Şimdi Ara

Digiturk IQ Hakkında Herşey (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
10
Favori
105.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar teknsadan aldigim tv ile hd yayinlar geldi ve portalda acik tum filmleri izliyorum ama sonradan ucret alinmaz degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizileri saatinde izlemeyip en erken ertesi gün ya da bir kaç hafta sonra toplu şekilde portaldan izliyordum, şimdi her dizide sadece son 3 bölüm var, bazen geç yüklüyorlar, önceleri tüm sezonlar vardı, yayından kalmış diziler bile vardı. Son durum hiç güzel olmadı. :(

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    hd üyeliğim yok ama iq portalı kullanabiliyorum....
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    tv alınca digitürk hediye mi edildi mesela 3 ay hediye bitince kapatmazsanız fiyatlar güncellenir
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    yeni sistem de dizileri azalttılar , bölüm sayıları azaldı ama daha çok sorun var nasıl başardılarsa . hızlanacağına ağırlaştı sistem
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tv ile geldi 50 lira verdik 3 ay bedava herhalde ucret alinmaz dimi

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    3 ay bedava sonra devam etmek istersen ücretli

3 ay sonra kapattırmazsan digitürklü olursun ücret yansıtırlar.... bitiş tarihi falan varsa dikkat et.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    haklısın bak ben onu düşünmedim şimdi bunlar bir gün bile geçirsem otomatikman ücret keser dimi ne çıkarsak kardır anlamında. herşeyde açık iyi çakarlar vallahi
  • Arkadaşlar dt_phi7100 cihazından hiç memnun değilim görüntü kalitesi hd yayınlarda bile sd gibi sizce en iyi kutu hangisidir plus olmasa da olur cok kullanacagım bişey değil cunku yani önceden d-smart kullanıyordum görüntü kalitesi bundan çok çok daha iyiydi yani
  • arkadaşlar mediamarktın 1 yıllık digi uyesı olup macları ızlıyorum fakat bu ıq da fılmlerı ızleyım dedıgımde yetkınız bulunmamaktadır dıyor ek ucret mı vermem lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukblog

arkadaşlar mediamarktın 1 yıllık digi uyesı olup macları ızlıyorum fakat bu ıq da fılmlerı ızleyım dedıgımde yetkınız bulunmamaktadır dıyor ek ucret mı vermem lazım ?

Film kanalları üyeliğiniz yoksa, IQ da filmleri seyredemezsiniz. Örneğin; benim de yabancı dizi üyeliğim olmadığı için yabancı dizileri seyredemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiseliGeriGeldi

İsteyen int uzerindende izliyebilse ceske.

Digitürk üyeliği olmayanlar için, IQ yerine Digiturk play üyeliği var. Premium üyelik ayda 10 lira, canlı tv kanalları - film - yerli yabancı diziler ve canlı premier lig / brezilya lig ve basket maçlarını internet'ten tablet veya pc'den seyredersiniz.

• LiseliGeriGeldi kullanıcısına yanıt
    Yakın gelecekte çanak antenler yerine fiber internetle yayın yaparlar sanırım.

• Evde yoktum, cihaz degisimi icin cagirmistim. Yeni hd cihaz koyup, bi de kablo cekip internete baglamislar. Hay allahim ya. Dandik otesi iq sistemi. Yavas. iki uc bolum var dizilerde. Film paketin yoksa film yok. Lig tv sitesine 1 dakikada baglaniyosun filan. Bu mu ustun teknoloji.

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    Eskiden dizilerin eski sezon bölümleri bile vardı, 5-6 aydır son iki üç bölümü bulunuyor sadece..
    Ben de bundan çok şikayetçiyim.
    Zaten tv kanallarının sitelerinde tüm bölümler var. Hdmi çıkışlı bir tableti tv'ye bağlar seyrederim.
    Film paketine üye olunca seyredebilmek bence normal, çünkü film kanallarında gösterilen tüm filmleri istediğiniz zaman aeyredebiliyorsunuz.
    Film kanallarına üye olmadan seyredilebilse zaten kimse film kanalını 16 liraya satın almaz.
    Ben ayda toplam 5-6 film seyrediyorum, bir sinema parasına fena sayılmaz..
    Ayrıca tablette canlı tv kanal yayınlarını geriye istediğin saat'e yönelik seyretmek çok işime yarıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Eskiden dizilerin eski sezon bölümleri bile vardı, 5-6 aydır son iki üç bölümü bulunuyor sadece..
    Ben de bundan çok şikayetçiyim.
    Zaten tv kanallarının sitelerinde tüm bölümler var. Hdmi çıkışlı bir tableti tv'ye bağlar seyrederim.
    Film paketine üye olunca seyredebilmek bence normal, çünkü film kanallarında gösterilen tüm filmleri istediğiniz zaman aeyredebiliyorsunuz.
    Film kanallarına üye olmadan seyredilebilse zaten kimse film kanalını 16 liraya satın almaz.
    Ben ayda toplam 5-6 film seyrediyorum, bir sinema parasına fena sayılmaz..
    Ayrıca tablette canlı tv kanal yayınlarını geriye istediğin saat'e yönelik seyretmek çok işime yarıyor..

Hocam merhaba. Servis internete surekli bagli olsun filan demis. Yok digiturk ip kontrol ediyor filan demis. Gereksiz kablo yigini oldu. ben bunun intetnetini kapatsam sikinti olur mu?

Oldu başka ? benimki sökük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360p

Oldu başka ? benimki sökük.

Yahu servis komedi zaten. Digitürk gerçekten internet bağlantısı ile birlikte IP alma imkanı var mı bu kutular sayesinde..

Bir de anneme zorunlu internet demişler bu cihazlar için :) Bağlamak zorundayız vs.. Kıl oldum.. Hakikatten bir işime yarayacağını düşünmüyorum, tek cazip noktası kaydetme gibi, onun için de flash diske gerek var..

Cevap için teşekkürler.
    Bağlı olup olmadığını anlıyorlar o sana kalmış hocam ister bağla ister bağlama sorun yok yani bende humax 9505 var bağlamıyorum kullanmıyorum IQ işim düşerse takarım fazladan yer kaplıyor prizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360p

Bağlı olup olmadığını anlıyorlar o sana kalmış hocam ister bağla ister bağlama sorun yok yani bende humax 9505 var bağlamıyorum kullanmıyorum IQ işim düşerse takarım fazladan yer kaplıyor prizde.

9103 vermişler bize. Humax 9503 vardı, açıkçası bu cihaz daha net görüntü veriyor, beğendim..

Neyse canım sıkıldığında çıkartırım.. Eyvallah hocam..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.