Ben spor paket üyesiyim. 93YTL lik paket için daha önceden verdiğim taahhüt ile 77YTL fatura ödüyorum. Ancak aynı paketi kullanan bir arkadaşım 41YTL ödediğini söyledi. Bunu sikayetvar.com da araştırdım. aynı konudan şikayetçi biriyle daha karşılaştım.
Acaba aramızda farklı ücretler ödeyenler var mı? Müşteri hizmetleri sürekli inkar ediyor. ancak bir alışveriş merkezinde digitürk standındaki arkadaşa bunu sorduğumda istanbul merkezle konuşun, onlar koparabildiklerinden ne koparırlarsa alıyorlar dedi. çok kötü hissediyorum birileri beni kazıklıyor ve yapabileceğim birşey yok gibi.
Yani arkadaşım laf olsun mu diye yazdın bilmiyorum ama , var böyle bişey gerçekten! Digiturk un mantığını,pazarlama stratejisini anlamak mümkün değil zaten!
Bizde bas bas bağırıyoruz ama değişen bişey yok...77 ytl ye olan üyeliğini hemen iptal ettir ,39 milyona eko-spora üye ol...
AYRICA : İstanbul dışında yaşayanlar 473 73 73 arayıp dakilarca beklemesin veya arayacaksa akşam 10:30 dan sonra arasın şehirler arası tarife geçeli, digiturk buradanda epeyi para kazanıyor...
maalesef bu böyle kimden ne koparabilirsek diye düşünüyorlar..
niye laf olsun diye yazıyım. bu durumu doğrulayacak insanlar arıyorum sadece ya da benim yanlış olduğum noktayı bulmaya çalışıyorum. internetten şikayet yazınca kendileri aradı. o arkadaşıma üyelik yılına göre bir kampanya sunulmuş olabileceğini söylediler. bana niçin sunulmadığını sorduğumda da siz zaten bir kampanyaya üyesiniz, sizi şu şu kampanyalar var diye aramazlar dediler. bakalım ne kadar devam edicek bu tavır. d-smart biraz daha zorlarsa bişeyler düzelir umarum.