Şimdi Ara

Digiturk değişen kutudan memnun değilim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digiturk hd kutum yıldırım dolayısıyla zarar gördü. Digiturk bayisine gittiğimde 25 tl ile yenisinin değiştirilecegini söylediler kabul ettim değiştirdiler. Fakat farklı kutu verildi. Diğerine nazaran daha yavaş. Hd kanallarda geçiş berbat. Kutu her açıldıgında yeni yazılım arıyor. Açılması da uzun sürüyor. Eski kutum daha iyiydi ve hızlıydı. Acaba bu kutuyu geri verme hakkım var mı. 20 gün oldu alalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne model verdiler ayrıca yeni yazılım araması saçma geldi cihazın fişinimi çekiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ne model verdiler ayrıca yeni yazılım araması saçma geldi cihazın fişinimi çekiyorsunuz ?

Fişi çekmeden standby konumunda açtığım zaman yeni yazılım arıyor. Verdikleri Model DT 9102 HD. Bundan önceki de hm serisiydi o da hd.

• cengo_19 kullanıcısına yanıt
    çeşke 9103 filan isteyseydin 9102 eski cihaz değiştir istersen bunu istemiyorum diye.
  • quote:

çeşke 9103 filan isteyseydin 9102 eski cihaz değiştir istersen bunu istemiyorum diye.

Adama bu cihazı istemediğimi söyledim. Elinde benimkinin modelinden olmadığını söyledi. Bugün vakit olursa makineyi götürücem. Tekrar bir 25 lira isterse külahları değişicez.

• cengo_19 kullanıcısına yanıt
    1 ay dolmadan ücretsiz değiştiriyorlar diye biliyorum siz niye gideceksiniz arayın ücretsiz değiştiriyorsa 1 ay dolmadan değiştirdin servis e boşa para veriyoruz o kadar para ödüyoruz digi ye saçma bir iş.
  • quote:

1 ay dolmadan ücretsiz değiştiriyorlar diye biliyorum siz niye gideceksiniz arayın ücretsiz değiştiriyorsa 1 ay dolmadan değiştirdin servis e boşa para veriyoruz o kadar para ödüyoruz digi ye saçma bir iş.

3-4 dükkan ötemde o yüzden götürmek daha cazip. Diğer türlü çok yogunuz diyorlar ve beklemeye alıyorlar. Bulaştığıma bin pişmanım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.