Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sa2000 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
3.444
Cevap
95
Favori
225.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetleri bana da modül üyelik alabileceğimi söyledi.. ancak servis kurulumu için arayanlar modül olmadığını belirtti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan1993. U kullanıcısına yanıt

Bugun arkadasimin yasadigi bolgedeki dukkani aradim ve ellerinde modul olup olmadigini sordum. Onlar da var dediler, bunun uzerine arkadasima digiturk genel merkezi arattirdim ve abonelik baslattik. Bastan beri modul istedigimizi ve baska turlu kabul etmeyecegimizi, odeme yapmayacagimizi net bir sekilde soyledik. Onlar da teknik servisin 48 saat icinde bizi arayacagini belirttiler. Bu bilgiye guvenerek ucak biletimi aldim, umarim kandirmiyorlardir haha, ama o bolgedeki magaza calisani ellerinde modul oldugunu kesin sekilde soyledi.

• YAHYAADAM LDPN1 Y kullanıcısına yanıt

Lg tv'lerde digitürk kanal liste desteği yok diye biliyorum en azından benim lg tv'de digitürk yok d-smart tivibu falan var.

Ben tkgs kullanıyorum, kanal listesini kendime göre düzenliyorum, tkgs listesinde 770'den sonra digitürk kanalları başlıyor 770'de digitürk 4k, 777'den itibaren beinsports kanalları sonra film belgesel kanalları olarak gidiyor bir süre kullandıktan sonra alışıyorsunuz zaten.

• Adres değişikliği yapacağım ve aboneliğimin son günleri olduğu için nakil yapmak değil de taahhütümü bitirip yeni adres için baştan abonelik açmak istiyorum. Elimdeki modülü hemen göndermesem ücretini yansıtırlar mı? Veya bu modül kaç TL bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mersan93 kullanıcısına yanıt

modül sana ait kartı teslim edeceksin

Abonelik iptalinden sonra cihaz iade süresi 15 gün yada 1 ay diye hatırlıyorum. Bu süre içinde iade yapılmazsa sonraki ay faturaya yansıtılır.

Modül + kart ikilisi 200-250 lira civarıydı.

Hem modül hem kart iade edilmeli modül size ait olmuyor o da kiralanıyor.

Digiturk Modül [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Temmuz 2025; 10:11:7 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Birde hocam tkgs den kurulum yapmaya çalışıyorum tgks güncelleme hatası veriyor o neden olabiliyor bilgin varsa

• YAHYAADAM LDPN1 Y kullanıcısına yanıt

Uydu ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir, merkezi sistem varsa disecq ayarını bir kurcalayın.

• tcl tv kullanıp modüllü üyelik alan var mı? ben yanlarda girişi göremedim de.

• cuins kullanıcısına yanıt

Bende bunu araştırıyorum. TCL TV'lerde olmayabilir mi? Göremedim bende. Böyle bi durumda alternatif nedir?

• hernanes1 kullanıcısına yanıt
    Daha önceden c745 olanlar yazmışlar modülle izliyorlar. Benim c755 ve 75 inç olduğu için duvardan indirmeden öğrenmeye çalışıyorum.

• hernanes1 kullanıcısına yanıt
    Telegram grubunda teyit ettiler hocam varmış. Foto attılar.

Var hocam ben izliyorum tvnizin sol tarafında USB portunu altinda

Tcl tv'yi modül ile kullanıyorum. Kanal sıralamasinı da istediğim gibi yaptım. Sorun varsa yardımcı olabilirim

Sizde modülde iken geç kapanma oluyormu ?

• marmara68 kullanıcısına yanıt
    Evet "Cam çalışıyor" diye bir uyarı veriyor. Ama işlem bitince kendiliğinden kapanıyor.

Bu ücret tek seferliğine mi çıkıyor yoksa bunu aylık faturalandırmaya devam mı ediyorlar?

Tek sefer faturalandırılır ekipman bedeli olarak.

• Beyler acil yardım
    Halihazırda digitürk 4k uydu alıcılı olarak üyesiyim Modüllü üyeliğe geçeğim fakat TKGS kurulum yapamıyorum güncelleme hatası veriyor frekansların %95 inde sinyal yok diyor acaba bu digitürkün taktıkları LNB ile alakası olabilirmi ?

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.