Arkadaşlar bu konuyla ilgisi bilgisi olanlar var mı? Yeni abone oldum. HD paketim de var. 399. kanal haricinde 3d bir içeriğe rastlamadım daha. Digiturk internet sayfasında Nat Geo ve Discovery yayınları içinde 3d den bahsedilmiş. Bunlar belli saatlerde mi yayınlanıyo kendi kanallarından. Yani denk mi gelmek lazım? Bir de 399. kanaldan yayınlanacak 3d filmler için herhangi bir paket üyeliği gerekiyor mu? Yoksa hd paketi olanlar izleyebiliyor mu ücretsi olarak?
Digiturk bütün HD içeriğini 399. kanaldan veriyor. Diyelim ki Galatasaray - Fenerbahçe maçı var değil mi? Maç saatinde 399. kanalı açarsan 3D olarak izlersin. Veya bir belgesel ya da film yayınlanıyor 3D olarak değil mi? O da 399. kanalda gösteriliyor o sırada. 399. kanaldan yayınlanan içeriğin konusu ne ise, o pakete sahip olman lazim izlemek için. Film yayınlanıyorsa film paketin ya da maç yayınlanıyorsa Lig TV paketin olması lazım. Bir de Penthouse 3D kanalı var ayrıca, yani Digiturk'un 2 adet 3D kanali var..
Nat Geo daki 3d yayınlarda kendi kanalında yayınlanıyor. genelde her akşam 10-11 civarı bir belgesel 3d oluyor.