Şimdi Ara

Digitürk Modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

digitürk modül kullanımı devam ediyor mu?

ilgilenenler'e duyurulur.
  • Avermedia Trinity TV kartım var, CI Slotu bulunuyor, digiturk izlemem için hangi marka CAM modülü almam gerekiyor, sadece SD yayınlar için ne demek oluyor(benim anladığım HD yayınları alamazsın standart yayınları alırsın ama SD'nin ne demek olduğunu bilmiyorum)

Orijinalden alıntı: droogi

Avermedia Trinity TV kartım var, CI Slotu bulunuyor, digiturk izlemem için hangi marka CAM modülü almam gerekiyor, sadece SD yayınlar için ne demek oluyor(benim anladığım HD yayınları alamazsın standart yayınları alırsın ama SD'nin ne demek olduğunu bilmiyorum)

SD standart yayın demek
  • merhaba ben yeniyim, digiturk modul tam olarak ne oluyor ve ben ayrica bisey sormak istiyorum, Samsung 32C5100 LED TV aldim, arkasinda kart girisi var acaba digiturk kartimi buraya yerlestirerek yayini receiver olmadan alabiliyor muyum?

Orijinalden alıntı: cagdasilke

merhaba ben yeniyim, digiturk modul tam olarak ne oluyor ve ben ayrica bisey sormak istiyorum, Samsung 32C5100 LED TV aldim, arkasinda kart girisi var acaba digiturk kartimi buraya yerlestirerek yayini receiver olmadan alabiliyor muyum?

burdan cevap gelmeyince ben de araştırdım, anladığım kadarını aktarayım, akıllı kartların çeşit çeşit şifrelemesi var, CAM modüllü de şifreleme çeşidine göre almak gerekiyor. digiturk eski kartlarında (hani şu ilk phlipis kutularda gelen kartlarında) cyrptoworks , yeni nesil kutularında ireto şifreleme kullanıyor, cyrptoworks kartın varsa ona uygun modül alarak sanırım izlenebilir, ireto kartın varsa bu kartlar takıldığı cihaz ile eşleştirildiği için sonrada modül ile başka cihaza takılamıyor, bunları diğer forumlarda okudum uygulamışlığım, bu işten hala anladığm yok, bende bir yolunu bulup digiturkü bilgisayardan izlemek istiyorum ama cam modülle CI slot'a bir dünya para verip izleyememekten korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Modül Hak.
    4 yıl önce açıldı
    Conax Modül Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.