Bildirim
DigiTurk Bana kaça patlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an kuruluma para almıyorlar benim bildiğim. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: montaj34
Şu an kuruluma para almıyorlar benim bildiğim.
peki çanak anten receiver felan onlar nasıl olcak?
_____________________________ -
sölemek istediğim
receiver+çanak anten+kurulum felan cart curt bana ne kadara patlior öğrenmek istiorum
ehehehe ya sanki digiturkde çalışıom. şimdiki kampanya için aramıştım sana bilgi olarak dönsün bari.
kampanyada 20 ytl aktivasyon parası ödüyormuşsun. sonrada 2 ayda bir 19,8 YTL geliomuş. yani ayda 9,9 ama iki ayda bir fatura geliomuş
çanak yoksa çanak + kurulum ve receiver parasız. ama 2 yıl bu 9.9 dan çıkmamamk gerekiomuş. bende aile paketi var bunu izleyebilirmiyim
diye sordum istediğim paketi izleyebilirmişim. 5 sene evvel ben çanak ve kurulum için 115 ytl ödemiştim :((((( şimdi bedavadan veriyolar
biraz gıcık bi durum.... -
quote:
Orjinalden alıntı: sdereci
ehehehe ya sanki digiturkde çalışıom. şimdiki kampanya için aramıştım sana bilgi olarak dönsün bari.
kampanyada 20 ytl aktivasyon parası ödüyormuşsun. sonrada 2 ayda bir 19,8 YTL geliomuş. yani ayda 9,9 ama iki ayda bir fatura geliomuş
çanak yoksa çanak + kurulum ve receiver parasız. ama 2 yıl bu 9.9 dan çıkmamamk gerekiomuş. bende aile paketi var bunu izleyebilirmiyim
diye sordum istediğim paketi izleyebilirmişim. 5 sene evvel ben çanak ve kurulum için 115 ytl ödemiştim :((((( şimdi bedavadan veriyolar
biraz gıcık bi durum....
çok saolda nie receiver için para almiolarki yani humax felan neden tercih edilior
Bu arada yani cebimden eve kurmak için bi para çıkmıyor diosun ii o zmn bende
2 yıllık kabul ederim sonrada bi aile paketi kurarım 32 Ytl oluor buda iki ayda 64 Ytl gibi bir şey oluor sanırım
Çok saol bi an bi düşündüm
Çanak parası+Receiver Parası(Humax felan düsündüm fiyatıda görünce
)+Kurulum parası felan biraz düsündürdü beni ama bu bilgiler ii geldi bana saolasın
sende saol. bilgileri müşteri hizmetlerinden aldım yani doru olması lazım. bitek 20 YTL aktivasyon ücreti alınıyor ve 2 yıl boyunca 9,9 lık paketten çıkmamama garantisi istiyorlar. bide aileye gecersen (ben onu seyrediyorum) o aylık gelir sanırım. yani tahminim onu sormamaıştım çünkü :?? -
telefon açıyorsun 4737373 operatör hemen kaydını alıyo gün içinde aramışsan hemen gelebilirler ben gece 2 de aradım:D sabah 10'da kuruluma geldiler
receiver şansına bağlı ellerinde varsa vestel ( 2sene sonunda sende kalıcak cihaz) yoksa temin edene kadar geçici olarak philips bi cihaz veriyolar
aktivasyona 20ylt veriyosun kuruluma 20m kablo dahil geçerse metre başına 1.5ytl alıyorlarmış (benden 5m fazlalığın parasını almadılar Allah razı olsun
)
benim burda anten iyi çekmiyordu normal uydu alsam 200-300 biranda vericek durumum yoktu + uydular hakkında bilgi yoktu bana 9.90'lık paket'i seçmek mantıklı geldi öyle çok kanal yok ama kablolu tv'nin alternatifi diyebilirim (en azından görüntü kablodaki gibi değil cam gibi
)
Orjinalden alıntı: barman
sölemek istediğim
receiver+çanak anten+kurulum felan cart curt bana ne kadara patlior öğrenmek istiorum
Bu alacağınız receivera, kurulum yaptıracağınız servise bağlıdır.
Servis genelde 10-25 YTL arası. -
çok saolun bilgiler için ben bi süre normal 9,99 yapabilirim sonra aile ya da olmadı ekonomik paket yaparım daha dorusu bi paket yapıcam da sizce ne yapmalıyım
9,99Ytl
Ekonomik 19Ytl
Aile 32Ytl
Sinema 40 Ytl
Eko-Spor 54 Ytl
Zaten gerisini düşünmüorum sizce hangisini seçmeliyim ben aile'ye daha sıcak bakiorum
quote:
sölemek istediğim
digiturk.gen.tr'yi tıklarsan her türlü detayı bulursun
seçeceğin pakete göre aylık maliyetini oradan görebilirsin.
ama kurulum ve yazdığın cart curt için ücret alınmıyor
_____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
quote:
sölemek istediğim
digiturk.gen.tr'yi tıklarsan her türlü detayı bulursun
seçeceğin pakete göre aylık maliyetini oradan görebilirsin.
ama kurulum ve yazdığın cart curt için ücret alınmıyor
zaten baktımwww.digiturk.gen.tr ' ye fakat tam istediğim cevapları alamadığım için bi size danışayım dedim
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Eko pakette doğru düzgün kanal yok ya, Aile'yi seç bence de.
bakıcaz önce bi yapalımda
ya bi soru sormak istiorum en çekindiğim kısmı şu RECEİVER şu an ne receiverlerden weriorlar bide beğenen görmedim bu receiverleri yani sorun çıkario derken kanallarla ilgili bi sorunmu yoksa kanal değiştirirken o aradaki hızmı eğer öyleyse pek bi sorun olmaz ama kanallarla ilgili büyük bi problem çıkariosa işte o sorun olur İnş. ii bi receiver werirler
ben kullanmadım o receiverları. kullanan da bir kişi tanıyorum. o bi sorundan bahsetmedi. nedir ne diildir bilmiyorum cevap veremicem kusura bakma.
hangi paket sorusuna da aile derim direk. movie max yeter.
quote:
ya bi soru sormak istiorum en çekindiğim kısmı şu RECEİVER şu an ne receiverlerden weriorlar bide beğenen görmedim bu receiverleri yani sorun çıkario derken kanallarla ilgili bi sorunmu yoksa kanal değiştirirken o aradaki hızmı eğer öyleyse pek bi sorun olmaz ama kanallarla ilgili büyük bi problem çıkariosa işte o sorun olur İnş. ii bi receiver werirler
-
quote:
Orjinalden alıntı: sdereci
ben kullanmadım o receiverları. kullanan da bir kişi tanıyorum. o bi sorundan bahsetmedi. nedir ne diildir bilmiyorum cevap veremicem kusura bakma.
hangi paket sorusuna da aile derim direk. movie max yeter.
quote:
Zaten sırf movie max için aile yapcam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler