Müşteri hizmetleri bana da modül üyelik alabileceğimi söyledi.. ancak servis kurulumu için arayanlar modül olmadığını belirtti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (141. sayfa)

-
-
Bugun arkadasimin yasadigi bolgedeki dukkani aradim ve ellerinde modul olup olmadigini sordum. Onlar da var dediler, bunun uzerine arkadasima digiturk genel merkezi arattirdim ve abonelik baslattik. Bastan beri modul istedigimizi ve baska turlu kabul etmeyecegimizi, odeme yapmayacagimizi net bir sekilde soyledik. Onlar da teknik servisin 48 saat icinde bizi arayacagini belirttiler. Bu bilgiye guvenerek ucak biletimi aldim, umarim kandirmiyorlardir haha, ama o bolgedeki magaza calisani ellerinde modul oldugunu kesin sekilde soyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg tv'lerde digitürk kanal liste desteği yok diye biliyorum en azından benim lg tv'de digitürk yok d-smart tivibu falan var.
Ben tkgs kullanıyorum, kanal listesini kendime göre düzenliyorum, tkgs listesinde 770'den sonra digitürk kanalları başlıyor 770'de digitürk 4k, 777'den itibaren beinsports kanalları sonra film belgesel kanalları olarak gidiyor bir süre kullandıktan sonra alışıyorsunuz zaten.
-
Adres değişikliği yapacağım ve aboneliğimin son günleri olduğu için nakil yapmak değil de taahhütümü bitirip yeni adres için baştan abonelik açmak istiyorum. Elimdeki modülü hemen göndermesem ücretini yansıtırlar mı? Veya bu modül kaç TL bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
modül sana ait kartı teslim edeceksin
-
Abonelik iptalinden sonra cihaz iade süresi 15 gün yada 1 ay diye hatırlıyorum. Bu süre içinde iade yapılmazsa sonraki ay faturaya yansıtılır.
Modül + kart ikilisi 200-250 lira civarıydı.
Hem modül hem kart iade edilmeli modül size ait olmuyor o da kiralanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Temmuz 2025; 10:11:7 > -
Anladım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birde hocam tkgs den kurulum yapmaya çalışıyorum tgks güncelleme hatası veriyor o neden olabiliyor bilgin varsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uydu ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir, merkezi sistem varsa disecq ayarını bir kurcalayın.
-
tcl tv kullanıp modüllü üyelik alan var mı? ben yanlarda girişi göremedim de.
-
Bende bunu araştırıyorum. TCL TV'lerde olmayabilir mi? Göremedim bende. Böyle bi durumda alternatif nedir?
-
Daha önceden c745 olanlar yazmışlar modülle izliyorlar. Benim c755 ve 75 inç olduğu için duvardan indirmeden öğrenmeye çalışıyorum.
Telegram grubunda teyit ettiler hocam varmış. Foto attılar.
Var hocam ben izliyorum tvnizin sol tarafında USB portunu altinda
Tcl tv'yi modül ile kullanıyorum. Kanal sıralamasinı da istediğim gibi yaptım. Sorun varsa yardımcı olabilirim
Sizde modülde iken geç kapanma oluyormu ?
Evet "Cam çalışıyor" diye bir uyarı veriyor. Ama işlem bitince kendiliğinden kapanıyor.
Bu ücret tek seferliğine mi çıkıyor yoksa bunu aylık faturalandırmaya devam mı ediyorlar?
Tek sefer faturalandırılır ekipman bedeli olarak.
-
Beyler acil yardım
Halihazırda digitürk 4k uydu alıcılı olarak üyesiyim Modüllü üyeliğe geçeğim fakat TKGS kurulum yapamıyorum güncelleme hatası veriyor frekansların %95 inde sinyal yok diyor acaba bu digitürkün taktıkları LNB ile alakası olabilirmi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X