Şimdi Ara

Digiturk PLUS DT-PHI9100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 ay önce dt-phı7100 olan cihazım bir anda sorun çıkartmaya başladı.görüntü olmayıp sadece ses geliyordu.görüntününde gelmesi için birkaç kez digitürkü stand by yapıp açmak gerekiyordu.bunun sayısı değişiyordu.rastgele ilk seferde de açılabiliyordu birkaç kez kapayıp açmam da gerekebiliyordu.geçen gün aradım kutunun arızalı olduğunu söyledim.bu cihazın yeni güncelleme ile bazı tvlerle uyum sorunu olduğunu söylediler.farklı bir kutu taktılar.dt-phı9100.ama bu taktıkları kutudan hiç memnun kalmadım.kumanda algılamasına rağmen bazen komutlara birkaç saniye geç cevap veriyor.heralde algılamadı diye birkaç kez basıyorum tuşa 3-4 saniye sonra ne kadar bastıysam hepsini uyguluyor.sinir bozucu bişey.bunun dışında hd görüntü kalitesi düştü.canlılığı ve netliliği eskisi kadar iyi değil.genel olarak makinenin gerek menülerindeki gerekde kanal hakkinda i'ye bastığımda çıkan görüntüsü diğer cihaza göre daha cansız ve bulanık.bunun dışında stand by'da bile cihaz ses çıkarıyor ve aşırı ısınıyor.elimi birkaç saniyeden fazla tutamıyorum o derece sıcak.genel olarak hiç beğenmedim.diğer cihazda bu sorunların hiç biri yoktu.size sorum hangisi daha yeni daha sonra yapıldı ve sizde dt-phı9100 kullanıyorsanız memnunmusunuz bu sorunlar var mı?acaba cihazda mı sorun var diye merak ediyorum.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 20 Haziran 2011; 19:56:12 >

• Merhaba,

Ben bu cihazı tam 1 senedir kullanıyorum. En az 10 kere servis çağırmışımdır. Tam 3 kez cihaz değişti ancak sorunlar değişmedi.
    1 sene tahahütlü aldığım için geride veremedim. Önümüzdeki ay son çok şükür. Bende samsung 117 ekran B7000 LEDTV var. Televizyonlamı uyumsuz bilmiyorum ama sorunlar şunlar; 1)normal SD kanalları seyrederken önce ses gidip gelmeye başlıyor sonra görüntü kesiliyor ve televizyonda "sinyal yok" uyarısı beliriyor, halbuki cihaz açık. Kapatıp açarak çözüyorsunuz bu meseleyi. Ancak çok sinir bozucu. 2) HD kanallara geçtiğinizde önce 4-5 saniye karıncalı bir görüntü geliyor sonra kanal açılıyor. 3) Bazen kumandadan verdiğim komutları çok geç anlıyor. Bunlara çare bilen varsa lütfen söylesin. Teşkkürler.
  • cevap için teşekkürler dostum.benimle aynı sorunları yaşıyosun belli ki.bende led tv kullanıyorum.gelen güncellemeyle bir anda uyumsuzluk göstermeye başladı 7100 modeli.led tv ilemi alakası var diye merak ediyorum.çünkü salonda da dt plus 7100 modeli var tv plasma çok yeni değil ama onda sorunsuz çalışıyor.mecburen 9100 kullanıyorum.ilk sorun şuana kadar 2-3 kez oldu görüntü bir anda gitti gelmedi.bir süre sonra geldi pek sorun etmedim henüz.ikinci sorun dediğiniz gibi bana da oldu birkaç kez ama nadir olduğu için kafaya takmadım.ama 3. yazdığın sorun gerçekten sinir bozucu.servisi çağırıp makinayı değiştirmelerini isticektim ama demek ki bu modelde olabilen sorunlar.idare edicez mecburen.
    peki sen hiç 7100 kullandın mı?yoksa taahhüt verdiğin için 7100'e geçemedin mi henüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 22 Haziran 2011; 10:12:44 >
  • yok hayır 7100 kullanmadım daha önce. Direk bu cihazı daha doğrusu bunun aynısını bağladılar. 2 kere değişti sonra.
    Artık d-smart mı alsam diye düşünüyordum ama forumlardan anladığım kadarı ile o da pek sağlam pabuç değilmiş.
    Kablolu televizyon yok oturduğumuz yerde olsa teledünya'yı da düşüneceğim aslında. Kafam karıştı işin türkçesi.
    Ne yapacağımı bilmiyorum.
  • daha önce 7100 modelini getirmelerini istedin mi?taahhüt'den dolayı değiştirmezlerse bitince geç ona.9100'ün bir üst modeli.herangi bir sorunu yok bazı tv'lerle uyumsuz olması dışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk Dt 9103 Hd hatası
    9 yıl önce açıldı
    Sagemcom Digiturk Plus IQ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.