Şimdi Ara

Digitürk Kanal Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
30.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Galatasaray Hambur Maçını izlemek istiyodumki internette gezinirken şifresiz izleyebileceğim kanallar olduğunu gördüm.

( Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=183327 )

Digitürk e kanal ekleniyormu ekleniyorsa nasıl oluyor ?

Ben Manuel Aramadan denedim yazan şeyleri ama yanlış yaptım sanırım çünkü hiçbirşey çıkmadı.

Digitürk de yazılması gerekenlerin listesi bunlar karşılarına neler yazmam gerek?

Uydu İsmi:
    Polarizasyon:
    Frekans (Mhz):
    Sembol Hızı (Ksps):
    Bağlantılı İstasyon Arama:
    PID Arama:
    Aranan kanal Türü:
    Şifreli Kanal Arama:

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk'e Manuel Kanal Ekleme

Digitürk yayın platformuna, mevcut kanal listenize eklemek istediğiniz kanalları manuel olarak ekleyebilirsiniz. Bu işlem aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirilebilir:

• Kanal Arama: Kumandanızdaki "Menü" tuşuna basın. Ardından "Kanal Ayarları" > "Kanal Arama" seçeneklerine gidin.
    • Frekans Ekleme: "Manuel Kanal Arama" seçeneğini belirleyin. Frekans bölümüne eklemek istediğiniz kanalın frekansını girin. Frekans değerlerini Digitürk'ün resmi web sitesinden veya kanal sağlayıcınızdan öğrenebilirsiniz.
    • Manuel Kanal Ekleme: Frekansı girdikten sonra "Tamam" tuşuna basın. Televizyonunuz yeni kanalı aramaya başlayacaktır.
    • Kanal Kaydetme: Kanal bulunduğunda "Kaydet" tuşuna basarak kanal listenize ekleyin.

Not: Bazı kanalların eklenmesi için ek adımlar gerekebilir. Örneğin, şifreli kanallar için PIN kodu veya aktivasyon bilgileri gerekebilir. Bu bilgileri kanal sağlayıcınızdan alabilirsiniz.

Manuel kanal ekleme özelliği, mevcut kanal listenizde olmayan yeni kanalları eklemenize veya kaybolan kanalları geri yüklemenize olanak tanır. Bu özellik, özel ilgi alanlarına sahip kanalları veya bölgesel kanalları izlemek isteyenler için faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ekleyemezsin, zaten maçın yayınladığı kanal hotbird de, digitürk ya eutelsat ta ya türksat ta var.

quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Merhaba arkadaşlar bugün Galatasaray Hambur Maçını izlemek istiyodumki internette gezinirken şifresiz izleyebileceğim kanallar olduğunu gördüm.

( Kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=183327 )

Digitürk e kanal ekleniyormu ekleniyorsa nasıl oluyor ?

Ben Manuel Aramadan denedim yazan şeyleri ama yanlış yaptım sanırım çünkü hiçbirşey çıkmadı.

Digitürk de yazılması gerekenlerin listesi bunlar karşılarına neler yazmam gerek?

Uydu İsmi:
    Polarizasyon:
    Frekans (Mhz):
    Sembol Hızı (Ksps):
    Bağlantılı İstasyon Arama:
    PID Arama:
    Aranan kanal Türü:
    Şifreli Kanal Arama:

• Pek anlamadım, buradada atleticcos arkadaşımız Hotbird den izliyebilceğini söylüyor ?

http://forum.donanimhaber.com/m_30224816/tm.htm#30320036
  • Digiturkte kanal ekleme diye bir olay yok arkadaşım
  • Hımm otomatik aramadan Hotbird seçtim arama yapıyor şuan ve ekli olmayan kanallar görünüyor.

OCCA_1_W3
    PROD ESP
    M6_Suisse
    RFI Newzik

%50 de şuan, maçı şifresiz vericek kanallar Hotbir de ise bulması gerekmezmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİGİTÜRK KANAL SIRALAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.