Şimdi Ara

Dİgitürk Dilediğin yerde Kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar digitürk dilediğin yerde uygulamasını telelfondan takip ediyorum.Tv olanı abim kullanıyor o yüzden mecbur evden takip diyorum ve 3 saatlik bi yayında 3gb kotam gidiyor ttnette Adil kullanım kotam 100 gb ay sonuna doğru kotam dolarsa ve internet hızım 3MB düşerse telefondan izlerken donma yayaşrmıyım ve ya bunun önüne geçmek için napabilriim

• Üç mbit ile yayını donmasız izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Üç mbit ile yayını donmasız izleyebilirsiniz.

hd olarak izleyemblrmym peki kardeşim sen daha önce denedin mi yani sd olark nasıl olur biraz bilgi verirmisin
  • Ben tv üzerinden takip ediyorum, adil kullanım kotasını aştıktan sonra da herhangi bir takılma yaşamadım. Üç mbit yeterli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Ben tv üzerinden takip ediyorum, adil kullanım kotasını aştıktan sonra da herhangi bir takılma yaşamadım. Üç mbit yeterli geliyor.

Ben webden takip ediyorum yalnzız tvden değil :)
  • Bendeki TiviBu da nette takılma oluyor.. Ama Digitürk'ü bilemeyeceğim.. Muhtemelen aynı olabilir..
  • BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Tivibu [ ANA KONU ]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 mbit ile Digiturk Play/Dilediğin Yerde uygulamaları sorunsuz çalışıyor (hd olarak). Superonline fiber ile denedim. Bağlantım 50 mbit. Kasten AKK'yı doldurup hızı 3mbit'e düşürüp test ettim, 50 mbit'e göre sadece yayının başlaması (buffer yapması) 5-10 saniye daha uzun sürüyor, sonrasında kalitesi aynı ve kesintisiz.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

3 mbit ile Digiturk Play/Dilediğin Yerde uygulamaları sorunsuz çalışıyor (hd olarak). Superonline fiber ile denedim. Bağlantım 50 mbit. Kasten AKK'yı doldurup hızı 3mbit'e düşürüp test ettim, 50 mbit'e göre sadece yayının başlaması (buffer yapması) 5-10 saniye daha uzun sürüyor, sonrasında kalitesi aynı ve kesintisiz.

Bilgilendirmen için çok sağol abi Ben ttnet kullanıyorum yardıma bağlandım ordaki arkadaş dedi 3mb ye düşerse yayın kesilebilir falan dediler o yüzden sorayım dedim Adil kullanım kotasını aşınca sıkıntı olmaz diyosun yani dimi hd izleyeblrlm yine ? :) ha birde ben hdmı ile tv ye bağlıyorum ama görüntü çözünürlüğü düşük onunla ilgili bi program kullanabilrlmym silverlight ve octhoshape indirdim ama yine büyük ekran izleyince çözünürlük kaliteli olması için ne yapmam lazım abi bilgilendiririmisin

• tanerpeker1991 T kullanıcısına yanıt
    Üç mbitle akıcı izleyebilirsiniz, yardımdaki görevli; 3 mbit hızla Dilediğin Yerde' mi kullanmışta yorum yapıyor, cümlesini muhtemelen sizi daha yüksek kotalı bir pakete geçirelim le bitirebilir. Bilgisayarda da, televizyonda da problem yaşamazsınız, sıkıntı etmeyin.
  • koalaxy kullanıcısına yanıt
    peki hocam Kesin sorun yaşamam dimi ben kota bitince donma olacak diye sd yayın izliyordum size güvenerek hd yayın izleyecem artık :) Bu arada tv den izlerken hd görntü değil kalite bi program flan var mı bununla ilgili telefondan sıkıkntı yok ama HDM ı ile tv ye bağlaynca ve ya pc den izleynce çözünürlük düşük yani 1080 değil de 720 gbi karelenme var
    Yayıncının verdiği en yüksek çözünürlüğü seçin, benim 1200k. Aşağıda yazıyordur sıralı şekilde, en yüksek olana tıklayın.
    AYNEN DEDİĞİN GİBİ 1200 SEÇMEME RAĞMEN HD DEĞİL TV DEN VE YA PC DEN İZLEYNCE TAM NET DEĞİL GERÇİ TELEFONDAN İZLEYNCE SIKINTI OLMUYOR AMA DEDİĞİM GİBİ YÜKSEK DEİL
  • Kaynağın verdiği en yüksek değer bu, üstüne çıkmak mümkün değil .
    neyse o zaman telefondan daha zevkli oluyor zaten bişey olmaz.kotas konusunda sıkıntı yok dimi yani rahat rahat kullanablrim ktoa dolucna donma olmaz:) ?
  • ayrıca bi program flan yok değil mi ya da tarayıcı fark etmez bu kalite değişmez yani
    Sizin de beğenmediğiniz o yayın için, 3 mbit yeterli.
    teşekkürler hocam hd izlemeye devam o zaman tlelfondan hd açacam bundan sonra :) yorumlarınız için çok sağolun eksik olmayın 3 mb Hd yayın keyf :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

3 mbit ile Digiturk Play/Dilediğin Yerde uygulamaları sorunsuz çalışıyor (hd olarak). Superonline fiber ile denedim. Bağlantım 50 mbit. Kasten AKK'yı doldurup hızı 3mbit'e düşürüp test ettim, 50 mbit'e göre sadece yayının başlaması (buffer yapması) 5-10 saniye daha uzun sürüyor, sonrasında kalitesi aynı ve kesintisiz.

sorunsuz kullandınız değil mi hd yayın kota dolduktan sonra
    Sıkıntı olmuyor merak etme :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.