Şimdi Ara

DiGiTURK aradı kartımı değiştireceklerini söyledi sebebi ne olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üyelik şartlarınıza göre geri alınır veya size verilir
    HD Yayın Bedeli aylık 5 TL dir
    Philips cihazlar Eutelsat harici hiçbir uyduda çalışmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssonerr

Merhaba arkadaşlar digitürk servisi geç olmasına rağmen en sonunda geldi bana eutelsat üzerinden yayın aldığım için DCR HM-9502HD seri noluüzerinde markası yazmayan HD bir uydu alıcısı bağladılar. Bilgi sahibi arkadaşlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın sorum şu ;

1-yeni gelen bu uydu alıcısı şimdi benim mi oldu yoksa uyeliğim bittiği zaman gerimi alacaklar?
    2-bu uydu alıcısında hd kanalları seyretmek istersem bana fiyatı 5 tl mi yoksa 7 tl mi olacak?
    3-eski çıkan benden geri almadıkları phipis marka uydu alıcısını türksata bağlarsam yayın alabiliyormuyum?

Not: geçen sene 24 ay taahütlü lig tv kampanyası vererek philips marka uydu alıcısı bağlamışlardı ve şu an hala 12 aylık bir taahüt sürem devam etmektedir.

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
    Sayg.

merhaba,yeni gelen uydu alıcısı sizin olmuyor,üyeliğiniz boyunca sizde kalıyor.hd yayın ekletmek isterseniz 7,9 tl hd yayın bedeli eklenir,philips cihazlar turksatta kullanılmıyor.

• Arkadaslar az Once DiGiTURK müşteri hizmetlerini aradım Müşteri temsilcisi Yeter hanımla görüştüm ne şartla olursa olsun ister 24 ay ( ister 48 ay :D ) taahüt verin cihaz sizin olmuyor üyeliğiniz bittiğinde cihazı geri alıyoruz dedi. Diğer cihazım hakkında bilgi aldım servise götürerek philips marka cihazımı serviste kirdirarak Türksat üzerinden yayın alabileceğimi söyledi. Yeni cihazıma ise 24 ay taahut vererek HD yayınları 5 TL den seyredebilirmisim. Belki ileride eski kullanıcı olursam makinayı bellli bir taahut karşılığında benim olabileceği kanaatindeyim.

Bu arada birsey dikkatimi çekti cihazın arkasında USB çıkışı kumandasindada kayıt tusu var acaba kaçırdığım filmleri USB ye kaydedebilecekmiyim plus ozelligi gibi bi + sı var heralde, arkadaki ethernet çıkışına internet bağlantısı çektim ama bir yararı olmadı kumandanın Bi tuşuna basınca ekranda Youtube, twitter , hava durumu kanalları falan çıkıyor baya özellikli bir cihaz ama internet ayarları eksik beceremedim neyse ilerleyen zamanlarda halletcez artık .
    [simage]http://www.facebook.com/photo.php?pid=19709914&l=f6c8397b51&id=707290594
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssonerr -- 6 Temmuz 2011; 9:48:52 >

• Merhaba;
    Harici disk bağlamanız durumunda kayıt özelliğini kullanablirsiniz.Ancak kayıtlarınız sistem tarafından şifrelendiği için bilgisayar ve medya oynatıcılarından izlemeniz mümkün değildir.İnternet ayarlarını yapmanız durumunda Youtube,Twitter ve diğer yeni çıkacak servisleri kullanabilirsiniz
  • Harici diskin formatı önemlimi birde internet ayarlarını nasil yaparım acaba? sanırım Sizde de Boyle bir cihaz var kaçırdığım dizilere saat atayip kayıt edebiliyormu teşekkürler
  • Merhaba;
    Ben burada sadece Digiturk üyelerini bilgilendirmek amacıyla bulunuyorum.Harici Disk (HDD) nin formatı önemlidir. Ethernet kablosunu cihaza bağlamanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightning -- 6 Temmuz 2011; 10:02:13 >
  • Formatı önemlidir derken formatın ne olması gerekiyor fat 32, NTFS Yada linux mu bide etherneti bağladım direk ama çalışmadı kumandadan tusa tikladigimda sayfa ikonları geliyor ver girmek icin sistem, ayarlar, bağlantı ayarları bölümüne bakın diyor

• Merhaba;
    FAT32 formatlayın
  • Kendilerince şifreyi engellemek için iyi birşey yapmışlar ama getirilen uydu alıcının görüntü kalitesi vasat.Elimdeki Seoul uydu alıcıyı kaldırmak zorunda kalıyorum ve bu çamur görüntüye katlanıcaz mecburen.

Bir de acaba bu cihazda BISS özeliği var mı? O da yoksa önlem ayağına futbolseverlerin bütün zevkinin içine ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.