Şimdi Ara

Digitalocean l SSD Cloud Server l Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Bir süredir denediğim ve kullandığım, memnun kaldığım server şirketini tanıtmak amacıyla açıyorum konuyu.
    Forumda değişik ve dağınık konular var, tüm bilgileri bu konu altında paylaşabiliriz, tabi forum olarak rağbet görürse.

* İlk önce fiyatlandırmadan bahsedeyim; resimde gördüğünüz üzere fiyatlar gayet makul, ayrıca istediğiniz zaman server oluşturup istediğiniz zaman serverı tamamen silebiliyorsunuz. Saatlik olarak ücretlendiriliyorsunuz.

Digitalocean l SSD Cloud Server l Ana Konu

* Ben üst düzey kullanıcı değilim, içinde denemeler yapıyorum. Server ile yapabileceğiniz oldukça çok şey var, her serverda olduğu gibi. Yalnız bu şirkette sadece Linux desteği var, windows yok, işi bilen için Linux zaten en iyisi.

* Üye olduğunuzda ilk önce servera en az 5$ yatırmanız lazım ki server oluşturma alanı açılsın.

* Para işemi tamamlandıktan sonra Create Droplet e tıklıyorsunuz ve istediğiniz özelliklerde server'ınızı oluşturuyorsunuz, yaklaşık 1 dakikada server hazır hale geliyor.

* E mailinize ip adresi ve şifrenizi gönderiyor, servera ilk önce "root" olarak giriş yapacaksınız.

* Servera erişmek için kullanacağınız program "PuTTy"http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe

* Artık bundan sonraki işlemlerinizi putty ile giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan siyah ekranda halledeceksiniz.

Peki bu server ile neler yapabilirsiniz?

* Kendinize özel vpn server kurabilirsiniz.

* Size özel ts3 server kurabilirsiniz.

* Vnc server kurup direkt olarak masaüstüne erişip VPS olarak kullanabilirsiniz.

* Her türlü websitesi barındırabilirsiniz.

* Seedbox kurabilirsiniz.

Daha aklıma gelmeyen birçok şey yapabilirsiniz. Bu konu, daha çok bu konular hakkında çok bilgisi olmayanları bilgilendirmek için açılmıştır. Zamanla yukarıda bahsettiğim eylemleri yapabilmek için anlatımlar paylaşacağım.
    Sizler de paylaşabilirsiniz. Ana konuya eklerim. Şimdilik sadece bilgilendirme amaçlı açıyorum, zamanla konuyu editleyeceğim.

• Rezerve.
  • kardeş ben torrentten hızlı indirmek istyorum ya böyle bir imkan varmı sınırsız yemin billa bıktım bu ülkenin internetinden biliyosun yardımcı oluver bana iyi anlat şunu vps vds işlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

kardeş ben torrentten hızlı indirmek istyorum ya böyle bir imkan varmı sınırsız yemin billa bıktım bu ülkenin internetinden biliyosun yardımcı oluver bana iyi anlat şunu vps vds işlerini

malesef size o şekilde bir yararı olmaz, yani evdeki internet hızınız neyse yine o hızda indirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayı geçkindir kullanıyorum.
    Her kuruşunun hakkını veriyor.
    Eğer Hulu Netflix gibi servislerle işiniz yoksa ve VPN seedbox web server için alacaksanız tavsiyemdir kesinlikle.
  • Ben de hemen hemen 1 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Bu arada mesajınızda bahsetmediğiniz bir özellik de sitenin kredi mantığıyla çalışması. Yani örneğin 5 dolara bir aylık sunucu kiralamak yerine hesabınıza 5 dolar yüklüyorsunuz ve kullandığınız kadar ücret hesabınızdan düşülüyor. Bu ücret saatlik hesaplanıyor. Atıyorum VPN sunucunuzu bir kez kurduktan sonra sistemin imajını alıp silerseniz hesabınızdan hiç para düşmez. 6 ay sonra bile imajı birkaç dakikada geri yükleyip VPN sunucunuzu kullanabilir, işiniz bitince tekrar silebilirsiniz.

Ayrıca dönem dönem internette 5-50 $ arası kuponları dağıtılıyor, bunları takip etmekte fayda var.
  • 9 aydır kullanıyorum. Sorularınız varsa alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Digitalocean'da 100 usd kredi için:http://forum.donanimhaber.com/m_98209996/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.