film izlemiş arkadaşlar varsa arasında karşılaştırma yapabilirler mi fazla kalite farkı var mı yoksa Digiturk ün yayını da Blue ray disklerdeki filmler gibi kaliteli mi????

Evet görüntüsü gerçekten çok güzel..Şunu söyleyebilirim..Hd kanalları d-smarttan daha kaliteli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Arkadaşlar acaba MovieMax HD filmlerinin kalitesi nasıl??? gercek 1080 görüntüye sahip ses ve görüntü açısından kusursuz mu yani kısacası PS3 ü veya BlueRay playerı olan ve aynı zamanda Digiturk HD de moviemaxHD de film izlemiş arkadaşlar varsa arasında karşılaştırma yapabilirler mi fazla kalite farkı var mı yoksa Digiturk ün yayını da Blue ray disklerdeki filmler gibi kaliteli mi????

Evet görüntüsü gerçekten çok güzel..Şunu söyleyebilirim..Hd kanalları d-smarttan daha kaliteli..

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar, cumartesi günü eve digiturk bağlattım. HD olan, kayıt özelliği vs olmayan DCR marka olanını alacaktım ama plus+ olan cihazı hem görselliği hem kayıt özelliği için tercih ettim. Önceden Atlanta HD cihaz ile normal uydu kanallarını izliyordum, digiturk plus bağlanınca görüntü kalitesi çok yeterli gelmedi HD kanallarda dahil. Atlanta HD nin daha keskin bir görüntüsü vardı kalan logolarından bile anlaşılıyor, digiturk plus da ise atlanta hd ye göre daha puslu gibi bir görüntü var, bariz değil ama bu iki cihaz ile karşılaştırılınca belli oluyor. Şimdi benim aklım DCR markalı standart HD cihazda kaldı acaba onun görüntü kalitesi plusdan dahamı iyidir? Görüntü kalitesi, kayıt özelliğinden daha önemli benim için. Varmı bu iki cihazı karşılaştıran? DCR HD ile Digiturk Plus HD?

• quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

merhaba arkadaşlar, cumartesi günü eve digiturk bağlattım. HD olan, kayıt özelliği vs olmayan DCR marka olanını alacaktım ama plus+ olan cihazı hem görselliği hem kayıt özelliği için tercih ettim. Önceden Atlanta HD cihaz ile normal uydu kanallarını izliyordum, digiturk plus bağlanınca görüntü kalitesi çok yeterli gelmedi HD kanallarda dahil. Atlanta HD nin daha keskin bir görüntüsü vardı kalan logolarından bile anlaşılıyor, digiturk plus da ise atlanta hd ye göre daha puslu gibi bir görüntü var, bariz değil ama bu iki cihaz ile karşılaştırılınca belli oluyor. Şimdi benim aklım DCR markalı standart HD cihazda kaldı acaba onun görüntü kalitesi plusdan dahamı iyidir? Görüntü kalitesi, kayıt özelliğinden daha önemli benim için. Varmı bu iki cihazı karşılaştıran? DCR HD ile Digiturk Plus HD?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar atlanta hd box alsam, digiturk kartıyla kullanabilir miyim? yoksa illa ki digiturk un verdiği receiver'ı mı kullanmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

Maalesef bu mümkün değil hocam boşuna çabalama.Değişik bir şifreleme kullanıyorlar...
  • bugun musteri hizmetlerini aradım digiturk hd kutumu digiturk plus ile degistirmeyi dusundugumu soyledim yayınlarda kalite farkı var mı dedim. ama kalite farkı yok aynı goruntuyu alırsınız dedi. bende sadece kayıt ozelligi icin almaya gerek olmadıgını dusundum. bu bilgi dogrumudur arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dsmart hd full paket kullanicisiyim , ligtv de almak istiyorum ama internet sitesindeki paketler vs.den kafam döndü 

Ben mumkunse sadece ligtv HD olarak tum maclar yada sampiyonlar ( gs-ts-bjk-bursa-fb takimlari oluyor sanirim) paketini almak istiyorum , maliyeti nedir bana? Engelli kampanyasida olabilir , kuzenimde normal sd ligtv eutelsat paketi var , ona yan odaya digi aldirsam suan 50 civari oduyor sanirim , ben odedigi ucrettenmi %50 indirim aliyorum , yoksa liste fiyati uzerinden mi ?

Baska tavsiyelerede acigim , en ucuz sekilde ligtv HD izlemek istiyorum...

Edit: turksat tercihli , eutelsatta olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 7 Haziran 2012; 20:22:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

bugun musteri hizmetlerini aradım digiturk hd kutumu digiturk plus ile degistirmeyi dusundugumu soyledim yayınlarda kalite farkı var mı dedim. ama kalite farkı yok aynı goruntuyu alırsınız dedi. bende sadece kayıt ozelligi icin almaya gerek olmadıgını dusundum. bu bilgi dogrumudur arkadaslar?
    Evet hocam arada kayır özelliğinin haricinde bir fark yok.Ama kayıt özelliğide harika şiddetle tavsiye ederim.Yaz sezonu deilde kışın denemenizi tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

Evet hocam arada kayır özelliğinin haricinde bir fark yok.Ama kayıt özelliğide harika şiddetle tavsiye ederim.Yaz sezonu deilde kışın denemenizi tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    Şimdi ben de Digitürk Plus var. Televizyonum da full hd plazma. ama bazen Lig TV'de kamera hızlı hareket ettiğinde yada kamera açısı değiştiğinde görüntü bir kaç saniyeliğine bulanıklaşıyor. sorun Lig TVde mi yoksa televizyondan mı kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vooray

Şimdi ben de Digitürk Plus var. Televizyonum da full hd plazma. ama bazen Lig TV'de kamera hızlı hareket ettiğinde yada kamera açısı değiştiğinde görüntü bir kaç saniyeliğine bulanıklaşıyor. sorun Lig TVde mi yoksa televizyondan mı kaynaklanıyor?

Alıntıları Göster
    eski tüplü tvyı değiştiriyoruz artık digitürk var da bizde şimdi sorularım var
    1.digitürk hd+plus ile digitürk IQ arasında ne fark var bu tür olaylara uzağımda
    2.fiyatları ne kadar mesela almak istersem ne kadar verirler plusu?
    3.hangi kutular sorunlu sorunsuz öyle bir olay varsayıyorum.

• Arkadaslar yaptigim kayitlari tam izliyemiyorum devamli takiliyor...1 hafta oldu baglatali kutum pace marka, ne yapmam lazim...bendemi hata yoksa kutuyumu degistireyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvmvolkan

Arkadaslar yaptigim kayitlari tam izliyemiyorum devamli takiliyor...1 hafta oldu baglatali kutum pace marka, ne yapmam lazim...bendemi hata yoksa kutuyumu degistireyim...
    Konuyu hortlatacağım ama Digiturk un şuanda dağıttı HD PLUS özellikli cihazlar hangileri?

http://www.digiturk.com.tr/destek/kutular
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Konuyu hortlatacağım ama Digiturk un şuanda dağıttı HD PLUS özellikli cihazlar hangileri?

http://www.digiturk.com.tr/destek/kutular

Alıntıları Göster
    Bir hortta benden..

bende bugün plus bağlattım müşteri memnuniyetiymiş ücretsiz montaj ve 1 yıl boyunca HD kanal ücreti alınmayacakmış :D

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.