Şimdi Ara

DIGITURK MERAK EDİLEN SORULAR !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi de ben kullanabilseydim şu dt yi çok iyi olacaktı..
    :)
    kullanmıyosan nerden biliyosun diyeceksiniz...
    şu an oturduğum aprtmandaki enüstteki kkibar insanlar çatıya anten takmama müsade etmiyolar....o şirrin insanları öpesim geliyo bazennnnnnnnn....

2. kattan da alamadık görüntüyü

sizin lig tv ne kadar aylık?

şuan dijitürkte bir kampanya var:
    Humax 9500 cı reciver+lig tv+ailecek paketi(türksat üzerinden dt kanallarıymış)+tüm ulusal kanallar 16 ay x 45,90 ytl kampanyası mevcut.. =734.40 ytl !!!
    tabiki humax da bizim oluyor..
    lig tv nin ne kadar olduğunu bilemiyorum..ona göre mantıklı mıııı değil mii hesap yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatc -- 7 Haziran 2007; 18:32:31 >
  • güsel güsel digi güzel alın arkadaşlar ben aldım süper walla :D
  • Ben şunu merak ediyorum hala çakamadım

1. Bu 9,99 luk kampanyaya geçersem 2 sene boyunca benim açık olan kanallarım neler abi
    Ekonomik paketteki kanallar kadar çok kanal yok diyorsunuz, daha net olabilir misiniz ?
    Çrneğin Natio Geolar var mı ? Ekonomik kanala göre hangileri yok ?

2. 9,99 YTL lik kampanyda verilen receiver de optic baglantı var mı alette, yoksa zaten ben amfimi baglayamayacagımdan almam
  • Beyler ben ilk sorumun cevabını aldım
    Digiturk gerçekten de beklediğimden uyanık çıktı valla,

Öncelikle şu verdiğim linki okumanızı tavsiye ederim :
    http://forum.donanimhaber.com/m_14821135/tm.htm

Sonra gelelim sadede, ayda 9,99 YTL lik kampanyada izleyebildiğiniz paket
    GİRİŞ PAKETİ denen bir paket bildiğiniz üzere, ve bu pakette hangi kanallar
    var buyrun resimden bakın, ayrıca pdf olarakda linkini veriyorum,

Benim gibi belgesel tutkunu için asla girilecek bir kampanya olmadıgı apaçık resimde
    National Geopraphic Wild bile yok, anlayacagınız tamamen bence düzmece bir paket

DIGITURK MERAK EDİLEN SORULAR !!!

PDF Linki :
    http://eozen81.googlepages.com/digikazik.PDF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 8 Haziran 2007; 10:11:31 >

• hoş paket kampanyanın adı sunduğu programların adı ise girişi paketi :) arkadaslar benden önce acıklamıslar bilem :)
  • giriş paketinde national geografic var gibi gözüküyor resimden
  • nat geo var ama nat geo wild yok the history yok c&i yok zone reality yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: theracoola

nat geo var ama nat geo wild yok the history yok c&i yok zone reality yok

Turksatta açık olan E2 bile yok, bu pakete asla 5 kuruş vermem, ama ekonomik paketi verselerdi 10 YTL ye alabilirdim, buna 5 kuruş verilmez yazık
  • layn bu yaşanılan kaosu, bu beyin fırtınasını patron abiler biliyo mu acaba..neleri tartışıp, neleri beğenip beğenmediğimizi...

var mı mail adresleri
    atalım şu forumun adresini bi göz atsınlar....
    tüketiciye kulak versinler de mi? tamda yeri walla haberleri yoktur heç bişeyden..
  • eger d-smart rekabeti olmasaydi
    bu fiyat ve secenekleri de zor gorurdunuz
    su anda eski kullanicilarin 5 misli para odedikleri kanallar bunlar
  • bence de yeni digi taktırdım. çok memnunum... bu kalite varsa DS de söyleyin.. .evet pahalı ama adam gibi en azından....EKO paket çok güzel... giriş paketi berbat..
  • bu yılda lig tvdemi lig maçları yani digiturkde degilmi sadece maçlar için ne kadar ödüyecez ben kart ve modül almak isiyorum
  • Arkadaşlar digiturk kullanıyorum. Yaz döneminde maçlar falan bitti ya. Bu digiturk çanağını türksat a çevirsem orayı seyredebilir miyim yoksa şifreleme falan var mıdır?
  • hangi marka kutu kullanıosun? vestel mi philipsmi cihazın?
  • vestelse yapabiliyorsun. Hatta yazılım bile atarsın ama o zaman cihaz garanti kapsamı dışında kalıyor. Ve digitürk yazılımını silmen gerekiyor..
  • BENCE BU PAKETTE BİR YANLIŞLIK VAR... DİSCOVERY WİLD BİLE YOK.... AMA TÜM EROTİK KANALLAR VAR. BÖYLE BİR GİRİŞ PAKETİ OLAMAZ !!

"RESİMDEKİ KANALLAR TÜM GİRİŞ PAKETİNİ KAPSIYOR MU ACABA ?" ÇÜNKÜ KANAL LİSTESİNİ DE VERMEMİŞ DİGİTÜRK İNTERNET SİTESİNDE.. SADECE DEMİŞ Kİ:

"ilk ay tüm kanallar ücretsiz, buyrun tüm kanalların listesi".... !!!!

AH BE DİGİTURK ZATEN EN İYİ HİZMETİ YİNE SEN VERİYORSUN, NEDEN İNSANLARA DAHA AÇIK OLMUYORSUN ???

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Beyler ben ilk sorumun cevabını aldım
    Digiturk gerçekten de beklediğimden uyanık çıktı valla,

Öncelikle şu verdiğim linki okumanızı tavsiye ederim :
    http://forum.donanimhaber.com/m_14821135/tm.htm

Sonra gelelim sadede, ayda 9,99 YTL lik kampanyada izleyebildiğiniz paket
    GİRİŞ PAKETİ denen bir paket bildiğiniz üzere, ve bu pakette hangi kanallar
    var buyrun resimden bakın, ayrıca pdf olarakda linkini veriyorum,

Benim gibi belgesel tutkunu için asla girilecek bir kampanya olmadıgı apaçık resimde
    National Geopraphic Wild bile yok, anlayacagınız tamamen bence düzmece bir paket

DIGITURK MERAK EDİLEN SORULAR !!!

PDF Linki :
    http://eozen81.googlepages.com/digikazik.PDF

• Arkadaşlar digitürk'ün Türksat üzerinden Lig tv izleme olayı halen devam ediyor mu varsa aylık ücreti ne kadar bilen varmı acaba?
    9,90 ytl lik paket içinde fikrimi söylemeden geçemiyeceğim bildiğiniz gibi bir ara ZAP diye birşey çıkarmışlardı bende o zaman almıştım sonra diğitürk üyeliğimi iptal ettirip antenimi Türksata çevirdim böyle kullanıyorum aldığım recever'a hiçbir güncelleme yapamadığım gibi kanalların yerini bile değiştiremiyorum 9,90 ytl lik paketi alacak arkadaşlara benim tavsiyem 24 ayda yaklaşık 240 ytl para ödeyecekler ve türksattaki kadar bile kanal seyredemiyecekler bence yaklaşık aynı paraya Normal bir recever alıp Türksat'a çevirip kullanabilirler.
  • arkadaşım lig tv kampanyası başladımı başlyacakmı modül kampanyası.
  • Arkadaşlar ne zaman Dijitürk Hd yayına başlayacak artık sabırsızlanıyorum.
  • demin baska bir topic'te de yazdim
    gecikecegi soyleniyor, hazirliklar tamamlanamadi diye
    kimbilir ?
    2008'e bile kalabilirmis..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.