Şimdi Ara

Digitürk kime satıldı [beIN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://odatv.com/digiturk-kime-satildi-0306161200.html

3 yıldır TMSF'de olan Digitürk dün atılan imzalarla Katarlı ünlü işadamı Nasser Al-Khelaifi'nin şirketi BeIN Sports'un oldu.

Sabah gazetesinden Şelale Kadak'ın haberine göre, Türkiye'deki en büyük medya satışı dün akşam saatlerinde gerçekleşti.

3 yıldır Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kontrolünde olan Digitürk'ün satışı beklenenden çok daha kısa sürede gerçekleşti ve dün atılan imzalarla Digitürk'ün yeni sahibi, Katarlı ünlü işadamı Nasser Al-Khelaifi'nin şirketi BeIN Sports oldu.

TAMAMI SATILDI

Dün akşam saatlerinde görüştüğüm Digitürk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, imzaların atılmasıyla bu işin artık geri dönüşünün olmadığını ve şirketin yüzde 100'ünün Katarlı gruba geçtiğini söyledi.

BeIN Sports, TMSF kontrolünde olduğu için prosedüre uyarak herhangi bir itiraz, mahkeme durumunu göz önüne alarak 60 günlük bekleme süresini kullanacak ve bu sure sonunda ödemeyi yapacak.

Ümit Önal, Katarlı grubun ödemenin yüzde 60'nı bu yıl, yüzde 40'nı da önümüzdeki yıl yapacağını vurguluyor.

SATIŞ FİYATI AÇIKLANMADI

Her ne kadar imza atılan rakamı açıklamasa da piyasada konuşulduğu üzere Digitürk'ün satışının 1 milyar doların üzerinde bir rakama gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Ümit Önal, mayıs ortasında Berlin'e yaptığımız seyahat esnasında, Digitürk konusunda açıklamalarda bulunmuş ve satışın iki aya kadar tamamlanacağını söylemişti. Bu konuşmanın ardından sadece 15 gün geçti ve satış gerçekleşti.

Digitürk'ün yüzde 46.7'si Providence Equity isimli bir fon şirketine, yüzde 53.3'ü de Çukurova'ya ait.

Ünlü Hoolywood stüdyosu Miramax'ı geçen ay satın alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Katarlı işadamı Nasser Al-Khelaifi aynı zamanda Paris Saint Germain futbol kulübünün de sahibi. Grup özellikle spor tv içeriği konusunda çok güçlü.

Odatv.com

• İnşallah linkler donmaz
  • 1 milyar dolar mı sat sat sat
  • Ya bu Araplar güzellik yapsa da fiyatları falan düşürse diğer kanallara özetleri falan verse
  • Neyse iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katar'lılara satılması iyi oldu. Artık spikersiz bir şekilde internette birkaç siteden maçları legal bir şekilde izleyebiliyoruz. Ben bu sene çoğu maçı "netspor" sitesinden izledim. Spiker/yorum sesi olmadığı ve taraftarların sesi kısılmadığı içinde staddaki tüm tezahüratları hatta yer yer oyuncuların seslerini bile duyabiliyoruz. İnternette okuduğuma göre de yasa dışı bir site değil, spikersiz yayınlıyorlar saha içi yayıncı kuruluş kameralarından. Zaten geçen sene bu Digiturk'ün satılma haberleri yayıldıktan sonra faaliyete yada maçları yayınlamaya başlamış bir site.
  • beinsport geçende osmnalı bjk maçını vermişti ordan izlemiştim biraz galiba bazı maçları yayınlama hakları olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Modül Hak.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten güzel bir haber, ligin kalitesi leş olsa da Dünya'ya açılmamız yönünden güzel oldu.
  • iyi olmuş inşallah yayın daha da güzelleşir
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    dostum fazla bilen yok o siteyi şey etmeyelim (ifşa) :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Bilmeyen yok mu

Twitter'da, Ekşi'de maç günleri sadece bu site paylaşılıyor. Bende Twitter'da #GalatasarayınMaçıVar hash-tag'in de görmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Ooo yeni öğrendim ben arkadaşlarlada paylaşsam sıkıntı olmaz dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.