Şimdi Ara

Digiturk play derbi maçını kiralıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maçı izleyemeyeceğimden dolayı hesabımı kiralayacağım. Premium hesabımda olduğu için tüm maç öncesi ve sonrası, aynı zamanda tüm kanallar açık. Kiralayan arkadaşa tüm pazar gününü vereceğim.

Ek olarak FB basket maçı, Arsenal ve Liverpool maçları da dahil.

Digiturkte sadece derbi 35 lira, ben bunları 25 liraya veriyorum. Pmden ulaşabilirsiniz.

Son olarak bu tarz konular sürekli açılıyor. Kiralamak isteyenler buradan yazabilirler, tek konuda halledilir.

Iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şifreyi aldıktan sonra alan kişi şifre falan değiştirme durumu olursa ne yapıcaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

şifreyi aldıktan sonra alan kişi şifre falan değiştirme durumu olursa ne yapıcaksınız ?

Mail adresi değiştirilemiyor, geri almak 1 dk

Eğer mail adresimi de ele geçirebilecek biri varsa buyursun

• Üyelik ile internetten sıkıntısız izleniyor mu acaba? Daha önce tecrübem olmadıgından soruyorum
  • Tamamen sıkıntısız, iyi bir internet hızı ile çokta güzel görüntü kalitesi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Tamamen sıkıntısız, iyi bir internet hızı ile çokta güzel görüntü kalitesi oluyor.

Hocam özelden görüşelim. Benim yurtdışında okuyan bir arkadaşım alacak maçı. Digi'ye kaptırmasın parayı. Senin de işin görülsün. Yalnız bugün çevrimiçi değil. Yarın alır %99. Uyarsa konuşabiliriz PM'den ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

Tamamen sıkıntısız, iyi bir internet hızı ile çokta güzel görüntü kalitesi oluyor.

Hocam özelden görüşelim. Benim yurtdışında okuyan bir arkadaşım alacak maçı. Digi'ye kaptırmasın parayı. Senin de işin görülsün. Yalnız bugün çevrimiçi değil. Yarın alır %99. Uyarsa konuşabiliriz PM'den ?

Şu sıra bir arkadaş almak için mesaj attı ve 15-20 dk içerisinde dönüş yapacak. Ona göre özelden haber veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yurtdisinda yasayanlar, yurtici uyelklerle izleyemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

quote:

Yurtdisinda yasayanlar, yurtici uyelklerle izleyemezler.

Uu hiç bilmiyordum bunu. O zaman bizim iş yatıyor @Janti kardeş

• Evet, şimdi denedim ve kabul etmiyor. Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Evet, şimdi denedim ve kabul etmiyor. Teşekkürler bilgi için.

Proxy veya VPN ile sorunun ortadan kalkacağını düşüyorum ama tabi Proxy biraz sorun yaratabilir.Çok iyi bir Proxy ip bulmak gerek yoksa hız açısından yerlerde sürünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Evet, şimdi denedim ve kabul etmiyor. Teşekkürler bilgi için.

Proxy veya VPN ile sorunun ortadan kalkacağını düşüyorum ama tabi Proxy biraz sorun yaratabilir.Çok iyi bir Proxy ip bulmak gerek yoksa hız açısından yerlerde sürünür.

Türkiye gösteren VPN programları var ama genelde Türkiye ücretli kısım oluyor. Pek uğraşmaya değmez ama büyük ihtimalle olacaktır.

• Hesabımı @Ottiman nickli arkadaşa kiraladım. Her iki takıma da başarılar.
  • Değer mi hocam sence?
  • Ne değer mi, anlamadım tam olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.