Şimdi Ara

Digiturk çanağı ile D-Smart ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Digiturk ve LCD tv var. Ancak görüntüyü tam istediğim netlikte alamıyorum. Sorun tv'de mi, bağlantılarda mı yoksa digiturkte mi anlayamadım bir türlü. Tv servisini çağırdım, tv'de sorun yok dediler, digiturk'u aradım sorun yok dediler.(Pek inanmıyorum. HD Receiver alalım diye görüntüyü bozuyorlar diye düşünüyorum)

Arkadaşımda D-Smart receiver'ı benim eve getirip denemek istiyorum. Ancak sitede oturduğum için çatıdaki bağlantıları falan hiç bilmiyorum.

Sormak istediğim, Digiturk'ün uydusundan gelen kabloyu D-smart receiver'a bağlasam görüntü verir mi? Yoksa çanağa ayar mı çekmek gerek? Zira arkadaşım çok uzakta oturduğu için sadece 1 saatliğine d-smart receiver'ını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrangel -- 10 Mart 2008; 10:25:08 >

• eğer gelen kablo direk digitürk çanağından geliyorsa ,çanağa ayar lazım
  • Ayar yapamıyorum. Çünkü sitenin ortak anteni.
  • Eğer digitürkü Eutelsat W3 uydusundan alıyorsanız çanağın Türksata çevrilmesi gerekir.Tabi ortak anten olduğu için çeviremiyorsunuz.Fakat digitürk yayınını Türksattan alıyorsanı çevrilmesine gerek yok. D smart reaceverı taktığınızda yayın alabilirsiniz...
  • LCD TV'yi showroom'da gördüğün netlikte kalite arıyorsan tabii ki dijital uydu alıcısından aynı kalitede görüntü elde edemezsin. Showroom'larda HD formatında özel hazırlanmış HD playerlardan görüntüyü LCD TV'nin HD girişine veriyorlar.
    Dijital uydu alıcılarda HD kanallar yayımlanana kadar bu kaliteye razı olacaksın.
    (Bu bilgileri biliyor olabilirsin. O durumda uydu alıcına gelen sinyalde sorun olabilir. Veya uydu alıcının kondansatörleri ömrünü doldurmuştur, bazı kanalları iyi gösterir, bazılarını bozuk. Uydu alıcını başkasıyla değiştirip bir dene derim.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk'den dsmart'a
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.