Şimdi Ara

►☼ ۞DIGITURK+INTERNET KAZANDIRAN KAMPANYA۞ ☼◄ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
13.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drgnflt

quote:

Orijinalden alıntı: YTSBayisi

quote:

Orijinalden alıntı: drgnflt

Digiturk 'un bağladığı internetin (yani doping) 8Mb kadar sınırsız fiyatı 37lira falan yani dıgıturk yine size normal fiyata geliyor hiçbir avantajı yoktur alacak olanların dikkatine !!!

avantajı su oluyor 2 sey ıcın ayrı ayrı ugrasmıyorsunuz bız ılgılenıyoruz

Fiyat olarak kastetmiştim ben, ayrıca ekstra uğraşa da gerek yok bir telefonla nereye ararsanız gelip bağlıyorlar.
    Ben bağlattım sonra iptal ettirdim fiyatı öğrendikten sonra

sorun surda ayrı aldıgınızda 12 dıgıturk oluyor 24 ay net fıyatı bırının 12 ay sonra artıyor :) boyle 24 ay sabıt kalıyor

• Digiturku tek alırsanız 12 Sonra Fıyatlar Artar Bu kampanyada 24 ay ındırımlı kullanıyorsunuz Normalde 6 ay 22 TL 12 ay 44 TL olan Turksat Lig TV 24 ay boyunca ındırımde kullanıyorsunuz aynı sekılde ınternette ındırımlı oluyor
  • quote:

Digiturku tek alırsanız 12 Sonra Fıyatlar Artar Bu kampanyada 24 ay ındırımlı kullanıyorsunuz Normalde 6 ay 22 TL 12 ay 44 TL olan Turksat Lig TV 24 ay boyunca ındırımde kullanıyorsunuz aynı sekılde ınternette ındırımlı oluyor

Ayrıca bu kampanyalarda 30 TL ınternet aktıvasyon ucretı 14 TL gecıs ucretı alınmaz Dıgıturk ıcınde Kurulum ucretı olan canaksız 70-80 tl arası canaklı 25-30 tl olan kurulum ucretlerı alınmaz v
  • Her bayii ayrı teklif verebiliyor mu?

Bugün bir bayii beni aradı uçuk bir teklif verdi.Tekrar tekrar sordum teyid ettim bakın sözleşmede bunları tek tek yazarım dedim ok dedi.Sanmıyorum ama bu hafta gelip kurulum yapacaklarmışşş

Teklife gelince;
    2 Yıl boyunca 69 TL sabit ücret
    2 Yıl boyunca Lig Tv+Sinema paketleri açık+Fiber İnternet limitsiz
    20 tl aktivasyon ücreti

Konuştuğum kişi ya neler vaad ettiğinin farkında değildi yada biri benle fena dalga geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Her bayii ayrı teklif verebiliyor mu?

Bugün bir bayii beni aradı uçuk bir teklif verdi.Tekrar tekrar sordum teyid ettim bakın sözleşmede bunları tek tek yazarım dedim ok dedi.Sanmıyorum ama bu hafta gelip kurulum yapacaklarmışşş

Teklife gelince;
    2 Yıl boyunca 69 TL sabit ücret
    2 Yıl boyunca Lig Tv+Sinema paketleri açık+Fiber İnternet limitsiz
    20 tl aktivasyon ücreti

Konuştuğum kişi ya neler vaad ettiğinin farkında değildi yada biri benle fena dalga geçti.

ımkan yok derım boyle bır kampanya olsa burda fahiş kampanya dıye sunarız dıkkatlı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz3ler

İnanılmaz bir kampanya teşekkürler dijitürk herkeze tavsiye ederim.
    20 mB hızında TTnet sözleşmem ve telefon hattımı kapatım
    Digiturk Başlangıç Paketi + 2 Keyif Paketi + Sınırsız İnternet Kampanyası

24 Ay Sabit Fiyat Garantisi İle İlk 3 Ay 67,99TL. Sonraki 21 Ay 77,99TL+10 TL KURULUM ÜCRETİ 20 TL VERDİM 3+1 BEDAVA YA GELDİ MUHTEŞEM BİR OLAY...

• Ağalar 20,99 2 keyif paketli digiturk ve konusu vardı 30TL'ye sınırsız net veriyo ttnet yani totalde 50 civarına geliyo ki bu kampanyada 69 lira yani 20 lira pahalı! Arkadaş demiş;'24 ay sabit kalıyo fiyat'diye ama bunun avantajı yok zaten paso kampanya yapıyolar ne çektiysek taahhütten çektik ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet+ligtv hd niye olmuyor.Evinde fullhd tv si olanlar lig tv 20 tl ye gelse bile tercih etmez bence.Yine +4 lira farkla hd olsa düşünmeden geçerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 26 Şubat 2013; 19:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

internet+ligtv hd niye olmuyor.Evinde fullhd tv si olanlar lig tv 20 tl ye gelse bile tercih etmez bence.Yine +4 lira farkla hd olsa düşünmeden geçerdik

Turksatın HD destegı olmadıgı ıcın . EUTELSAT tan ısterlerse 1 ay bedava dıger aylar 6 ay 22 12 ay 44 tl oluyor
  • guncell
  • son 1 kac gunu kampanyanın
  • guncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

internet+ligtv hd niye olmuyor.Evinde fullhd tv si olanlar lig tv 20 tl ye gelse bile tercih etmez bence.Yine +4 lira farkla hd olsa düşünmeden geçerdik

Turksatın HD destegı olmadıgı ıcın . EUTELSAT tan ısterlerse 1 ay bedava dıger aylar 6 ay 22 12 ay 44 tl oluyor

+1
  • gunaydın
  • İki hesapla girince böyle oluyor demek ki. Dükkan da sinek avlıyorken bence şansını zorlama dicitürkçü arkadaşım. Diğer hesabı da engellemesinler.
  • Arkadaşlar Doping ADSL den uzak durun, bu kampanyadan yararlandım ve tam 2 aydır internetimi bağlayamadılar. İşin gülünç tarafı ise doping tarafında sadece bir destek hattı var ve hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar, her arayışımda aktivasyonunuz son aşamasında ve çok kısa bir sürede tamamlanacak diyorlar. Sonunda geçen hafat iptal ettirdim ve ttnetten adsl aldım. 2 günde bağladılar :)
    Ayrıca burada digiturkude kınıyorum, satışını yaptığı ürünün arkasında durmuyorlar, bizimle ilgili değil, doping ile görüşün diyorlar. Ama ürünü bana satan digiturk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veron

Arkadaşlar Doping ADSL den uzak durun, bu kampanyadan yararlandım ve tam 2 aydır internetimi bağlayamadılar. İşin gülünç tarafı ise doping tarafında sadece bir destek hattı var ve hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar, her arayışımda aktivasyonunuz son aşamasında ve çok kısa bir sürede tamamlanacak diyorlar. Sonunda geçen hafat iptal ettirdim ve ttnetten adsl aldım. 2 günde bağladılar :)
    Ayrıca burada digiturkude kınıyorum, satışını yaptığı ürünün arkasında durmuyorlar, bizimle ilgili değil, doping ile görüşün diyorlar. Ama ürünü bana satan digiturk.

Bayıden mı aldınız kampanyayı ?
  • internetten başvuru yaptım.
  • 8mgbite kadar sinirsiz internet. + Digiturk Hd belgesel ve spor paketi 24 ay sabit fiyat kac tl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

8mgbite kadar sinirsiz internet. + Digiturk Hd belgesel ve spor paketi 24 ay sabit fiyat kac tl?

59,90 TL. 3 aydan sonra 63.90TL
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.