Şimdi Ara

Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
58
Favori
341.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, 1308 TL'ye 12 aylık üyelik aldım standart kampanyadan, ilk üyelik olduğu ve kampanyalı iller dahilinde olmadığımdan dolayı pek bir şey yapamayacaklarını belirtmişlerdi. Kutu olarak da Humax HM9505 bağlandı. Ağ bağlantısı olarak Wifi pasif olarak gözüküyor, ethernet kablosu takmadım. İnternette basit wifi routter tarzı cihazlar mevcut 25-30 TL civarlarında. Bunu kutuya takarak wifi üzerinden internet erişimi sağlamam mümkün olur mu acaba ?
  • emreuf E kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Evet wifi modem takarak wifi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Metin bey 3 kişiye önermek derken nasıl olacak bu. Önerdiğimiz 3 kişi de digitürk almak zorunda mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Sizin gibi kamu kampanyası üzerinden yararlanmak isteyen 3 üye referans göstermeniz lazım. Böylelikle sporun yıldızı paketi için üye başına 10 TL indirim kazanıyorsunuz.

3 kişi 30 TL sporun yıldızı paketi 73 TLye geliyor, Taraftar paketi 49 TL ye geliyor

• Vay be 2012 de 150 liraya digiturkplay almisdim.İlk ve son kez.yillik

Simdi fiyatlara bakiyorumda zannedersin.İngiltere ligi marka degeri.

Suan edecegi en fazla 250 yillik.Futbolu seviyorum ama alirmiyim.Tabikide Hayir.

• Bilgilendirme

N11 üzerinden 149 tl ye ailenin yıldızı paketi +dizi paketi +3 ay taraftar paketi hediye. Sınırlı sayıda satışa sunuldu. Almak isteyenler kaçırmasın

Digitürk Ailenin Yıldızı & Dizi Paketi Taraftar Paketli-Son 8 Gün 399,00 TL yerine 149,00 TL
    urun.n11.com
    Digitürk Ailenin Yıldızı & Dizi Paketi Taraftar Paketli-son 8 Gün - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/digiturk-ailenin-yildizi-dizi-paketi-taraftar-paketli-son-8-gun-P331884027

• ZİRAAT BANKASI BANKKART COMBO KAMPANYASI

Bankkart'a özel Digiturk Sporun Yıldızı ve Taraftar paketlerindeki yeni üyeliklerde 150 TL Bankkart Lira ve 

1 ay boyunca Digiturk Yıldızı Dolu Paketi hediye!

Kampanya Detayı:

Kampanya 12 Temmuz - 3 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olup, Digiturk Sporun Yıldızı ve Taraftar paketlerini kapsamaktadır.

Bankkart ile 12 Temmuz - 3 Ağustos 2019 tarihleri arasında Digiturk Müşteri Hizmetleri aracılığı  ile yapılacak yeni  Digiturk Sporun Yıldızı ve Taraftar paketi üyeliklerine 20 Ağustos 2019 tarihinde 150 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

Kampanyadan faydalanmak için Digiturk Müşteri Hizmetlerine (0 212 473 73 73) Ziraat Bankası Bankkart kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirtmeyi unutmayınız.

Paket ücretleri, Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile 12 taksite kadar yapılabilmektedir.

Taraftar paketi ile Ailenin Yıldızı paketine ilave olarak kendi takımınızın Süper Toto Süper Lig maçlarını ve takımınızın UEFA Şampiyonlar Ligi ve takımınızın Avrupa Ligi maçlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca beIN CONNECT ile web'den, cepten ya da tabletten takımınızın Spor Toto Süper Lig kapsamındaki tüm maçlarını canlı olarak ve hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçları aynı anda tek bir cihazdan canlı olarak izlenebilmektedir.

Sporun Yıldızı paketi ile Ailenin Yıldızı paketine ilave olarak futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına tüm spor içeriğini izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tüm maçlarını da izleyebilecektir. beIN CONNECT ile web'den, cepten ya da tabletten Spor Toto Süper Lig dahil olan paketiniz kapsamındaki tüm maçları canlı olarak ve hiç bir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig maçları aynı anda tek bir cihazdan canlı olarak izlenebilmektedir.

Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalandırılır.

Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

İç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.

Kampanyadan bir müşteri 1 kez yararlanabilecektir ve en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Ziraat Bankası ve Digiturk, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

109 TL den alıyorsunuz kredi kartı ile sonradan 150 TL combo para veriyor oradan düşünce 1158 tlye geliyor Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 13 Temmuz 2019; 20:46:35 >

Bu modüllü üyelik Bu sene mi başladı acaba? Aktif devam eden üyeliğim var. Bitince modül alalım 😄

• Konstantine52 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Evet bu sene arçelik kampanyası üzerinden satışa sunuldu fakat şuan satışta yok. Kampanya tekrar Stoklara girerse paylaşacağım.

• az önce digiturk play sezonluk paketi aylık 49 toplamda 588 tl ye satın aldım. çok eski üyeyim sanırım eski üye indirimi diye birşey yok
  • Bilgilendirme

N11 üzerinden satılan digiturk sporun yıldızı paketi tekrar satışa çıkmış stokta 2 adet gözüküyor 1199 tl den aylık 99 tl ye geliyor stok artarsa fiyat ucuzlayabilir

Link aşağıdadır

n11.com'dan Digitürk Sporun Yıldızı Paketi seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

• N11 üzerinden satılan digiturk sporun yıldızı paketi MODÜLLÜ ÜYELİK tekrar satışa çıkmış stokta 6 adet gözüküyor bilginiz olsun.

Linki paylaşıyorum

Digitürk Sporun Yıldızı Paketi CAM Modüllü 1.299,00 TL yerine 1.099,00 TL
    urun.n11.com
    Digitürk Sporun Yıldızı Paketi Cam Modüllü - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-sporun-yildizi-paketi-cam-modullu-P331486672

n11 deki satıcıdan yaklaşık 2 hafta önce bende diğitürk modülü 1000 tl ye aldım , world kart kampanyasından 75 tl de puan geldi . daha once play kullanıyordum fakat play artık saçmalmaya başladı neredeyse 700 tl gibi bir rakama geliyor ve ŞL ve avrupa ligi dahil değil .
    uzun lafın kısası n11 deki özcan bey çok çok ilgili ve alakalı bir insan hatta daha öncesinde özcan bey için n11 üzerinden olumsuz yorumlar bile yaptım ama bu fikrimi daha sonrasından baştan aşagı degiştirdi. kendileri arçelik bayiisidir bana gondermiş olduğu kurulum kodunu müşteri hizmetlerine ilettiğimde kodun hangi paketi kapsadığını anlatan bir sürü açıklama yaparken ŞL ve UEFA maçlarının dahil oldğunu açıkladılar , bu durum hem benim için hemde özcan bey için süpriz oldu. modül kullanıcısı olarak yeniyim bakalım neler görecez
  • psthegame P kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun ☺️

Evet doğrudur sporun yıldızı ve yıldız dolu paketlere şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi maçları dahil olacak kesin bilgi.

• Kardeşim bu modül ne oluyor. Herkes alabiliyor mu yayın kalitesi mı farkli

• Gumusr G kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Modüllü üyelik yani tvye modül girişli ise takıyorsun ve tv üzerinden digiturk yayınlarını izliyorsunuz. Kalite olarak olumsuz anlamda bir fark yok hatta daha iyi olduğunu söyleyenler var.

Arçelik kampanyası dahilinde internet üzerinden veya bayilerde satılan modülleri alabilirsiniz fakat bu aralar stok sınırlı.

• Teşekkür ederim. Tv yi kontrol ettimde öyle bi giriş yok gibi. Dahili uydu alıcısı olanlarda varmış galiba. Panasonic viera series et5 bendeki.

Kardeşim tekrar kontrol ettimde common interface varmış. N11 de onilat awm diye biyerde 1100 tl cam modül diyor. Nasıl iyi mi sence alınır mı.

• Gumusr G kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Tvniz dahili uydu alıcısı var mıdır yoksa izleyemezsiniz?

• Dahili uydu alıcısı yok ama detaylı baktım CI girişi var. Smart tv zaten dahili uydu alıcılı almamıştım elimde kaliteli reciver olduğundan 7-8 sene öncesi tabi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.