Şimdi Ara

DIGITURK KUTU VE KART DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sabah digitürk ten arayıp kullandığım eski kutu ve kartı şifreleme,güvenlik, şifre kırılmalarına karşı ve daha kaliteli kesintisiz iyi yayın alma vb. nedenler ile değiştireceklerini söylediler. Aksi takdirde yayınımın kesileceğini söylediler.

Digitürk ün yeni bir oyunu mudur anlayamadım. Zira hemen gelip değiştirmek için pek bir ısrarcılar:-)

Sizleri de arayan oldu mu? veya eski kutudan yeni kutuya geçen arkadaşlar? Avantaj veya dezavantaj var mı?

• Evet dün de beni aradılar. Bende hala Philips cihaz var, dandik vestel i almamak için zorlayıp geri vermemiştim zamanında. Bana güvenlikten bahsetmedi ama cihazı değiştirmek sitediğini söyledi servis. Sözleşmem bitince digiturk ü çoğunluğun yaptığı gibi iade edeceğim. O yüzden istemedim. Ama bu çakallar yine bişeyin peşindedirler..

Merak ediyorum bu kadar çok iptal varken o ihale paralarını nasıl ödeyecekler.. İhalede bol keseden teklif yükseltmek caka satmak iyiydi...
  • cryptoworks den irdeto ya geçecekler tamamen

yoksa cihaz değişimi hikaye
  • Aynen dediğin gibi sebei spyae. Ücret v.s. talep etmiyorlar. Aradım vazgeçtim ok getirin cihazı dedim. Bu cihazla + iyi bir scart ile belki SD kalitemi arttırabilirim diye umuyorum.
  • yeni kutu ve kartı vermelerindeki asıl amaç güvenlik diye düşünüyorum. Yeni kutuların kartları taşınabilir değil. başka kutuya takamıyorsunuz. Müşteri temsilcisine telefonda arada ne fark var dediğimde bu küçük ayrıntıdan hiç bahsetmedi nedense:-)
  • Benide aradılar aynı gerekçelerle ama 2 gündür söz verdikleri halde gelmediler.3 yıldır üyeyim ilk verdikleri kutuyu kullanıyorum hiç bir arıza vs.yapmadı acaba bi dümen mi var işin içinde anlamadım.Yayının kesileceğini sölediler acaba kesilene kadar değiştirtmesem mi bi de eski kutuyu aramıyım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.