Şimdi Ara

digitürk fiyatları normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
17.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aylık Üyelik : 14,90 YTL
    AİLE PAKETİ;
    Aylık Üyelik : 29,90 YTL
    SİNEMA PAKETİ;
    Aylık Üyelik : 36,90 YTL
    SPOR PAKETİ;
    Aylık Üyelik : 65,80 YTL
    SÜPER PAKET;
    Aylık Üyelik : 72,80 YTL
    MEGA SÜPER PAKET;
    Aylık Üyelik : 89,90 YTL
    MEGAGOLDPAKET;
    Aylık Üyelik : 99,90 YTL
    EVET BU FİYATLAR NORMALMİ SİZCE?

• bence bu fiyatlar çok pahalı.Türkiye liginin kalitesi ortada.bu fiyatlara bu ligi izlemem.ayrıca sinema paketinde verdikleri filmler bile Türkmen tv de daha önceden yayınlanmış oluyor.abone olan arkadaşlara saygı duyuyorum ama bence bu fiyatlara digiturk
  • selam
    5 yıl digiturk üyesiydim...receiver alıp 3 tanede anten kurdurduktan sonra aboneliğimi iptal ettirdim.sadece 1 ay sürdü..çünkü DT e alışmışız..uyduda gezmek kör uçuş yapmak gibi..uyduda kanal çok fazla ancak Turkçe seyredilebilen çocuk kanalları , belgeseller , film kanalları yok, ayrıca hangi saatte ne oynuyor, sonraki program ne , ne zaman başlamış ne zaman bitecek gibi datalar meğer ne kadar çok önemliymiş.böylece günlük 1.ytl ücret ödeyerek tekrar üyeliğimi başlattım..receiver duruyor, bir tanede pc ye ss2 almıştım..DT bozulursa uyduya geçerim..
    ekonomik olarakta pahalıya geldi 2 yıllık DT ücretini verdiğim sat sistemden verim alamadım...
  • Ben yeni iptal ettirdim pahalı geldi dt vereceğim 15 aylık parayala next aldım ama dt tadı başkaydı.
  • bence pahalı
  • Pahalı sözcüğü göreceli değil mi?
    bence tartışılması yersiz
  • ben digiturk almayı düşünüyorum bu kalitesiz uydudan ve yayın yapan onlarca boş kanaldan çok sıkıldım....
    quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

Pahalı sözcüğü göreceli değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'da TV fiyatları nasıl?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehman

ben digiturk almayı düşünüyorum bu kalitesiz uydudan ve yayın yapan onlarca boş kanaldan çok sıkıldım....
    quote:

hocam tamam bu konuda haklısın pahalı sözcüğü göreceli fakat dt o parayı haketmiyor.zaten dt deki birçok kanalı normal alıcı ile izlersin.(beğenmediğin boş kanalları da silersin olur biter)
    yukarıda da dediğim gibi dt nin sinema paketindeki kanalların verdiği filmleri bile Türkmeneli tv 2 ay önceden veriyor.mesela TESTERE daha geçen türkmen tv de yayınlandı.digitürk ise yeni yayınlayacak.yani o kadar para verdiğime göre en azından türkmen tv den hızlı olsun. ayrıca dt yabancı müzik yayını yapan birkaç müzik kanalı var(mcm,mtv...)normal receiver ile hotbird ve trsattan 20nin üzerinde müzik kanalı izlersin.(türkçe müzik yayını yapanlar hariç).bence dt nin tek avantajı discovery ya da national geographic gibi birkaç belgesel kanalını izletmesi.başka da hiçbir artısı yok. lig tv ise tam bi fiyasko.o kadar para alıyorlar milletten daha adam gibi maç bile çekemiyorlar.teleon zamanındaki maç görüntüleriyle,ya da star tv nin şampiyonlar ligi çekimleriyle kıyaslandığında dt nin daha çok çalışması lazım.gerçi öyle bi kaliteyi yakalamak için çalışmadan öte bi altyapı lazım,fakat dt yöneticileri paraya kıyıp bi türlü bize doğru dürüst maç izletmiyorlar.

• şimdi sadece ulusal kanallar ve çeşitli pek işe yaramayan bölgesel kanallar bana yeter dersen
    verme aylık o kadar parayı
    git uydu standart bi reciever al
    yok ben belgesel ne bileyim spor aktiviteleri gibi izlicem diosan; fiyatı makul digiturkun
  • bende 5 yıllık dt abonesiydim fakat 1 2 sene önce başlayan uydu furyasına babamında baskısıyla uyduk ve çift çanaklı bi sistem kurduk eve. o aralar dt ye para kaptırmıyoruz diye seviniyorduk fakat 5 6 ay sonra sürekli şifre yükletme derdi, kanalları tararken geçen süre ve belirsizlik sebebiyle, ki dt den sonra bu oldukça koyuyor insana, yeniden dt ye abone olduk, fakat dt ye yeni geçişin en büyük sebeplerinden biri yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi discovery ve national geographic in türkçe yayını olmuştur, şimdi evde hem uydu hem dt var, uydu yu üst komşumuzla beraber almıştık, onun tabiri "attan inip eşeğe bindik" olmuştu, şimdi yine dt ye para veriyoruz ama en azından bi tv keyfimiz var ve onu da kaliteli yaşıyoruz. (bu arada turkmeneli favorimiz tabii )

• 5 Ocak 2006 19:59:08

--------------------------------------------------------------------------------

ben digiturk almayı düşünüyorum bu kalitesiz uydudan ve yayın yapan onlarca boş kanaldan çok sıkıldım....
    quote:

@MEHMAN@ OPERATES....
    AN EXCLUSIVE CITIZEN OF THE REPUBLIC OF FENERBAHÇE
    @World of illusions; livin,breathin,reactin gainst time,passin like a rebel river,strugglin hard to survive
    i am done dead or alive,or waitin death to knock on the door,what a pathetic scene ,what an awful theatre ,
    only God knows whom to revive.. @MEHMAN@
    LIEBE FENERBAHÇE OHNE DAUM
    SX1 NURANİ PATCH

Digitürkte belgesel 2-3 kanalın dışında bence pek bişey yok.Ayrıca fiyatlarıda pahalı.Digitürkü iptal ettirip uyduyag eçtiğim için memnunum

• hispasat'a çevirin çanakları :)
  • 10 taneden fazla sinema kanali var. Türkçe icerikli dublaj + altyazi
    Lig tv var gun boyu spor. + eurosport 1ve 2 var turkce fox sport ve esp var
    5 belgesel kanali var.(biri reality tv)
    10 ile 15 arasi Türk kanali
    10 ile 15 arsi yabanci kanal
    4 tane Erotik kanal
    5-8 arasi müzik kanali
    cizgi film , eglence , moda , vs vs kanallari var.

degermi derseniz eger bi deneme yanilma yontemi yapalim.

##Türkçe sinema kanallari (yabanci kanallarda) diger uydularda pek yok. şifre yada emu ile izlenebilen. (dt 1 oy)
    ## Türkiye ligi sadece Lig tvde (dt 1 oy)
    ## Hotbird ,astra, vs vs emu ile bircok spor kanali cozuluyor (dt -1 oy)
    ## hotbirdde yine emuyla bircok belgesel kanali cozuluyor (dt -1 oy)
    ## hotbird astra hispasat diger ülkelerin yerel kanallari zaten mevcut (dt -1 oy)
    ## Dt'deki Türk kanallari zaten Türksat 1C uydusunda mevcut + Fazlasiyla 120 tane Türk kanali (dt -1 oy)
    ## Adult icerikli yayinlar abartisiyla diger uydularda mevcut (dt -1 oy)
    ## yabanci müzik kanallari diger uydularda oldukca fazla (dt -1 oy)
    ## cizgi film , eglence , moda , yemek , teknoloji kanallari zaten diger uydularda var (dt -1 oy)

digiturk tam 7 yerden eksi ( - ) not almiş
    sadece 2 yerden arti (+) not almiş.

unutulmamasi gereken tek sey Digiturkte olan kanallar zaten DİGER uydularda mevcuttur. (eksi not alan kanallar)

eger düşünüyorsaniz Sinema yada Lig tv icin alinabilir

• digiturkün hiç birşeyi normal değilki
    reklamlarıda parasıda
  • Bence sırf belgesel kanalaı için bile alınabilinir DT.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bence sırf belgesel kanalaı için bile alınabilinir DT.

paran çoksa al sana hayırlı olsun derim
    ama bence değmez bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

10 taneden fazla sinema kanali var. Türkçe icerikli dublaj + altyazi
    Lig tv var gun boyu spor. + eurosport 1ve 2 var turkce fox sport ve esp var
    5 belgesel kanali var.(biri reality tv)
    10 ile 15 arasi Türk kanali
    10 ile 15 arsi yabanci kanal
    4 tane Erotik kanal
    5-8 arasi müzik kanali
    cizgi film , eglence , moda , vs vs kanallari var.

degermi derseniz eger bi deneme yanilma yontemi yapalim.

##Türkçe sinema kanallari (yabanci kanallarda) diger uydularda pek yok. şifre yada emu ile izlenebilen. (dt 1 oy)
    ## Türkiye ligi sadece Lig tvde (dt 1 oy)
    ## Hotbird ,astra, vs vs emu ile bircok spor kanali cozuluyor (dt -1 oy)
    ## hotbirdde yine emuyla bircok belgesel kanali cozuluyor (dt -1 oy)
    ## hotbird astra hispasat diger ülkelerin yerel kanallari zaten mevcut (dt -1 oy)
    ## Dt'deki Türk kanallari zaten Türksat 1C uydusunda mevcut + Fazlasiyla 120 tane Türk kanali (dt -1 oy)
    ## Adult icerikli yayinlar abartisiyla diger uydularda mevcut (dt -1 oy)
    ## yabanci müzik kanallari diger uydularda oldukca fazla (dt -1 oy)
    ## cizgi film , eglence , moda , yemek , teknoloji kanallari zaten diger uydularda var (dt -1 oy)

digiturk tam 7 yerden eksi ( - ) not almiş
    sadece 2 yerden arti (+) not almiş.

unutulmamasi gereken tek sey Digiturkte olan kanallar zaten DİGER uydularda mevcuttur. (eksi not alan kanallar)

eger düşünüyorsaniz Sinema yada Lig tv icin alinabilir

çözülebilen tüm kanalları bende çözüyorum, hem normal emu lu receiver im hemde ss2 im var.
    ancak bu kanllar arasındaki kör uçuşu engellemiyor..
    maç ile hiç işim olmaz..
    oğlum ,türkçe jojo,jetix,jetixplay seyreder..
    bende moviemax leri,show,mgm yi, national geography,discovery , history kanallarını seyrederim...
    günde 1 ytl veriliyor bu konfora..
    kanal gezerken dahi kanalda o anda ne oynadığı, ne zaman başladığı ne zaman biteceği, filmin özeti vs vs bilgiler bulunuyor.
    uydu alınca 1200.tane kanal olduğunu gördüm ama nece konuşulduğunu bile anlamadığım kanalları çözsem ne olur çözmesem ne olur???
    adult kanallarıda bir heves bir kaç gün seyrettim...meraklısı uydu kurabilir,bu gün migros ekinde gördüm herşey dahil 199.ytl ye sistemi kuruyorlar hemde taksitle..
    adult haricinde DT 1 numaradır.

• ben dtye beş kuruş vermem nba tv yi izliyom nede olsa bana yeter de artar!!Dtyi ne yapçam Türkmenelitv varken +hotbird +turksat yeterde artar daha ne izleyecez maçlar içinse ntv var tv8 var tps foot var arkadaşlar üstelik beleş!!!
  • belgesel kanalları için dt alınır fikri kişden kişye değişir,ama bence değmez hayvanın azını gözünü kapatmasına yorum getirmeye değmese gerek o para
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7matrax

belgesel kanalları için dt alınır fikri kişden kişye değişir,ama bence değmez hayvanın azını gözünü kapatmasına yorum getirmeye değmese gerek o para

en ucuz seçeneği ve aile paketi bence çokta pahalı deyil pahalı olan spor paketi fiyatı ikiye katlıyo sadece lig seyretcem diye o kadar para verilmez .....bu aralar DT de kurulum ücreti beleş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.