Şimdi Ara

Digiturk Play Bedava Lig Yayını Sorunsalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta Derbi tamamen ücretsiz izlenebildi üyeler tarafından bu hafta ise Galatasaray-Başakşehir maçı üyeler tarafından (sanırsam 60. dakikadan itibaren) ücretsiz olarak izlenebildi.Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? Digiturk ne yapmaya çalışıyor veya

• Şşşşşt ses etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün fenerbahçe maçı 2. yarından sonra büyük ihtimal ücretsiz olacaktır.Tanıtım amaçlı açıyorlar
  • tanıtım amaçlı açıyorlarda yayın kesiliyor takılıyor seneye play falan hikaye..
  • Fener maçı için pusuya yattım bekliyorum bakalım tanıtmayı başaracaklarmı 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce üyelerine doğru düzgün yayın versinler, fener maçı başladı ama dona dona, takıla takıla yayın akıyor. Allah belanızı versin hepinizin verdiğim paraya acıyorum valla

• Tanıtım yaparlarken biz mevcut paket sahibi olanların yayınının içine ediyor. Şikayet yazın arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go Kalitesiz Yayın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene ikinci yarı paket aldım pişman oldum dahada almam isterse hologram yayın versinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

tanıtım amaçlı açıyorlarda yayın kesiliyor takılıyor seneye play falan hikaye..

abi neden derbinin hepsini verdiler tanıtım amaçlı hadi son 10 dakikayı versin fenerbahçe maçını ben stat'ta izledim siz baktınız mı play'e?
  • Bugun actilarmi bilmiyorum takilma olmadi ama dun gs macinda devamli takildi 2. Yarida son yarim saat

• Dün açmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Dün açmadılar

Bence açmıyolar varya çöküyo sadece bu yüzden sistem şifrelemesini kaldırmış oluyolar bundan ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

quote:

Dün açmadılar

Bence açmıyolar varya çöküyo sadece bu yüzden sistem şifrelemesini kaldırmış oluyolar bundan ibaret

Valla ne yaptıklarını anlamadım ama Digitürk play filan alınmaz yani..Ne zaman 5000k yayın yaparlarsa o zaman alırım.Adam depar attığı zaman yayın bulanık oluyor.Ama Ruslarda öyle değil.Görüntü sabit abi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇepniOğlu

quote:

Dün açmadılar

Valla ne yaptıklarını anlamadım ama Digitürk play filan alınmaz yani..Ne zaman 5000k yayın yaparlarsa o zaman alırım.Adam depar attığı zaman yayın bulanık oluyor.Ama Ruslarda öyle değil.Görüntü sabit abi :)

Kesinlikle öyle bende zaten aylık 10TL'ye premium hesap var daha da çıkarırlarsa fiyatı kuruş fazla vermem zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.