Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.451
Cevap
95
Favori
225.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Tv ile Modül kullanıyorum. Geçen aya kadar sorunsuz ilediğim bein sports 1 2 3 4 kanallarında hiç sinyal alamıyorum. Diğer tüm kanalları sorunsuz izliyorum. Digitürkü aradım tekrar kanal taraması yapın dedi. Lakin ayarlar, tüm ayarlar kısmına girdiğinde yayın kısmı seçilmiyor. TVyi güncelledim belki ondandır diye yine olmadı. Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 11 Ağustos 2025; 0:23:18 >
  • Yarinki Trabzon Kocaeli macida 4k kanalindan yayinlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash_35

Selamlar hocam. Aynı sorun bende de var şuan. Siz nasıl çözdünüz?

Hocam kendi kendime karıştırırken hiçbir şekilde çözüm yolu bulamayınca fabrika ayarlarına kadar döndüm, fabrika ayarlarından sonra tkgs kanal listesini tekrar kurdum kendi kendine geldi kanallar bir alakası var mı bilmiyorum ama bende böyle oldu, fabrika ayarlarına dönerseniz kurulumda diseqc'i açmayı unutmayın merkezi antenden uydu kullanıyorsanız aksi halde sinyal seviyesi sıfır geliyor buna da baya uğraştım :)

• Modülde frekans değişimi sonrası yayın kesinlikle gelmiyormu? Servis kurulum için gelecek modüller toplatılıyor falan dedi. Bende yok öyle birşey millet izliyor frekans girince dedim. Sorumluluk almam varsa gelince modülü bırakırım dedi. İzlenmeme durumu yok değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cuins kullanıcısına yanıt
    diğer konuda yazdım burda merak eden çıkar diye yazayım. yayında herhangi bir sorun yok, işlerine gelmediği için öyle demişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi. Çok teşekkür ederim.

• modül görüntü cok kaliteli kopma karincalanma gibi şeyler olmuyor.Tv de tkgs varsa sikintisiz her seyi otomatik yapiyor.
    Tek sorun 4k kanali actiramadim.musteri hizmetleri baglanmiyor yogunluktan.
    Kesinlikle modül alin,kutuyla filan ugrasmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 11 Ağustos 2025; 14:6:49 >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt

Aynı sorundan müzdaribim hocam. Çözerseniz bir şekilde bilgi verirseniz sevinirim.

• bein5 kapandı mı acaba? bende hiç açılmıyor

aynı şekilde eursport1 ve natgro kanalları da açılmıyor

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

Hepsi açık.

beinsports 5 - nat geo - nat geo wild - eurosports 1 11345 V (dikey) DVB-S/QPSK 29750 5/6 TÜRKSAT 5B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Ağustos 2025; 19:24:27 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    bu frekans bende kanal bulamıyor malesef

Çanak sisteminizle veya uydu ayarlarıyla ilgili bir problem olabilir o halde.

Tarama yapamadan önce disecq ayarına dikkat edin diescq ayarı eksik yada hatalı olursa taramada sorun olabilir yada taradıktan sonra kanal açmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Ağustos 2025; 19:29:2 >
  • bir ara tekrar bakacağım teşekkür ederim

diğer kanallarda sorun yokken bu dediğim kanallar sçılmıyor + yanlarında şifre işareti de yok

12380 V (Dikey) SR:27500, FEC 3/4 Türksat tarama frekansıyla network (ağ arama/kör tarama) açık şekilde tarama yapmayı denediniz mi?

Bu frekans ile network arama açık şekilde arama yaparsanız türksat üzerindeki tüm tp'leri arayarak tüm kanalları ekler ama kanal listeniz baya karışacaktır bu işlem sonrası kanallar rastgele listeye eklenir sonrasında düzenleme yapmanız gerekir.

• gs maçı 4k'daydı bugün trabzon maçı da 4k'da görünüyor. haftada 1 maç olayını aştılar sanıyorum iyi bi gelişme

• Chansort ile kanal düzenlemesi yapıyorum modül üyeliğimde ancak hangi kanalların digitürk tarafından şifrelendiğini nasıl anlayabilirim? Mesela Net Geo kanalını üste alıyorum ama başka bi servis tarafından şifrelenmiş diyor nasıl tespit edicem digitürk kanallarını

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Fener Beşiktaş maçları olmadığından galatasaray maçı da cuma günü olduğu için arada zaman boşluğu olursa 2 maç oluyor fikstüre göre yani.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

Şifreleme türünü göremediğiniz müddetçe tespit etmeniz zor, digitürk kanalları irdeto ile şifreleniyor ama d-smart'ta artık irdeto ile şifrelendiği karışıklık olabilir ama bazı belgelesel kanalları hariç zaten ortak bir kanal yok oradan ayrım yapılabilir.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt

Kanal listenizdeki Nat Geo frekansını https://uydu.turksat.com.tr/tr/turksat-frekans-listesi sayfasındaki Digiturk Paketi altındaki frekans ile karşılaştırarak tespit edebilirsiniz. Onun haricinde cihazının şifrelenme sistemini tüm detayları ile tespit edemiyorsa ayırt etmeniz zor.

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt

Size zahmet olmazsa bugunki macin bitratini paylasabilirmisiniz? Cuma gunune gore hem bein 1 hem digi 4k daha iyi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.