Şimdi Ara

Digitürk belgesel kanallarını kaldırmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncel; Bugün aradılar, yeni anten, yeni alıcı, 6 ay falan baya bir indirim (eski fiyatın sanırım 1/3 ü) ücretsiz 6 ay falan film dizi saydı bişeler... Gelip değiştiricekler yani eskilerini.

Üyeliğimde sadece belgesel kanalı paketi var. Fakat hepsi silinmiş. Atlıyor numaralar. Müşteri hizmetlerini aradım, dediğim numaralar kanal olarak gözükmüyor kayıtlarında. Yani NG wild, NG, ID X, Discovery, History falan gözükmüyor. Kendi sitelerinde ise guideda gözüküyor. Bende bu kanalların numaraları yok. Hızlı kurulum yapıyorum yine olmuyor. Şuan telefon aldım, kapattırmak için numara verdiler. Sizde durum nasıl? Gitti mi belgesel kanalları? Telefonda NG people ve DC Science dışında belgesel kanalı numarası söylemediler. 3 gün önce 10 tane belgesel kanalı vardı diyorum yok diyorlar bu nasıl iş arkadaş. Senelerdir hayal mi görüyoruz biz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzIrmk -- 15 Ekim 2015; 22:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Üyeliğimde sadece belgesel kanalı paketi var. Fakat hepsi silinmiş. Atlıyor numaralar. Müşteri hizmetlerini aradım, dediğim numaralar kanal olarak gözükmüyor kayıtlarında. Yani NG wild, NG, ID X, Discovery, History falan gözükmüyor. Kendi sitelerinde ise guideda gözüküyor. Bende bu kanalların numaraları yok. Hızlı kurulum yapıyorum yine olmuyor. Şuan telefon aldım, kapattırmak için numara verdiler. Sizde durum nasıl? Gitti mi belgesel kanalları? Telefonda NG people ve DC Science dışında belgesel kanalı numarası söylemediler. 3 gün önce 10 tane belgesel kanalı vardı diyorum yok diyorlar bu nasıl iş arkadaş. Senelerdir hayal mi görüyoruz biz?

Bazen abonelikte yanlışlıkla paketi silebiliyorlar. Benimde belgesel+çocuk idi. Bir baktım hepsi gitmiş. Siz böyle abone oldunuz mu demez mi birde? Dedim kayıtları dinleyin. Bir-iki haftada zor çözdüler. Sistemde biri işgüzarlık yapıyor ondan sonra ayıkla pirincin taşını. 19 tlye düz digiturk izletecekler taahhütlü. Komedi.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Bana telefonda direk 186 nolu kanal ve 193 nolu bir kanal kayıtlarda gözükmüyor dediler. Paket belgesel olarak gözüküyor. Kendi sistemlerinde yaklaşık 7-8 kanal saydım bende olması gereken ama olmayan, yok böyle bi kanal diyor, küfür edicektim en sonunda. 3 tane kanal saydı bana belgesel kanalları bunlar dedi. Sitenizde guide ekranında gözüküyor diyorum bilmiyor karşı taraf. Düzeltemediler sorunu, mecbur numara verdiler, buraya faks çekin vs. kapatalım diye. Kapatacaklar. 3 tane kanal için değmez. En çok izlediklerim history, animal planet, idx yok kafadan :)
  • kardeşim iptal ettir digiturk u kanallar hd değil .alınmaz web de dıgı play uyelik daha avantajlı hem.. maç için onu kullan. ama kesinlikle hak etmiyor digiturk ben kapattırdım. o dediğin belgesel kanallarının hepsi ve daha fazlası d smatta hd var. ng people hd değil , animal planet hd değil trt belgesel bile hd değil... dsmarttta hepsi hd hatta daha fazlası var... digitukte ne var ki bi iz tv var. oda aynı seyleri yayınlıyor. bide turkmax gurme, home entertaintment bu 3 ü haricinde diğerlerinin hepsi fazlasıyla var ben olsan dsmarta geçerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcekmez -- 11 Ekim 2015; 0:48:30 >
  • dün uyducu geldi, herşey tamam sorun yok. uyku alıcısı sıcaktı bozuktur dedi, soğuyunca düzelir dedi. digiyi telle aradığımda eksik olan kanalları söylediğimde öyle bir kanal zaten yok diyor telefondaki salak. bende dün prizden çektim alıcıyı, bugün takıp tekrar kolay kurulum yaptım, kanallar geldi geri.

düzeltme: bu seferde daha önce olanlar gitti :) ng, ng wild falan. yok bu böyle olmayacak. kapattırıcam mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzIrmk -- 11 Ekim 2015; 11:56:12 >
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Tamir olaylarımızda tam türk kafası.vur üzerine çalışır.çok ısınmış düzelir.ısınma soğuma mı kaldı ya.tvnin uydunun fişini çekenmi kaldı.bundan bozuluyosa harbi dandik üretiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    ısınma olayı doğru olabilir yalnız. zaman geçtikçe dandik malzeme yüzünden kapasitörler kuruyor, çabuk ısınıyor alet, en sonunda da tamamen bozuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu'da Discovery Kanalları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Malzeme kalitesiz o zaman.2008 den beri kullandığım dsmart alıcım var.hiç fişten çıkarmamışımdır bikere bile üzmedi beni.bütün kutuların böyle olması lazım olay platform olayı değil yani.hele mini diye çıkardılar onlara hiç güvenim yok

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    aynen öyle . malzme kalitesiz. 3 defa digiturk kutusu değiştirdim. en son modeli yanlış hatırlamıyorsam 9540 idi o model bile %100 tıkırında çalışmıyordu. kanaldan kanala geçtiğimde bazen ses var görüntü siyah oluyordu. aynı kanala tekrar geçtiğimde düzeliyordu... en son yeter dedim bu kutu kalsın . hiç çatmayayım dedim. öyle 1 sene kullandım o kutuyu.25 lira servis parası... ayrıca uyanıklar çatıya çıkıp anteni bakıyoruz bahanesiyle , antenin vidası gevşetiyorlar.özelliklede sonbahar aylarında yapıyorlar bunu pezolar .rüzgar estiğinde anten dönsün , keriz bizi çağırsın 25 lira versin diye..en sonunda digiturk u iptal ettirdim. kurtuldum....

dsmart ci+ kart aldım. d-fix diye geçiyor. şimdi rahatım. digiturkten uzakk
  • History channel yok smartta. En çok onu izliyorum.
  • Birazdan çıkıyorum bayi yakınmış bana; iptal ettiriyorum. İzlediğim bütün kanallar gitmiş. Arama yapınca bazıları geliyor tekrar. Çok eski aboneyim, aslında sözleşme her yenilediğimde uydu alıcı hakkım olması gerekiyor, belki yeni uydu alıcı verirler. Gerçi sanmıyorum, oldukça ilgisiz ve bilgisizler, eskiden böyle değildi. Şu şekilde 1-2 sene içinde kepenk kapatır bunlar. (düşünün belgesel kanallarım nerde diyorum, öyle bir kanal yok bizde diyor teldeki, yok dediği kanallarda animal planet, id x, history falan :) )

ayrıca uydu alıcının bozuk olup olmadığından şüphelenmeye başladım. Bozuk olsa neden sadece belgesel kanalları gidip gelsin? başka kanallarda gidip gelir. Sadece belgesel kanallarım gidiyor. Digitürk'ün yayını ilede alakalı olabilir yani.

Senenin 7-8 ayı tv hiç açılmaz, kışın açar belgesel izlerim, onda da böyle sorun çıkınca sinir oluyorum.
    Kutu değişimi isteyin hangi kutuyu kullanıyorsunuz şuanda?
    Yayınlar Eutelsat üzerinden mi?Belgesel paketi olsun olmasın kanal listesinde 181-182-184-185-186-187-188-190-191-192-193 numaralı kanallari görebilmeniz ve belgesel paketi olmasa da 181 nat geo,182 iz tv,190 TRT belgesel kanallarını alabilmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 13 Ekim 2015; 19:40:11 >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Gittim dilekçe, kimlik fotokopisi verdim, kapatacaklar. Telefonda yukarda saydığınız kanallara "yok" dedikten sonra ne yapabilirim? Kapatmadan kutuyu, kumandayı kabloyu vb. istiyorlar geri. :) Ayrıca senelerdir sözleşme yenileyip durmak yerine, her sene sözleşme yenilemeyip, kutuyuda iade edip, sonra tekrar üye olsaydım, daha karlı olurdu. Her sene kutum antenim değişirdi. Onlarda öyle dediler.
    İptal için işlem başlatınca genel müdürlükten sizi ararlar neden kapatmak istiyorsunuz diye.Onlara bu şikayetlerinizi dile getirirseniz yeni kutu verirler. Hatta bazı paketleri hediye sunarlar size.Sizi aradıklarında sagemcom 6101 kayıt özellikli cihaz var bunu isteyebilirsiniz.Normalde aylık 28 lira kira bedeli var bu cihazın bunu hediye alabilirsiniz 1 yıl için.Ayrıca paket durumuna göre 3 ay bedava 4 ay film+dizi paketlerini bedelsiz sunabiliyorlar tamamen sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış yani.
    Sagem cihaz iyidir bunu mutlaka isteyin bu cihazla mdu5 lnb kullanılıyor bununda servis tarafından ücretsiz takılmasını belirtin görüşmede yoksa lnb parası isteyebilirler.
    Eğer iptalde kararlıysanız iptal onaylandıktan sonra 1 ay içinde (gelecek ayın 3 ünden önce yaparsanız daha iyi) kutu,kart,kumanda ve hdmı kabloyu iade etmeniz lazım yoksa ayın 3 ünde ekipman faturası çıkarırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Hediye falan istemem, belgesel kanallarım gelsin yeter. :) Hatta ben ilk üye olurken sadece belgesel kanalları istemiştim, diğer kanalların hiçbirini istemedim ama mecburi olarak verdiler. Sabit kanallar ve sabit ücretin üstüne belgesel paketi + hd almıştım.
  • Bugün aradılar, yeni anten, yeni alıcı, 6 ay falan baya bir indirim (eski fiyatın sanırım 1/3 ü) ücretsiz 6 ay falan film dizi saydı bişeler... Gelip değiştiricekler yani eskilerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.