Şimdi Ara

Digiturk + İnternet Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba internet taahhütüm bittiği için daha uygun bir sağlayıcı ararken Digiturk’ün lig paketli internet hizmetini gördüm bir kaç sitede. Abonelik oluşturmak istedim bilgileri doldurdum daha sonra kullanıcı adı şifre sonrasında BeIN Connect uygulamasına giriş yapabildim.

Eski internet sağlayıcım Türk Telekom’du. Bugün bir teknik ekip geldi bağlantıyı yapmış. Ama henüz internet açılmadı. Sorunum şu ki ben normalde kutulu TV üyeliği ile internet almak istedim. Kutusuz üyelik seçtim. Yarın bir ekip gelecek evime kimlik kartım ile evde olmamı istiyorlar. Digiturk’ü arıyorum müşteri temsilcisi çıkmıyor telefona. BeIN Connect’ten canlı desteğe yazıyorum o da 0212 473 73 73 numarasını veriyor. Bu işte bir dolandırıcılık mı var güvenemedim şimdi bu interneti kim veriyor bunlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 10 Kasım 2025; 17:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolandiricilik yok digiturk.com dan aboneligini yaptiysan hersey yolunda. Ayrica beinconnecte de girebiliyor olman dogru yolda oldugunu gosteritor. Bende digiturke basvurdugumda beinconnecte girebilmeye baslamistim. Gectigimizi sali gunu benim de evime gelip kutulu interneti secmistim tv ye modulu takip midemin kullanici adi sifresini yaptilar. Resmi abonelik islemlerini baslattilar gittiler. Neredeyse 1 hafta oldu hala internet bekliyorum. Modemin dsl isigi bugun bi ara kirmizi renkte birkac kez yandi sondu. Normalde hic yanmiyor. Ic tesisat modem ayarlari kullanici adi sifre hersey hazir olmasina ragmen internet yok. Sikayetvara, edevletten btk ya, digiturkun sitesinden online islemlerden ariza kaydi, telefonla musteri temsilcisine falan ariza kaydi biraktim. Bekliyoz. Internette biraz bakinirsan benim gibi bir dunya tv si kurulan ama interneti verilmeyen insan gorursun. Ugrasiyoz. Benzer sey seninde basina gelirse cok sasirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mediamarket Digitürk Kampanyası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.