Şimdi Ara

Digiturk Eulasat SinyaL azalması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 3 gündür Digiturk kanallarında sinyal gidip geliyor çok zayıf geliyor bu neden kaynaklı ?

• Merkezi sistem mi bireysel mi
  • BireyseL.. Havada bulutlu acaba ondanmı diorum. Sinyal yok veya kötü diyor.. kırılma oluyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus
    BireyseL.. Havada bulutlu acaba ondanmı diorum. Sinyal yok veya kötü diyor.. kırılma oluyor hep.

Servis çağır kesinlikle gelip baksınlar.
  • servis ne kadara geliyor bendede bi çok kanalda kırılmalar oluyor çok can sıkıcı bişey ya
  • Merkezlerde isen 20 lira.
  • hımm sinema pakedi kaç paraya alabiliriz?dizi kanalları olmasada olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili kardeşler çanak 60 cm de ondan kaynaklanıyor çanak değişmeli ben ondan dolayı 2 kere servis parası verdim pişkin pişkin bana yeni çanak lazım dediler .ben d smarta geçtim bence en iyisi o sizede tavsiye ediyorum
  • son gunlerde çıkan şiddetli ruzgarlardan dolayı cogu kullanıcıların çanaklarında oynamalar dönmeler oluştu..servis çagırıp ince ayar yaptırmanız gerekmektedir..merkezi semtde oturuyorsan 20 tl..dış kesimlerde oturuyosan 20 tl + km başına ücret talep edilmekdedir..ayrıca çanagının ekipmanlarında problem varsa kablo , lnb vs gibi onların degişimlerindede + ücret talep edilmekdedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.